כל קישור שיתנו לכם, תוכלו להיכנס אליו, ואז לעבור דרך אתר הקאשבק, ולהוסיף לעגלה.אם יסביר לי איך מוסיפים אותו לעגלה קיימת שהזמנתי דרך קאשבק.
רק פעם כתב @כותב מוסמך שיכולים לקבל פחות קאשבק אם אתם מגיעים דרך ק"ש...
כל קישור שיתנו לכם, תוכלו להיכנס אליו, ואז לעבור דרך אתר הקאשבק, ולהוסיף לעגלה.אם יסביר לי איך מוסיפים אותו לעגלה קיימת שהזמנתי דרך קאשבק.
אשמח לדעת האם יש לך או למישהו אחר מידע או ידיעה האם אפשר לחפש חנויות אם משלוח מישראל כמו החנות הנ"ל וכמו DEKO בכלי עבודה ביתיים?
הוא פתח את האשכול הנ"ל, לאחר ההודעה הזוחנויות בעלי אקספרס עם מחסן בישראל=מגיע תוך 10 ימים...
כידוע לכל מזמין בעלי אקספרס, אחד החסרונות הגדולים ביותר באתר, זהו המשלוח וביתר דיוק זמן המשלוח עד שזה מגיע, ולכן חשבתי לפתוח את האשכול החדש הזה שיתמקד בשיתוף חנויות שיש להם מחסן בישראל, כך שזמן המשלוח מתקצר למספר ימים בודדים ע"י חברת השילוח, בד"כ מדובר בשליח עד הבית והרבה מאד פעמים זה גם בחינם...www.prog.co.il
ופחות קופונים, אבל כיום אין הרבה קופונים משתלמים כמו שהיה לפני הקורונהפחות קאשבק
מנסיון אישי קישור שיווקי.מחפשת מפצל של USB למחשב
שמצד אחד מתחבר לחור אחד למחשב אבל מצד שני מקבל הרבה חיבורים
רוצה רק של יואסבי רגיל, לא הרבה סוגי חיבורים
ואיכותי
שהמגעים לא ישברו מהר
תודה.
אני רוצה עם הרבה יותר יציאותמנסיון אישי קישור שיווקי.
קניתי ואני מאוד נהנה!Mini 3 Ports USB 3.0 Splitter Hub High Speed Data Transfer Splitter Box Adapter For PC Laptop MacBook Pro Accessories
קנו Mini 3 Ports USB 3.0 Splitter Hub High Speed באתר זיפי - פשוט לקנות באלי אקספרס בעברית במחירים המשתלמים ביותר עם אפשרות לקבל החזר כספי מלא על מכס!www.zipy.co.il
קישור לאליאקספרס
1.53US $ 30% OFF|מיני 3 יציאות USB 3.0 ספליטר Hub במהירות גבוהה נתונים העברת ספליטר תיבת מתאם עבור מחשב נייד MacBook Pro אבזרים|USB Hubs| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comcashdoclick.com
לא מנסיון, אבל יש המלצות רבות.אני רוצה עם הרבה יותר יציאות
שיהיה ממש כמות
תודה
הזמנתי לפני חודש וחצי, הגיע תוך שבועיים.לא מנסיון, אבל יש המלצות רבות.
קישורים שיווקיים
בזיפי
באליאקספרס
3.72US $ 25% OFF|USB רכזת 3.0 רב USB ספליטר 3.0 USB Hab SD TF כרטיס קורא מרובה USB HUB עבור מחשב נייד|multi usb|usb 2.0 hubhub splitter - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comcashdoclick.com
וגם כבל להטענת פלאפון שיאומיאשמח לקישור לחיבור בננה לאוזניות
ודיסק אונקי איכותי
תודה!
תודה רבה!
ברור, תמיד זה לזמן קצר, עד שחוסמים אותן, זה לא חוקי.אני פשוט מחפשת בנרות, כל החנויות שעלו פה נסגרו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: