באמת המידה אזלה, מצאתי קישור זמין, קצת יקר:אני צריכה תחפושת של זקן/סבא לגיל שנה
היה קישור שאין ממנו מידות
יש למישו?
תחפושת סבא, קישור זול יותר:אני צריכה תחפושת של זקן/סבא לגיל שנה
היה קישור שאין ממנו מידות
יש למישו?
תחפושת סבא, קישור זול יותר:
לגיל שנה
חפת יוקרתי - החזיק כבר כמה שנים... קניתי אותו הדבר אחד לאחד בחנות פה ב 200 ש"ח במצבע (Metal color: knot9.)היי
אשמח לקישור לחפתים יפים, אופנתיים ואיכותיים, עדיף מניסיון...
תודה
מפצל יו אס בי ל- 4 איכותי וטוב אני משתמש בו יום יוםאשמח לקישור
1. לתקע USB עם 3 כניסות
2. כבל USB מיקרו (להטענה פאלפון נוקיה רגיל) באורך של בין 30 ל40 ס"מ,
איכותי וחזק וזול
תודה
חפתים עגולים צבע זהב משובץ יפיפייםהיי
אשמח לקישור לחפתים יפים, אופנתיים ואיכותיים, עדיף מניסיון...
תודה
@פנינה ריימונד אולי תוכלי לעזור לי?שלום אשמח לקישורים הבאים:
נרתיק למכשיר וויז
תיק איפור
בקבוק עם מתז שפריצר
קופסאת אכסון טובה לבשמים שישבו מסודר
תודה רבה!
מקפיצה
תיק איפור, סופסופ קצת סדר שם! הכי כיף שניתן לשלוף את התיקים ויש כמה גדלים, כך שמתאים לכל מצב!!אולי תוכלי לעזור לי?
תודה מראש
קישור מומלץ!
א"א לדעת איך ישלח, עם צ'יטה או משלוח לא...מחפשת את הנעל הזו עם משלוח צ'ויס
ילדים של בד רקום בסגנון סיני נעלי בנות נעלי פסטיבל בציר סיני נעלי ילדים חדשים נעלי לילדה CSH1440 - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
והאם יכולה להיות בעיה לבטל הזמנה קיימת שלא נשלחה כבר שבוע, והמוכר כותב שרק עוד שבוע יחזור לעבוד?
רוצה לבטל ולהזמין ממוכר אחר.
תודה,א"א לדעת איך ישלח, עם צ'יטה או משלוח לא...
שמה לך:
ילדים בנות נעלי אופנה פרחוני דירות רקמה ללבוש בנוחות סיני סגנון ילדים של תינוק נעלי מגן רגל גודל 25-34 - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comנעלי ento mirabel לילדים בנות ליל כל הקדושים תלבושות קוספליי שמלות ילדים מרי בלרינה דירות ג 'יין בלרינה דירות נעלי גברים 4-12 - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comילדי בד נעלי בנות אופנה פרחוני דירות ילדי של ביצועים רקמה פרחוני להראות סיני סגנון נעלי גודל 25-34 - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
אספקה ב-15/03תודה,
שכחתי לציין קודם שצריכה דווקא באדום
אחד מאלה הזמנתי לפני שבוע ועוד לא נשלחה.אספקה ב-15/03
חדש בנות דירות נעלי רקמת בד ילדי נעלי ילדה תינוקת ופרס סיני סגנון פסטיבל מסיבת נסיכת נעלי CSH1436 - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comילדים של בד רקום בסגנון סיני נעלי בנות נעלי פסטיבל בציר סיני נעלי ילדים חדשים נעלי לילדה CSH1440 - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comק.ש.חדש Hanfu בנות רקום נעלי ילדים בד נעלי הלאומי סיני סגנון תינוק נסיכת נעלי סטודנטים תלבושות ביצועים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אי אפשר לדעת, היום כמה סיפרו שהגיע להן תוך 10 ימיםאחד מאלה הזמנתי לפני שבוע ועוד לא נשלחה.
היה כתוב משלוח עד 4/3, אבל קשה להאמין שזה יקרה אם כתב לי שרק ב19 הם חוזרים לעבוד ואז ישלחו.
לא מניסיון, ק.ש.אשמח לקישור לילקוט לבנים, משהו סולידי בלי דמויות וקשקושים, עדיף מניסיון
מקפיצהשלום אשמח לקישורים הבאים:
נרתיק למכשיר וויז
תיק איפור
בקבוק עם מתז שפריצר
קופסאת אכסון טובה לבשמים שישבו מסודר
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: