זה לא סותר את הצורך לחיות עם חשבון. לא צמצום, חשבון.יש לי דוד (עשיר. מאמריקה.) שתמיד אומר,
תפסיקו להשקיע כ"כ הרבה אנרגיות בחסכון, הרי יש גבול לגובה החיסכון, וכמה כבר הרווח..
השקיעו אנרגיות עצומות בלהרוויח יותר, כי לזה אין כל גבול!!
מילה של הדוד מאמריקה..
הרבה מהדוגמאות שהוצעו היו ממש צמצום לא חשבון... ואולי זה עניין של רמת החיים, של תפיסת חיים ואמונה.זה לא סותר את הצורך לחיות עם חשבון. לא צמצום, חשבון.
אכן!זה לא סותר את הצורך לחיות עם חשבון. לא צמצום, חשבון.
-
התקשרתי פעם למשהי שתאמר לי איך להכין כדורי בשר ונתנה לי מתכון והוסיפה שכדאי להוסיף הרבה גזר וקמח מצה כדי שיצא יותר כמות.
שאלתי אותה על מי אני עובדת? על הילדים שלי?
המטרה שלי היא שיהיו בריאים ויקבלו חלבונים.
אבל אם באמת מגיעים למצב שזה מה יש, אז זה סוג של פיתרון.
הוו ממש תודה על הפידבק,צל"ש על המדור! מהמוצלחים שראיתי פה!
באמת מי שלא מעונין שלא יכנס ושלא יכתוב פה את דעותיו לגבי זה....או ממש תודה על הפידבק,
פשוט יש לי עוד כ"כ הרבה דברים טובים להוסיף, וכל אלו שהם אנטי חסכנות, פשוט מוציאים לי את כל החשק,
באופן כללי אני לא מבינה למה אנשים שלא רוצים לחסוך או שזה עושה להם רע לחיות עם חשבון נכנסים לאשכול הזה, יש עוד כ"כ הרבה אשכולות בפרוג
היא לא המציאה את זה, בעלי סיפר לי פעם, שככה זה בהרבה ישיבות, אבל יש לשים לב שגם צבע החביתה משתנה מצהוב לאפרפר.לא שוכחת מכתב שקראתי פעם בבית נאמן - קוראת נאמנה שיתפה את הציבור בפטנט מופלא לחסכון - היא מוהלת ביצה אחת עם מים וכך מרוויחה שתי חביתות מביצה אחת! (חשבתי אז שעדיף שבדמי המנוי תקנה עוד ביצה ליום אבל כל אחד וסדר העדיפויות שלו)
וגם הערכים התזונתיים משתנים מחלבון למים...היא לא המציאה את זה, בעלי סיפר לי פעם, שככה זה בהרבה ישיבות, אבל יש לשים לב שגם צבע החביתה משתנה מצהוב לאפרפר.
יש לי דוד (עשיר. מאמריקה.) שתמיד אומר,
תפסיקו להשקיע כ"כ הרבה אנרגיות בחסכון, הרי יש גבול לגובה החיסכון, וכמה כבר הרווח..
השקיעו אנרגיות עצומות בלהרוויח יותר, כי לזה אין כל גבול!!
מילה של הדוד מאמריקה..
ללמדך שלא תמיד שוה לחסוך !
ולא כל חסכון שוה לחסוך!
נכון מאד.לא רק של הדוד מאמריקה
כל ארגוני הכלכלה הנבונה אומרים- אל תבזבזו, אבל עיקר המטרה היא להגדיל הכנסות!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: