אשמח לקישור לשואב אבק טוב (אם יש כזה דבר)
מנסיון
תודה
חנות מומלצת מנסיון (הדגם הספציפי שאני מכירה כבר לא במלאי אבל האיכות ממש טובה)
ק.ש.
אשמח לקישור לשואב אבק טוב (אם יש כזה דבר)
מנסיון
תודה
@פנינה ריימונד אנא...הבטחתי לבנות שלי מתנה על מבצע, 'מדבקות מתחלפות', אני לא מכיר את ההגדרה הרשמית של המוצר, אבל מדובר במדבקות (לאלבום מדבקות) עם אפקט הנוצר באמצעות הדפסה על מרקם מפוספס בפסים צפופים, וכך ניתן לראות בשתי זוויות, שתי תמונות שונות על אותה מדבקה. בדרך כלל רואים אותה תמונה בצבעים או בהטיות שונות, לפעמים המדבקה מקבלת נראות של איור תלת מימדי.
הצלחתי להסביר?
העניין הוא שאני לא מוצא מדבקות כאלה בשום חנות, גם בחנויות שמשווקות מגוון של סוגי מדבקות. אמינות הבטחות הפרסים שלי בסכנה.
התקווה שנותרה היא למצוא כאלה באלי אקספרס, הבעיה שאני גם לא יודע איך לחפש וגם לא יודע לזהות אם מצאתי, כי כאמור אין לי מושג איך ההגדרה הנכונה של המדבקה הנכספת, ובתוספת שיבושי התרגום, הסיכויים שלי למצוא פוחתים אף יותר.
יש סיכוי שתאתרו לי כאלה, (ובזול, כי לא תכננתי שזה יעלה יותר מדי).
חיפשתי אחפש שוב בל"נ
בלי סקוצ'/ספוג?בבקשה,
סכום זהב מהמם (56 ש"ח)
שוטפת עם מים חמים וסבון למניעת שריטות
צפה בקובץ המצורף 161269524pcs זהב dinnerware סט נירוסטה סכין סכין מזלג כף קפה כפית שטוח כפית שטוחה מדיח כלים מטבח שולחן - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש. מניסיון אישי
מידות וטווח מחירים?יש קישור מומלץ לחולצות לתינוקות/ילדים יפות לשבת בצבע לבן שרוול קצר?
תודה
תודה!!מידות וטווח מחירים?
מה הכיוון?
2024 תינוקות בנים ספרדית סטים בגדים סטים עבור ילד שרוול שרוול שרוול שרוול שרוול כותנה מכנסיים קצרים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comחולצת פולו שרוול קצר לילדים מנדרין מזדמנים צווארון בצבע מוצק תערובת כותנה פשתן דק קיץ - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2024 קיץ בגדי בית ספר קיץ בגדי כותנה לבנים נשים בנות חולצת טי ילדים שרוול קצר העליון בלוזה 90-גובה 140 - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2024 תינוק אלגנטי בנים ובנות יום הולדת ערכת בגדי ילדים בסגנון בריטי חולצה לבנה + מכנסיים כחולים - AliExpress 1501
₪13
ק.ש.כפתור בסיסי מוצק ללבן את חולצה שחורה ולבנים, העליון שרוול קצר בגדי ילדים ללבוש יומיומי, אירוע רשמי - AliExpress 1501
יש כזהיש קישור ללוח שאפשר לתלות עליו תמונות או איזה מסגרות מעניינות
סגנון אלגנטי לסלון?
תני מוצר ספציפי, להכל יש חיקויים [לדעתי...]יש בעליאקספרס גם בגדי ילדים של זארה?
אפשרות א'יש קישור ללוח שאפשר לתלות עליו תמונות או איזה מסגרות מעניינות
סגנון אלגנטי לסלון?
עגלת תינוק - אמבטיה וטיולון?
משהו טוב אמין ויפה?
החנות היחידה לעגלות שמצאתי, שיש עליה המלצות באליאקספרס:
לקוחות משבחים את המוכר על השירות והאיכות.
שמה לך 3 עגלות שלקוחות המליצו עליהן בחום. חצי מחיר מהארץ
גם אמבטיה, גם טיולון וגם סלקל!
1.
1534.03₪ 40% OFF|2023 יוקרה בייבי עגלת 3 ב 1 עם רכב מושב נייד הפיך גבוהה נוף תינוק עגלת חמה אמא עגלת נסיעות pram|עגלה עם ארבעה גלגלים| - AliExpress
3.
עגלה שאני ממליצה עליה כל הזמן
1571.09₪ 40% OFF|גבוהה נוף תינוק עגלת 3 ב 1 עם פינק סיאט עגלת יוקרה נסיעות Pram רכב מושב עגלת תינוק מוביל עגלת|עגלה עם ארבעה גלגלים| - AliExpress
בבקשה אם יש קישור לסנדל ליומיום לילדה בת 5.
משהו חזק וטוב.
תודה !
קופצת על ההצעה אני מחפשת את הנעליים האלו של זארה:תני מוצר ספציפי, להכל יש חיקויים [לדעתי...]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: