המוצר עצמו, אם זה על החנות כותבים...ברמה העקרונית ההמלצות הן על החנויות או רק על מוצרים?
תלוי ממה היו מרוצים. מהשירות והאיכות?כי אם אני מחפש עגלה במראה מסוים הזה - ועגלה אחרת מאותו המוכר הומלצה פה - שווה לנסות?
המלצתי לך למעלה על זואו לחילופין
יש המלצה על עגלה כזו?
היא רק דומה...המלצתי לך למעלה על זו
ק.ש.1571.09₪ 40% OFF|גבוהה נוף תינוק עגלת 3 ב 1 עם פינק סיאט עגלת יוקרה נסיעות Pram רכב מושב עגלת תינוק מוביל עגלת|עגלה עם ארבעה גלגלים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
היכן ניתן להשיג חגורה שחורה קלאץ 160 ס"מ
מה המידה באותיות אנגליות?וחולצה לבנה שרוול קצר גודל 22
אם העלתי אותה באתר כנראה בדקתי היטב,
אתם יודעים להגיד מבחינת מידות?אם העלתי אותה באתר כנראה בדקתי היטב,
עכשיו לאחר ששינו את הממשק של אלי לא רואים מאילו מדינות הגיבו... מה גם שתגובות ישנות נמחקות.
זה המידע שמצאתיאתם יודעים להגיד מבחינת מידות?
איזה גובה וכו'.
XL 6 או יותרק.ש.105 150 140 130 160 170cm גדול בתוספת גודל גברים של חגורת PU מותג אופנה אוטומטי פשוט אבזם שחור עור מפוצל חגורת 3.5cm רוחב - AliExpress 200000297
מה המידה באותיות אנגליות?
הם לא שולחים לארץק.ש.105 150 140 130 160 170cm גדול בתוספת גודל גברים של חגורת PU מותג אופנה אוטומטי פשוט אבזם שחור עור מפוצל חגורת 3.5cm רוחב - AliExpress 200000297
מה המידה באותיות אנגליות?
תבחר מידה ותראה שזה משתנההם לא שולחים לארץ
גיל שנה, מאמינה שמה שכתוב 1-3 יהיה גדולאיזה מידה?
זה ה-חלוק החדש הפופולארי עכשיו. אני רואה שחסר מידה 4, חושבת שישלימו את המידות בקרוב@פנינה ריימונד אשמח מאד אם תמצאי לי קישור לחלוק כזה לקיץ
החלוק הזה כמעט הזמנתי ואז ראיתי שהוא קטיפה....
3t-20t t-ילדה מקסי שמלת ילדה תחרה עניבה שמלה ללא שרוולים הכולל קטיפה שחור חלודה החלוק החרוזים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אני צריכה לילדה בת 10 וילדה בת 7
תודה גדולה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: