מניסיון- סינר מעולהסינר עם שרוולים לילדה בת שנה פלוס עם קשירה או טיקטק
קש
מניסיון- סינר מעולהסינר עם שרוולים לילדה בת שנה פלוס עם קשירה או טיקטק
סיליקון רצועה,מחזיק מוצץ סיליקון לא עם חרוזים,
מייבש כלים לשיש,
מנורת ירחאשמח לקישור מנורת לילה אם שלט
למה השקע רחוק מהמיטה
תודה
נראה שהתקע לא מתאים לשקע ישראלימנורת ירח
עוד סוג4.83€ 30% OFF|16 farben USB LED Mond Lampe Bord Fernbedienung Lichtquelle Nacht 3D Drucker Teile Mit Fernbedienung|Drucker-Teile| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
קש3.33€ 49% OFF|Led lampe Fernbedienung Stecker Lampe Halter Drahtlose Smart Glühbirne Basis Buchse Kappe Schalter für Nacht Licht Nacht Lampe|Lampensockel| - AliExpress
זה ישראלינראה שהתקע לא מתאים לשקע ישראלי
תודהזה ישראלי
8.94€ 30% OFF|Drahtlose Fernbedienung Lampe Halter E27 Buchse Dimmbar Mit Timer Fernbedienung Schalter 220V EU Stecker Für Led lampe nacht Licht|Lampensockel| - AliExpress
ובעיקרון אפשר לשיםם ממיר שקעים
קש
את הירח לא אהבת?תודה
אבל לחדר שינה יש חמוד יותר?
מומלץ מניסיוןאני מחפשת קישור לפרחים מלאכותיים שנראים כמה שיותר טבעי בגווני הבורדו/ורוד/ לבן.
תודה!
חנות מומלצת מניסיון אישימחפשים סכו"ם יפה לשבת תודה לכל העונים
אני מחפשת קישור לפרחים מלאכותיים שנראים כמה שיותר טבעי בגווני הבורדו/ורוד/ לבן.
תודה!
טוליפ מטריףףאני מחפשת קישור לפרחים מלאכותיים שנראים כמה שיותר טבעי בגווני הבורדו/ורוד/ לבן.
תודה!
המלצה של חברה שהמליצה לי לפני שבוע, עדיין לא הגיע לי..אני מחפשת מברשת טובה למייקאפ
תודה
מחפשת קישור לשטיח לחדר
חלק שעירי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: