התחיל המבצע?
תודהשעוני מותג:
https://s.click.aliexpress.com/e/_eKoMH5
שעוני רולקס (חלק יקרים):
Rolex - Shop Cheap Rolex from China Rolex Suppliers at Shop910358245 Store on Aliexpress.com
Shopping for Cheap Rolex at Shop910358245 Store and more from on Aliexpress.com ,the Leading Trading Marketplace from Chinas.click.aliexpress.com
שעוני פנדורה ורולקס:
(ק"ש)
כןהתחיל המבצע?
אפשר הסבר מה אני אמורה לעשות?
הם כנראה פשוט לא במבצע.אפשר הסבר מה אני אמורה לעשות?
נגיד הוספתי הרבה דברים לעגלה בזמן האחרון, אני רואה שזה אותו מחיר, מה אני אמורה לעשות בשביל המבצע?
עוד מישהו אולי?הם כנראה פשוט לא במבצע.
מה שבמבצע מתעדכן אוטומטי ויורד ממנו בערך 15%
זה להבנתי, די טריה בתחום...
הם כנראה פשוט לא במבצע.
מה שבמבצע מתעדכן אוטומטי ויורד ממנו בערך 15%
זה להבנתי, די טריה בתחום...
כנראה שהמבצעים לא ממש רציניים כמו שכתבו כאן:עוד מישהו אולי?
מה שאני רואה זה שירד 2$
.יש מבצעים
לא כ''כ רציניים
אבל אם גם ככה אתה צריך לקנות משהו
תחכה
אפשר להרויח בערך 3-10%
כך שלמוצרים גדולים זה יכול קצת להשתלם
שאלה דחופה לי:כנראה שהמבצעים לא ממש רציניים כמו שכתבו כאן:
.
בכ''א, סתם המלצה
אם הדברים לא חשובים ודחופים, הייתי מחכה לחג השנה הסינית ולבלאק פריידיי שאז יש מבצעים באמת משתלמים וזה עוד בערך חודש. (אצלי שמרתי בסל וכשיגיע הזמן אזמין)
שנה שעברה כמעט כל נובמבר ואחריו אליאקספרס זהר ממבצעים טובים.
@Kenyonit @הכלבויניקשאלה דחופה לי:
אני רוצה להזמין היום, זה מה הוא כותב לי כל הזמן, אין יל שום בונוס, מה לעשות???
You can only purchase one New User BONUS deal at a time. Please make your final selection to continue.
זו קניה ראשונה?
יש לי רעיון אחר.זו קניה ראשונה?
כנראה שהכנסת לסל כמה מוצרים בעלות של 0.01$, שזה בא במקום הקופון של ה-3$ לחדשים (אגב, הוא בד"כ לא שווה! התרחקו ממנו!!)
למה לא ומה מצחיק?יש לי רעיון אחר.
אולי אני אפתח חשבון חדש דרכך, ואגמור עם הסיפור? השאלה רק איך מעבירים את המוצרים.
אם כבר פתחת חשבון, אז לא תקבלי את הקופונים דרכייש לי רעיון אחר.
אולי אני אפתח חשבון חדש דרכך, ואגמור עם הסיפור? השאלה רק איך מעבירים את המוצרים.
אני יכולה לפתוח חשבון ממייל אחר? יש מה לנסות?אם כבר פתחת חשבון, אז לא תקבלי את הקופונים דרכי
(אלא אם תפתחי דרך מחשב וכתובת IP שונה, וכמובן כתובת מייל אחרת.
לא יעזור גלישה בסתר או דפדפן אחר).
את המוצרים להעביר לעגלה אחרת, ניתן פשוט להעתיק את כל הקישורים של המוצרים בסל, למשל לשלוח אותם במייל לעצמך, ואז לפתוח את הקישורים ההם בחשבון השני.
אני יכולה לפתוח חשבון ממייל אחר? יש מה לנסות?
רגע רגעאם כבר פתחת חשבון, אז לא תקבלי את הקופונים דרכי
(אלא אם תפתחי דרך מחשב וכתובת IP שונה, וכמובן כתובת מייל אחרת.
לא יעזור גלישה בסתר או דפדפן אחר).
את המוצרים להעביר לעגלה אחרת, ניתן פשוט להעתיק את כל הקישורים של המוצרים בסל, למשל לשלוח אותם במייל לעצמך, ואז לפתוח את הקישורים ההם בחשבון השני.
לנסות אפשר, אם כן, אז למחוק קוקיס, ואפי' לנסות מדפדפן אחר.אני יכולה לפתוח חשבון ממייל אחר? יש מה לנסות?
זה 24$ בקופונים.אבל אני רואה שאפשר לקבל דרככם 81 ש"ח? מה זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: