מחפש משקפי שמש אלגנט לגבר איכותיות עם עדשות מסננות קרינה (V400) עדיף מזכוכית בסגנון כזה
צפה בקובץ המצורף 1626499צפה בקובץ המצורף 1626501צפה בקובץ המצורף 1626502
אשמח גם למשקפי שמש עם אפשרות מספר בעדשות
5.58€ 49% OFF|Polarisierte Sonnenbrille Männer Tragen Über Myopie Brillen Photochrome Angeln Brillen Vintage Nachtsicht Fahren Brille|Sonnenbrillen| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com5.02€ 50% OFF|VIVIBEE Flip Up Polarisierte Fit Über Brillen Sonnenbrille Männer Fahren UV400 Photochrome Angeln Goggle für Mypoia Im Freien Frauen|Sonnenbrillen| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com4.8€ 45% OFF|Zilead Polarisierte Sonnenbrille Männer Tragen Über Myopie Brillen Photochrome Angeln Nacht Vision Fahren Vintage Brille| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com3.76€ 40% OFF|Polarisierte Clip Auf Sonnenbrille Mode Runde Frauen Männer Filp up Sonnenbrille UV400|Sonnenbrillen| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
זה נראה משהו מגניב [בלי קשר]
4.02€ 63% OFF|Photochrome Sonnenbrille Männer Polarisierte Fahren Chameleon Gläser Männlichen Ändern Farbe Sonnenbrille Tag Nacht Vision Fahrer Brillen|Sonnenbrillen| - AliExpress
ק.ש
65.05₪ 53% OFF|קוצר ראייה משקפי שמש diopter מקוטב מרשם oversize תעופה שמש משקפיים קצרי רואי גברים נשים SPH CYL קצרות רואי גוונים|משקפי שמש| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com14.74₪ 31% OFF|חדש מגמת קוצר ראייה מקוטב משקפי שמש גברים נשים חתול עיניים גדול שחור מרשם משקפי שמש משקפיים Diopter 0 כדי 6.0| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comק.ש.16.79₪ |מרשם משקפי שמש עם Diopter SPH 0.5 1.0 5.5 6.0 גברים נשים אופנה קוצר ראייה משקפיים קצרי רואי 9588|משקפי שמש| - AliExpress
הזמנתי, מקווה שיספיק להגיע לפסח תודה!!מסיבת יום שישי מחר אוסף ss24 בנות מוזין חולצת טריקו בנות שמלת העשרה מגשר עם סט תינוק, #6607 - AliExpress 1501
ק.ש.
מצאתי קצת יקרהזמנתי, מקווה שיספיק להגיע לפסח תודה!!
עכשיו אני מחפשת קישור
לאפודות קיציות בסגנון הזה
אני צריכה לילדה בת 8 ולילדה בת 10 אבל אני מוצאת רק מידות לתינוקות
יש עליה יותר מ-600 המלצות, אני הייתי קונה בלי לחשושיש למישהי נסיון עם הנעל הזו לילדים?
איך היא? טובה, נוחה? ואיך המידות...?
או אם יש למישהו נסיון עם נעל אחרת דומה
תודה
תודהיש עליה יותר מ-600 המלצות, אני הייתי קונה בלי לחשוש
אם חשוב לך, תעברי על הביקורות, ותראי אם יש בהן ממש. לפי מה שאני קוראת, אנשים לא הזמינו לפי טבלת המידות והגיע להם לא תואם לרגל...
תודה
אולי יש לך עוד קישורים מומלצים מהסגנון הזה במחיר הזה?
ומשלוח מהיר כמובן?
פעם ראיתי סוג של נעל כזו עם פסים צבעוניים בצד, במקום הדובי אך כיום לא מוצאת, תוכלי לעזור לי?
תודה רבה!
מתחבר למזגןצריך מחזיק של פלאפון לרכב, חזק! שלא נשלף ולא נשבר וכו'
למישהו יש נסיון?
זה לא חוקי,אודה מראש לקישור למגביר קליטה לפלאפונים בעיקר לשיחות אבל לא רק,
למשרד ששיש בו בעיות קליטה
רק כדי שלא תתפתה, המדבקות לא שוות כלוםאודה מראש לקישור למגביר קליטה לפלאפונים בעיקר לשיחות אבל לא רק,
למשרד ששיש בו בעיות קליטה
צפה בקובץ המצורף 1630859 מחפש כזה דבר אבל בצבע עץ או רוז גולד, יש?
אסביר לך את כוונתיזה לא חוקי,
עדיף לך לדבר עם אוזניות בלוטוס
אני צריך מחלק מגירות טוב
יש את המותג החמוד הזה אבל לא כתוב גודל:אני מחפשת כבר המון זמן בית בובות ענקקקק
יש משהו מומלץ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: