לא מנסיון. קישורים שיוקיים.אשמח לקישור לחיבור בננה לאוזניות
ודיסק אונקי איכותי
תודה!
נראה לי ש @כותב מוסמך העלה בעבר משהו.מחפשת קישור למודם-נתב מומלץ
מעלי אקספרס [לא זיפי וכדו]
תודה!!
אני צריכה קישורים לאלי אקספרס
אני אשמח, ואני אסתכל בחוות דעתדיסק און קי באשכול הישן זכורים לי כמה שהעלו, אם כי לפי התגובות רבים אומרים שלא הכי כדאי לסמוך על מה שמגיע משם, זה יכול פתאום להימחק או לחטוף וירוס, אם אתם בכל זאת רוצים אני יכול לחפש דברים שהעלו בעבר בל"נ.
אני צריכה קישורים לאלי אקספרס
באליאקספרס
0.75US $ 5% OFF|אודיו ספליטר Y שקע זכר 2 נקבה M/F 3.5mm סטריאו כבל מתאם עבור אוזניות אוזניות נייד טלפון מחשב MP3 MP4|jack male|stereo cable3.5mm stereo cable - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comcashdoclick.com
אני בל"נ יחפש עוד מעט.אני אשמח, ואני אסתכל בחוות דעת
תודה רבה.תודה!
בדר'כ הקישורים שאתה מעלה לי, אני אכן מזמינה, אתה לא עובד לחינם...
אני צריכה חוט בננהאני בל"נ יחפש עוד מעט.
תודה רבה.
אם יש מוצרים שהזמנתם ונהנתם, אשמח אם תשתפו.
שיווקי, לא מנסיון.אני צריכה חוט בננה
לא מפצל
אני לא צריכה מפצלשיווקי, לא מנסיון.
זה טוב?
558 הזמנות מעל 100 חוו"ד (4.6)
מפצל בזיפי3.1US $ |Y ספליטר כבל 3.5mm 1 זכר 2 כפול נקבה אודיו כבל עבור אוזניות אוזניות אוזניות MP3 MP4 סטריאו תקע מתאם שקע|Phone Adapters & Converters| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comcashdoclick.com
הבנתי, כבל אוקס (Aux).אני לא צריכה מפצל
אני צריכה חוט שמשתי הצדדים שלו הוא חיבור עגול נכנס, לא חור (מקווה שהובנתי)
ושיהיה חוט ארוך
יש לי אוזניות קשת בלוטוס ואני רוצה שגם תהיה לי אופציה לחבר אותם דרך החוט (החור קיים בהן)
לא מנסיון שלי, שיווקי.אני אשמח, ואני אסתכל בחוות דעת
קישור שיווקי, לא מנסיון שלי.אני לא צריכה מפצל
אני צריכה חוט שמשתי הצדדים שלו הוא חיבור עגול נכנס, לא חור (מקווה שהובנתי)
ושיהיה חוט ארוך
יש לי אוזניות קשת בלוטוס ואני רוצה שגם תהיה לי אופציה לחבר אותם דרך החוט (החור קיים בהן)
לא מנסיון שיווקי (העלו בעבר באשכול הישן)אני מחפשת קישור לכבל usb ארוך (להטענת נגן)
תודה לכולם
לי אין מושג.שאלה דחופה!
למה יש עכשיו בעלי אקספרס כמו ספירה לאחור, שזה אומר שעוד 10 שעות יש מבצע? מה זה? כדאי לחכות?
@הכלבויניק @Kenyonit
תודה מראש!
יש מבצעיםשאלה דחופה!
למה יש עכשיו בעלי אקספרס כמו ספירה לאחור, שזה אומר שעוד 10 שעות יש מבצע? מה זה? כדאי לחכות?
@הכלבויניק @Kenyonit
תודה מראש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: