אפשר לקבל קישור?קופסת תכשיטים לילדות עם שם,
אפשר לקבל קישור?קופסת תכשיטים לילדות עם שם,
פיג'מה כותנת צנועה במידות 8 ומעלה
זה עונה על הקריטריונים?היי, אשמח לקישור לשעון מעורר (נטען,לא על בטריות...) שיש בו אפשרות להוסיף צלצולים ממני... חיפשתי הרבה ולא מצאתי אז אשמח ממש! תודה רבה!
כיתוב של פנדורה מסביב לעיגול עם היהלומים.כיתוב? איפה??
צפה בקובץ המצורף 1355413צפה בקובץ המצורף 13554141.79₪ 93% OFF|אותנטי 925 כסף סטרלינג נסיכת נזר כתר נוצץ אהבת לב, CZ טבעות לנשים אירוסין תכשיטי יום נישואים|טבעות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
https://www.netreven.com/item/115197-14-%d7%98%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%9b%d7%a1%d7%a3-%d7%a9%d7%9c-%d7%a4%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a8%d7%94-%d7%9e%d7%94%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-pandora-rin/כיתוב של פנדורה מסביב לעיגול עם היהלומים.
ראיתי שיש חיקויי פנדורה שנראים בדיוק המקורי, כולל הכיתוב, וכזה אני מחפשת.
יותר זול מ-200 זה בטוחאנחנו צריכים רמקולים לבית, מהסוג הרגיל - שעולה כאן בארץ 200 ש"ח.
השאלה אם שווה להזמין מאלי
@פנינה ריימונד
סוגים רגילים כוונתי למשל כמו זה...
תודה רבה.יותר זול מ-200 זה בטוח
שמה קישורים עם דירוג גבוה של הרבה לקוחות
זה לדוג' 1,000+ הזמנות
וזה 500
עוד קישור טוב
ק.ש.
תודה רבה. לא מצליח לראות בקישור איך אני מזמין את הפס לד עצמו. זה נותן לי שם רק ספוטים.36.11₪ 55% OFF|סכום למטבח תאורה לסלון חכם Zigbee מגנטי מסלול אור מערכת פסי לד תאורה למטבח תאורה לבית מודרני משובץ גמיש ליניארי מתקן LED זרקור DC48V תקרת סלון מקורה בית מנורות לסלון| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
אולי כאן: [בתחום הטכני אני ממש גרועה...]תודה רבה. לא מצליח לראות בקישור איך אני מזמין את הפס לד עצמו. זה נותן לי שם רק ספוטים.
היי, תודה רבה רבה לך, את בטוחה שאפשר להכניס צלצול? אני לא רוצה לקחת סיכון עם כזה מחיר, הוא יחסית גבוה,זה עונה על הקריטריונים?
מצטטת משם:
אתה יכול באופן מיידי להתחבר smartphone או tablet ממרחק של עד כ 10m.
Bluetooth-תואם 5.0 רמקול שעון מעורר Bluetooth-תואם קישור וtf כרטיס השמעת פונקציה לספק לך עם יותר מוסיקה אפשרויות.
ק.ש
לאיזו מטרה? יש מיועדים לחלאק'ה, בר מצווה וחתונה, תמקדימחפשת קישורים למיתוג אירוע.
לדוגמא: תוויות לבקבוקים עם תמונה
ועוד בסגנון...
תודה!
יום נישואין 25לאיזו מטרה? יש מיועדים לחלאק'ה, בר מצווה וחתונה, תמקדי
אני שואלת מוכר מסוים, כשיענה לי אתן לך קישור בע"ה
הזמנותיום נישואין 25
קצת קשה להבין כשהכל באנגליתהיי, תודה רבה רבה לך, את בטוחה שאפשר להכניס צלצול? אני לא רוצה לקחת סיכון עם כזה מחיר, הוא יחסית גבוה,
יש לך אולי אפשרות למצוא זול יותר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: