@פנינה ריימונד @תות פשוט ומי שמבינה במוצרים באלי
אשמח לקישור לשילוט לסטנד בגדים כמו זה במחיר זול
אשמח שתמצאו לי אחד כזה:
צפה בקובץ המצורף 1636423
מניסיון עם הצבע השחוראשמח לקבל קישור
לברז איכותי וזול לכיור קטן עם כניסה רק למים קרים,
בלי 2 כניסות למים חמים וקרים.
אשמח לקבל קישור
לברז איכותי וזול לכיור קטן עם כניסה רק למים קרים,
בלי 2 כניסות למים חמים וקרים.
אני לא בטוחה שזה נכון לא להכניס את הצינור של המים חמים, כי אז כשיפתחו את הברז לצד החם לא יצא מים (יש מפצל בשביל זה שעולה בערך 15 ש"ח בכל טמבור).מניסיון עם הצבע השחור
(אם את רוצה רק מים קרים, פשוט אל תשחילי את המים החמים)
ק.ש.אגן כיור אמבטיה ברז סיפון רכוב חם קר מים אגן מיקסר ברזי מט שחור שירותים כיור ברז מנוף - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
נעל זולה בטירוף ונוחה!!!2. נעליים נוחות לסוף הריון?
אחד המומלצים שלי: אטום בעל מראה שקוףאני מחפש וילון לסלון בהיר חצי שקוף.
מה צבע הריהוט? יש כבר אביזרי עיצוב קיימים?כריות נוי לספה
סתם שאלה, הזמנתם בסוף את העגלה שהמלצתי לכם? הגיעה?אשמח גם לתיק תואם עגלת מימה
ושיהיה מספיק מרווח לה-כ-ל
אחד המומלצים שלי: אטום בעל מראה שקוף
המון המלצות חמימות!
Asazal לבן טול באיכות גבוהה עבה חוט יוקרה שיפון חלון וילונות חדר שינה וילה אטום וילונות סלון קישוט - AliExpress 15
תמונות לקוחות
ק.ש.
יש לי מאמר מפורט ממש- באתר. הקישור בחתימה.איך אני מזמין כזה וילון אבל שיהיה בו כיווצים למעלה כמו וילון מחיט?
שלט? איזה סגנון? יוקרתי?אשמח לקישור לדלת של עסק
אולי אפילו בעיצוב אישי
סליחה לא שלט מדבקה לציפוי הדלת
ק.ש.טפט מודרני-קלאסי
חנות עם 21,000 עוקבים. המוצר הזה ספציפית- מדורג ב-5 כוכבים ע"י 30 לקוחות!!
צפה בקובץ המצורף 1552614טהור צבע עץ פס בית דקורטיבי PVC עצמי דבק קליפת מקל רהיטי טפט מדבקת ביתי דלתות - AliExpress 13
כאן יש דירוגים 13 עגולים של 5
חיקוי עץ דלתות מדבקת רטרו עץ דלת מדבקות 3D עצמי דבק אמנות קיר חדר שינה סלון דקור ויניל PVC טפט - AliExpress 15
סגנון אחר- הדירוג בסדר, אפשר לקרוא תגובות [באמת קשה למצוא משהו מומלץ, כנראה אנשים תולים את הידיים השמאליות שלהם במוכר...]
צפה בקובץ המצורף 15526133D מציאותי בציר עץ דלת מדבקת טפט בית תפאורה נשלף PVC פוסטר על דלת עיצוב לדירת סלון - AliExpress 15
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: