מקדחה שהומלצה בפרוג (גם כאן באשכול) בעברמחפשת המלצה על מקדחה \פטישון
אני מבקש קישור לכבל עבור רמקול שאין לו כניסת אוקס זכר
אלא רק USB
ואני מחפש אוציה של כבל שיצא מהנגן שלי כזכר בקבל אוקס ויגיע לרמקול כUSB
רק השאלה שלי גם למבינים
האם זה יעבוד לי
תודה
מעתיקה לך המלצה שמישהי המליצה בחכמת
מקדחה DEKO פצצה!! (יש לבעלי גם מברגה ופטישון שלהם, אם מישהי מעוניינת בקישור-בכיף...)
53.91€ 48% OFF|DEKO DKRH26H2/DKRH20H3/GJ181 Multifunktionale Rotary Hammer mit BMC & 6 stücke Zubehör Elektrische Abriss Hammer Auswirkungen Bohrer|Elektrische Hämmer| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
מברגה קטנה DEKO, קומפקטית ונוחה
22.52US $ 60% OFF|Deko Dkcd Series Compact Cordless Drill Electric Screwdriver Rechargeable Driver Dc Lithium-ion Battery Charged Power Tools - Electric Drill - AliExpress
קש
מחפשת המלצה על מקדחה \פטישון
כל הקישורים ששמת לי בעמוד הקודם הם עם משלוח רגיל, וזה מידי מאוחר.בכיף, מה השאלה?
קטע, התפספסה לי ההודעה ההיאכל הקישורים ששמת לי בעמוד הקודם הם עם משלוח רגיל, וזה מידי מאוחר.
אני מחפשת את הסרטים ההם עם משלוח של 15 יום, ולא הצלחתי למצוא אפילו אחד.
בחנות הזאת יש לך בהזמנה מעל סכום מסויים [28 ש"ח בערך]אני מחפשת את הסרטים ההם עם משלוח של 15 יו
משאבת חלב חשמלית דו צדדית?
מישהי?
חשמליתמומלצת מאוד
15.5US $ |Real Bubee Single/double Electric Breast Pump With Milk Bottle Infant Usb Bpa Free Powerful Breast Pumps Baby Breast Feeding|Electric Breast Pumps| - AliExpress
ידניתממליצה על הידנית הזו
זולה מאוד ומצוינת ממש
7.31US $ 34% OFF|Breast Pump Baby Nipple Manual Suction Milk Pump Feeding Breasts Pumps Milk Bottle Sucking Postpartum Supplies Accessories|Manual Breast Pumps| - AliExpress
זה אמור להיות משהו כזה כמו בתמונה כאןלא כל כך הבנתי, כזה דבר?
ק''ש.5.49₪ |מיקרו USB זכר לזכר USB 2.0 5pin סטנדרטי + 3.5mm AUX אודיו שקע חיבור מתאם כבל עבור רמקול mp3 MP4 נגן|כבלי USB| - AliExpress
או אולי זה יותר טוב?
1.79₪ 93% OFF|Essager Bluetooth Aux מתאם Dongle USB כדי 3.5mm שקע רכב אודיו Aux Bluetooth 5.0 דיבורית ערכת לרכב מקלט BT משדר|מתאם אלחוטי| - AliExpress
מה את באה להזמין?@תות פשוט
לצערי כשאני באה להזמין את זה הוא לא נותן כי לא ניתן לשלוח לישראל, מוזר
מה זה לא יקר?.... איכותי?מחפשים משקפת לא יקרה לילד תודה
את המקדחה שהמלצת עליה:מה את באה להזמין?
אני בדיוק הבנתי על מה את מדברת... זה בגלל שהיא לא במלאי....את המקדחה שהמלצת עליה:
53.91€ 48% OFF|DEKO DKRH26H2/DKRH20H3/GJ181 Multifunktionale Rotary Hammer mit BMC & 6 stücke Zubehör Elektrische Abriss Hammer Auswirkungen Bohrer|Elektrische Hämmer| - AliExpress
בחנות הזאת יש לך בהזמנה מעל סכום מסויים [28 ש"ח בערך]
אספקה תוך 15 יום
2.03€ 40% OFF|Lolita Kawaii Katze Ohren Spitze Bogen Stirnband KC Haar Band Anime Nette Mädchen Maid Kopfschmuck Cosplay Anime Haar Zubehör Kopf wrap|Kostümzubehör| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com10.9₪ 35% OFF|בציר פרח סרט תינוק בנות Headwraps יילוד צילום Props מתנות תחרה שיער אלסטי להקות פרל נוצת אבזרים|hair band|hair band girlhair band hair - AliExpress
וזה יקר נורא אבל כתב אספקה ב-23/02
18.22€ 18% OFF|Mädchen Lolita Motorhaube Hut Vintage viktoria nische Spitze Blumen Strohhut| | - AliExpress
ק.ש.
שאלתי את המוכראת המקדחה שהמלצת עליה:
חפירות אינסופיות, ועוד סודות מקצוע חחחאת לא אמיתית!!!! וואו!!!
אולי תגלי לי את הסו איך מצאת?
באמת, אני לא הצלחתי
נראה לך יש עוד או שזהו?
איזו קשוחה...חפירות אינסופיות, ועוד סודות מקצוע חחח
לא מוצאת עוד כאלו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: