יש לי לנשים מעונינת?יש קישור לנעלי פלאפרס בעלי?
יש לי לנשים מעונינת?יש קישור לנעלי פלאפרס בעלי?
הזמנתי את הזהב לשבתסכום מעולה מניסיון
24pcs זהב סט כלי אוכל נירוסטה כלי שולחן סט סכין מזלג כפית סכו
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
את יכולה פשוט לקחת צבע אדום, לדוגמה, אבל אם בכל אופן תרצי מניסיון- הרוב שקונים באלי ימליצו על העגול, כי הוא הכי מיוחד... לי יש לא מניסיון, קישור עם דירוג גבוה מאוד ותגובות שמעידות על איכות גבוהההזמנתי את הזהב לשבת
אני רוצה לבשרי משהו אחר לגמרי
כי הצורה של הסכום עגולה וזה יראה אותו דבר
מקודם יצאתנו מהממ"ד אז עכשיו כן ...@פנינה ריימונד מקווה שיהיה לך זמן לעזור לי....
כנסי לקישור בחתימה שליאני מחפשת רשימת קישורים מסודרת לכל הסטים המשפחתיים לשבת שיצאו לאחרונה. נאבדתי מרוב העומס.....
איך הצבעים הללו?כמו כן אני מחפשת בנרות ידית רוז גולד (לא משנה מאיזה סוג) שתהיה באורך מינימלי של מטר.
אשמח לקבל קישור למכונת תפירה קטנה ואיכותית
תודה
יכול להיות שבגלל שזה לא חלק אחד - כלומר כסף חלק וכו'את יכולה פשוט לקחת צבע אדום, לדוגמה, אבל אם בכל אופן תרצי מניסיון- הרוב שקונים באלי ימליצו על העגול, כי הוא הכי מיוחד... לי יש לא מניסיון, קישור עם דירוג גבוה מאוד ותגובות שמעידות על איכות גבוהה
לא משנהבאיזה טווח מחירים?
באמת סיכון. יש גם -יכול להיות שבגלל שזה לא חלק אחד - כלומר כסף חלק וכו'
אז זה מתמלא חלודה במשך הזמן?
כסף חלק
איפה רואים שזה הדבקה?Zk20 80 דפים שחורים ספרים זיכרון ספרי fotografico אלבומי אוסף כריכת אלבום יום הולדת יום חג מתנות - AliExpress 15
רטרו קראפט נייר כיסוי אלבום תמונות עם ריק קראפט גיליון חתונה ספר אורחים תינוק זכרונות מתנה רופף עלים Scrapbook - AliExpress 15
ק.ש.
מחפשת קישור לאוברול/סרבל בצבע לבן חגיגי לתינוק- משהו מומלץ
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: