קופסה מעור לטישויש למישו קישור לכלים וכדו' למתנות משהו שניתן לעצב במשלוח מנות מכובד
כף שקילה למטבח.מתנות לגננות לפורים. מה יש לכן להציע?
כבר הבאתי שעון
קישור?כף שקילה למטבח.
קישור?
מחפשת משהו יפה. הן משיקעות ויש לי הרבה הכרת הטוב
תודה גדולה.25.16₪ 50% OFF|LCD דיגיטלי מדידה מתכוונן במשקל כף מטבח בקנה מידה כף מדידה אלקטרונית G קפה אבקת בקנה מידה אפייה בקנה מידה El| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
איך מחפשים שם דברים?תזמיני משיין. אני הזמנתי כל מה שיכלתי משם. וכבר הגיע לי. שווה לשלם כמה שקלים יותר
מתנות לגננות לפורים. מה יש לכן להציע?
כבר הבאתי שעון
פלייסמנטים מהממים
קניתי את C2
2.72€ 5% OFF|Tisch Matte Hibiscus Blume Bronzing PVC Tischset Hohl Isolierung Coaster Pads Tabelle Bowl Home Weihnachten Decor Wärme Beständig|Matten & Pads| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
חבקי פנינה יפים למפיות....
3.77€ 33% OFF|4 teile/los neue perle serviette schnalle, silber hoop hotel party tisch dekoration serviette ringe, serviette kreis|napkin rings|decorative napkin ringring napkin ring - AliExpress
פלייסמנטים מהממים
קניתי את C2
2.72€ 5% OFF|Tisch Matte Hibiscus Blume Bronzing PVC Tischset Hohl Isolierung Coaster Pads Tabelle Bowl Home Weihnachten Decor Wärme Beständig|Matten & Pads| - AliExpress
חבקי פנינה יפים למפיות....
3.77€ 33% OFF|4 teile/los neue perle serviette schnalle, silber hoop hotel party tisch dekoration serviette ringe, serviette kreis|napkin rings|decorative napkin ringring napkin ring - AliExpress
ק"שחבקי מפיות מהממים
קופסת טישו1.94€ 71% OFF|Dvianna 6pcs rose blume servietten halter floral strass servietten ringe für hochzeit muttertag party tisch decor hwm04| | - AliExpress
מתיז שמן0.01€ 99% OFF|PU Leder Tissue Box Auto Tissue Container Desktop Serviette Tissue Halter Fall Lagerung Box Hause Wohnzimmer Dekoration|Taschentuchboxen| - AliExpress
1.05€ 34% OFF|210ML Olivenöl Spray BBQ Kochen Küche Backen Olivenöl Sprayer Öl Spray Leere Flasche Essig Flasche Öl Spender salat|Kochen Werkzeug-Sets| - AliExpress
מניסיון
אם את רוצה עוד רעיונות אשמח לעזור לך
אני צריכה קישור לאביזר לשיער שמתאים לשמלה,
אבל כל בכל הקישורים שמצאתי , לא ראיתי עם משלוח 15 יום.
אולי מישהי יכולה למצוא לי?
אולי @פנינה ריימונד
משהו בסגנון הזה, בצבע בורדו עם תחרה:
סרט תחרה לבובת חרסינה
זה חשוב לי עם משלוח תוך 15 יום.
תודה
מעלה לכל תחפושות הבובה/נסיכה
קשתות, סרטים לשיער, פפיונים...
אחת ולתמיד
תודה
אדום/בורדו ועוד
https://s.click.aliexpress.com/e/_Deh8Ebd
ורוד
https://s.click.aliexpress.com/e/_DduWpLv
תכלת
4.76€ 31% OFF|Lolita Original Elegante Bean Grün Süße Lolita Barrettes Stroh Hut Mädchen Stirnband Brosche|Kostümzubehör| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
כלה
https://s.click.aliexpress.com/e/_DBmg03z
https://s.click.aliexpress.com/e/_DD3q9Bp
טורקיז ירקרק
https://s.click.aliexpress.com/e/_DecX6RV
ק.ש
חמודה, תודה רבה!!הכי קל להזמין שם. יש לך קטגוריות מסודרות. זה הרבה יותר נח. שיין זה חנות אחת אז הכל מגיע ביחד אין מוכר טוב ומוכר פחות.אתה עושה בחיפוש ויש לך סינון. ותסתכלי בתגובות תוכלי לראות אם זה מוצר טוב או לא. אם את צריכה משהו מסוים אולי אני ידע באופן כללי אני הרבה יותר אוהבת להזמין שם מאשר באלי
יש לי נסיון גרוע עם ה15 יוםאני צריכה קישור לאביזר לשיער שמתאים לשמלה,
אבל כל בכל הקישורים שמצאתי , לא ראיתי עם משלוח 15 יום.
אולי מישהי יכולה למצוא לי?
אולי @פנינה ריימונד
משהו בסגנון הזה, בצבע בורדו עם תחרה:
סרט תחרה לבובת חרסינה
זה חשוב לי עם משלוח תוך 15 יום.
תודה
@פנינה ריימונדאני מבקש קישור לכבל עבור רמקול שאין לו כניסת אוקס זכר
אלא רק USB
ואני מחפש אוציה של כבל שיצא מהנגן שלי כזכר בקבל אוקס ויגיע לרמקול כUSB
רק השאלה שלי גם למבינים
האם זה יעבוד לי
תודה
אני לא ממש מבינה בדברים האלה אולי תראה לי תמונה
יש דברים ברמה יותר גבוהה לתורמים כבדים?
דווקא לי הגיע מהר למעט תקופות עמוסות כמו הזמנות בבלאק פריידי...יש לי נסיון גרוע עם ה15 יום
קודם כל איכשהו זה הופך ל25 יום (כנראה ימי עסקים או משהו).
חוץ מזה שגם כשלא הגיע תוך ה15 יום המורחבים, סרבו לתת לי החזר למרות שפתחתי דיספיוט ובאופן כללי נדנדתי המון.
הגיע אחרי חודש וחצי (להגנת עלי יאמר שזה היה באשמת דואר ישראל. היה בארץ למעלה מחודש. אבל ההתחייבות לא כובדה ברמה הכספית).
לאותה חבילה צירפו מוצרים אחרים שלא היו תחת ההתחייבות של ה15 יום
בכיף, מה השאלה?@פנינה ריימונד תוכלי לעזור לי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: