הי, אני רוצה להזמין, השאלה היא האם זה מתאים לרמקולים פאסיביים של 180 וואט?ק"ש מניסיון
מגבר מיקסר מעולה!
עם חיבור USB, בלוטוס, מיקרופונים ועוד
דיגיטלי
44.41₪ 54% OFF|לשימוש חוזר ספירה לאחור שעון לחתונה פרישה ספירה לאחור טיימר תינוק תאריך & חג המולד ספירה לאחור 999 יום ספירה לאחור| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
אלה המעוצבים שמצאתי:יש כזה מעוצב עם פרחים יפה
אולי מכירה ?
לא יודעת לענות לך על זההי, אני רוצה להזמין, השאלה היא האם זה מתאים לרמקולים פאסיביים של 180 וואט?
אשמח לשוחח 0527621243
השפריצר טוב באמת לשמן?שפריצר מצויןן!!
אני משתמשת לטיטולים ולשמן - זול מאד וכיף לשימוש
שקיות לחלב אם3.34₪ 25% OFF|100ml/120ml/150ml/200ml/250ml בקבוק תרסיס ריק פלסטיק מילוי יד אבזם משאבת מרסס עבור אלכוהול עיקור נסיעות לשאת|בקבוקים למילוי חוזר| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
2 מחזיקים למוצץץ מהממים במחירים מצחיקים1.8₪ 94% OFF|30Pcs 250ml שד חלב אחסון מכולות חלב מקפיא שקיות אמא אימהי תינוק מזון חנות BPA משלוח בטוח להאכיל לשמר שקיות|אחסון מזון לתינוקות| - AliExpress
ועוד אחד1.8₪ 88% OFF|שבב דייל אישית שם מיקי סיליקון בייבי מוצץ קליפים שרשרת DIY שרשרת מוצץ יילוד פלסטיק מוצץ מחזיק|רצועות ומארזים למוצצים| - AliExpress
8.15₪ 35% OFF|תינוק מוצץ קליפ שרשרת אישית שם Dummy מחזיק פטמות סיליקון חרוזים יילוד תינוק פריטים אביזרי ללעוס| | - AliExpress
אני חושבת שכן.@c&c
השלט מתאים לכל המזגנים?
יש לקנות שמנים מתאימים לזה בארץ?מפיץ ריח חשמלי
(צריך לקנות גם שמן ריח)16.96₪ 77% OFF|USB ארומה מפזר אדים ארומתרפיה חיוני שמן מפזר מגניב ערפל מיני נייד מכשיר אדים משרד מכונית הביתה שינה| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק"ש מניסיון
כן. בללין וגם בביוטיקאר.יש לקנות שמנים מתאימים לזה בארץ?
יש אפשרות להדפיס לוגו אז כנראה גם תמונה.יש כזה דבר להדפיס תמונה על בלון?
אני ניסיתי עם מרכך כביסה, כנראה הבחירה של הריח לא הייתה מי יודע מה...יש לקנות שמנים מתאימים לזה בארץ?
יש היום בחנויות גם אמבטיה מתקפלת וגם בנפרד מעמד תואם, נראה לי יצור ישראלי, של ליטף או משהו כזה...בעבר חשבתי להזמין אמבטיה מתקפלת, אבל לא עשיתי את זה כי הבנתי שאין אפשרות לקנות רגליים מתקפלות ואני לא מבינה איך מקלחים תינוק על הברכיים... אם יש לך מה להחכים אותי, אשמח לשמוע!
זה עובד עם מרכך?אני ניסיתי עם מרכך כביסה, כנראה הבחירה של הריח לא הייתה מי יודע מה...
מצאתי לך כאן, לא מנסיון ושימי לב שמינימום הזמנה 200 חתיכות:יש כזה דבר להדפיס תמונה על בלון?
בעיקרון כןזה עובד עם מרכך?
יש אבל לא שווה להם לשלוח לארץ כנראהמחפשת קישור למוט וילון לאמבטיה פינתית עגולה
ראיתי רק ממש יקר..
יש כאן מוט לוילון שעולה באזור ה90 שחמחפשת קישור למוט וילון לאמבטיה פינתית עגולה
ראיתי רק ממש יקר..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: