אחותי קנתה בארץ ב-280היה לי אותו כמעט שנה ומכרתי כי לא הייתי צריכה
בארץ יש אותו דבר ועולה 350-400
אחותי קנתה בארץ ב-280היה לי אותו כמעט שנה ומכרתי כי לא הייתי צריכה
בארץ יש אותו דבר ועולה 350-400
לי היה 606 ועבד מעולה2 חלקים, או 606?
ומה נראה לך יותר טוב?
יש במחירים זולים ??קישור להדפסות:
חנות להדפסה על שקיות
חיתוכים להזמנות
הזמנות17.99US $ 40% OFF|50pcs Elegant Laser Cut Wedding Invitation Card Customize Business With Rsvp Card Greeting Cards Wedding Decor Party Supplies - Cards & Invitations - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אלבום דיגיטלי112.21US $ 13% OFF|100pcs Custom Wedding Party Christmas Event Card Birthday Invitation Card Handmade 2021 Wedding Season Faire Part Acrylique - Cards & Invitations - AliExpress
אלבום דיגטלי5.0US $ 50% OFF|Custom Photo Album For Weeding Baby Grow-up Travel Diy Personal Picture Album Scrapbook For Lovers Family Hand Account Cardboard - Parenting & Relationships - AliExpress
שקיות24.2US $ 12% OFF|Print Your Photo Book Custom Made Photograph Album Commemoration Albums Photobook Printed Diy Creative Lovers Birthday Gift - Photo Albums - AliExpress
מדבקות16.72US $ 26% OFF|20 Pieces Non-woven Bags Shopping Bag With Handle Cloth Business Bag For Party Favor Reusable Bag Logo Customized Personalized - Storage Bags - AliExpress
מדבקות2.75US $ 1% OFF|100pcs 3cm 4cm 5cm 6cm 7cm Your Logo Stickers, Custom Printed, Ideal For Small Businesses, Comes With 100 Stickers - Party & Holiday Diy Decorations - AliExpress
ק.ש.2.99US $ 40% OFF|100pcs/lot Personalized Custom Logo Stickers Clear Transparent Gold Foil Silver Business Logo Stickers Wedding Stickers - Party & Holiday Diy Decorations - AliExpress
אם שילמת באשראי, זה חוזר לכרטיס ששילמת איתו, ואם בפייפאל אז לפייפאלמישהו יודע?
כשאני מקבל החזר על מוצר. זה מזדכה על האשראי או משהו אחר?
משהו כזה?אפשר קישור לכוסיות מוס בצורת ביצה?
זכור לי שראיתי פעם
יקרים מאדמשהו כזה?
וזה מזכוכית (יקר) :
ק.ש.5.29US $ |1pc Cute Egg Shell Yogurt Bottle Party Jelly Pudding Cup Drinking Milk Bottle Jelly Seasoning Cans Spice Jar Party Jr 1096 - Storage Bottles & Jars - AliExpress
מחפשת בטריה למצלמת קנון SD 1100 IS
תודה
ואם שילמתי באשראי דרך פייפאל?אם שילמת באשראי, זה חוזר לכרטיס ששילמת איתו, ואם בפייפאל אז לפייפאל
זה חוזר לפייפאל ונראה לי שזה נשאר לך בתור זיכוי לקניה הבאה עם פייפאלואם שילמתי באשראי דרך פייפאל?
טעות,זה חוזר לפייפאל ונראה לי שזה נשאר לך בתור זיכוי לקניה הבאה עם פייפאל
אשמח לקישור לכובע עם פונפון אמיתי המתאים לגודל של תינוק שנולד
תודה לעוזרים
משהו??אשמח לקישור לגרביונים מתחרה לתינוק
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: