פנינה ריימונד
הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
•
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
הכי מומלץ שמצאתי:אפשר קישור למגן סיליקון לשולחן?
עוד אופציה:
ק.ש.
הכי מומלץ שמצאתי:אפשר קישור למגן סיליקון לשולחן?
למה לא פשוט לשלוח למוכר את הטקסט, בהתאמה אישית? הרבה עושים את זה [יש לי מדריך התאמה אישית באתר שלי, בחתימה]@מלי 5 @פנינה ריימונד
אני מחפשת דחוף קישור לברכת אשר יצר בסגנון מתכת חתתוך כמו לדוגמה המדבקת קיר הזאת אבל לא במדבקה
אלא במתכת-פעם ראיתי משהו כזה ועכשיו אני לא מוצאת
צפה בקובץ המצורף 1576605
@פנינה ריימונדחפתים עגולים צבע זהב משובץ יפיפיים
KFLK יוקרה חולצה חפתים mens מתנות מותג שרוול כפתורי קריסטל קאף קישור זהב באיכות גבוהה חתונה abotoaduras תכשיטים - AliExpress 36
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
צפה בקובץ המצורף 1573845
חפתים עגולים צבע כסף משובץ יפיפיים
צפה בקובץ המצורף 1573843KFLK יוקרה חולצה חפתים mens מתנה מותג שרוול כפתור קריסטל קישור שרוול כסף באיכות גבוהה חתונה abotoaduras תכשיטים - AliExpress 36
חפתים משולשים זהב וכסף משולב עם שיבוץ ואבן
צפה בקובץ המצורף 1573846KFLK יוקרה חמה חולצת cufflink כפתור שרוול מותג קריסטל זהב קאף קישור באיכות גבוהה חתונה abotoaduras תכשיטים - AliExpress 36
ק.ש מסיון אישי (קנינו לחתונה במשפחה)
רצית מניסיון....?@פנינה ריימונד
מחפשת חפתים קצת יותר מעניינים
סגנון כזה:
צפה בקובץ המצורף 1578093צפה בקובץ המצורף 1578096
צפה בקובץ המצורף 1578097
עדיףרצית מניסיון....?
שים לב לאורךיש למשהו קישור למנעול למגירה של משרד
סוג אמין שלא כל מפתח תפתח את זה
אתה צריך את ה13 אינץ, ואם אתה לא רוצה שיהיה צפוף, תיקח את ה14אשמח לתיק מחשב מנסיון אני לא יודע כמה אינץ אבל המידות זה 33/22 ס"מ
טלפון נוקיה 225אשמח לקישור לפלאפון שיעבוד עם סים כשר של פרטנר
לא C2 כי נמאס לי ממנו
אולי יש קישור לנוקיה 215
תודה
ק''שמחפשת את ביתי למלחית בים רוצה עגילים מתאימות בצורת גלגל או עוגן
אשמח מאד לקישור
תודה מראש
תמיד אני אומרת, המשלוח זה פיצול של המחיר ל-2...מחפשת משהו בסגנון הזה אבל ללא עלות של משלוח
@פנינה ריימונד
בניין מצחיק בלוקים לבנים צעצוע ילדים פרדות pooovers גברים בגדים 3D הדפסה קפוצ 'ונים נשים - AliExpress 200000343
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
2023 גברים נשים אופנה מותג נים לצייר להתיז 3D בכל רחבי הדפסת היפ הופ מזדמן הסווטשרט הברנש קשת 3d סלעית סווטשירט - AliExpress 200000343
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
לא הרבה המלצות, אבל אפשר לדפדף בעמוד החנות ולקרואיש למישהי קישור בעלי של מפית לחלות לשבת?
או אולי מפית בגודל הרצוי ואז לעשות כיתוב אישי...
אני מאד אשמח...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: