תודהקסדה בלבד.
זה מראה בקטן איך מקבלים את זה...
מצאתי לך ב-24 שקל
אני צריכה את מיכל המים היכן אני משיגה הכי בזול
תודהקסדה בלבד.
זה מראה בקטן איך מקבלים את זה...
מצאתי לך ב-24 שקל
כאן תשני למשלוח חינם ויש לך ב-16 שקלתודה
אני צריכה את מיכל המים היכן אני משיגה הכי בזול
חיפוש קטן...איך אפשר לקנות בנפרד?
יש לך קישור אם בורג?
חשוב לשים לב שאורך המוצר הוא 20.5 ס"מ בלבד, וזה 4 יחידות.כאן תשני למשלוח חינם ויש לך ב-16 שקל
חנות עם 90% משוב חיובי, די חדשה
17.86₪ 50% OFF|4 יח'\סט ילדי כבאי כבאי קוספליי צעצועי ערכת אש לכיבוי אינטרקום גרזן ברגים מתנות לילדים|כלי צעצוע| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
הגודל זה בעצם האורך של המספריים. אני כספר משתמש בגודל 6 אינץ' זה משמעותי לגבי הכף יד של המשתמש. אין ממש קשר לתספורת של בנות או בנים, צריך לבחור את מה שנוח לעבודה.לא הבנתי מה ההבדל בין הדגמים, חוץ מהגודל.
וכן, איזה גודל מומלץ בשביל תספורות לבנות?
תודה
מחבר בין עגלות יויו, יש? תודה.
יש משלוח חינם?52.4₪ 43% OFF|3pcs מצמד בוש להכניס לתוך עגלות עבור babyzen yoyo תינוק יויה עגלת מחבר מתאם להפוך YOYO לתוך pram תאומים|אביזרים לעגלות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comקש63.39₪ 36% OFF|3pcs מצמד בוש להכניס לתוך עגלות עבור babyzen yoyo תינוק יויה עגלת מחבר מתאם להפוך YOYO לתוך pram תאומים|אביזרים לעגלות| - AliExpress
זה המחיר וכל מוכר מחליט איך לפצל אותו בין המחיר למשלוח, יש אפשרות לבחור אופצית משלוח קצת יותר זולה באחד הקשוריםיש משלוח חינם?
התאכזבתי ממש, הפסיק לעבוד אחרי ימים ספורים בקושי כמה שעות שימוש מצטבר.בבקשה,
מצלמה + הדפסה
מצלמה + הסרטה
ק.ש.
קש מניסיוןאשמח לקבל קישורים לשרשראות עם תליון גדול
מומלצים ממש !! לקחת את השכבה הכפולה !מחפשת כובע חם לתינוק, עד 20 ש"ח שלא מחליק מהראש, עם קשירה או משהו כזה
איזה דגם?אני מחפש מעמד כזה אבל עם יותר תגובות טובות
41.16₪ 30% OFF|רב תכליתי יצוק ברזל 3 שכבה מרפסת פרח עציץ תליית מדף פרח מדף פשוט מודרני צמח stand| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
איזה דגם?אני מחפש מעמד כזה אבל עם יותר תגובות טובות
41.16₪ 30% OFF|רב תכליתי יצוק ברזל 3 שכבה מרפסת פרח עציץ תליית מדף פרח מדף פשוט מודרני צמח stand| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מחפשת שרשרת חמודה בצבע זהב לילדות לחתונה תודה!
נראה לי שזה הכיוון אבל שלושת הקישורים האחרונים ריקים מתוכן...8.38₪ 20% OFF|SINLEERY יוצא דופן יחד 4 קריסטל לב פרח תליון נירוסטה שרשרת זהב כסף צבע שרשרת XL333 ZD1 SSK|שרשראות תליון| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com6.54₪ 50% OFF|LUXUSTEEL זהב צבע נירוסטה שרשרות שרשרת לנשים ילדה קטן מיני כוכב לב מטבע קסם קולר בציר תכשיטי 2023|תליונים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com5.79€ 35% OFF|925 Sterling Silber 14K Gold Plating Pavé Kristall Kreuzung Anhänger Schlüsselbein Kette Halskette Frauen Einfache Schmuck Zubehör|Halsketten| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com4.69€ 75% OFF|925 Sterling Silber Koreanische Version Einfache Pavé Zirkon Lächeln Anhänger Schlüsselbein Kette Halskette Frauen Charme Hochzeit Schmuck|Halsketten| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com0.01€ 99% OFF|Hochzeit Frauen Schmuck Sets Simulierte Perle Blume Aussage Halskette und Ohrring Set Hochzeit Party Zubehör Geschenk N2242019| | - AliExpress
ק.ש
אני בכיוון הנכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: