באיזה שעה לפי שעון ישראל יהיה תוצאות סופיות?
אני במתח!!!
אני במתח!!!
נכתב ע"י אג;2292997:תזכורת ליום רביעי:
רשכבה"ג רבי חיים סולוביציק זצוק"ל הלך בבוקר, עוד לפני אמירת ברכות, לברר מי נבחר לנשיא ארה"ב, בכדי לומר עליו "שלא עשני גוי".
נכתב ע"י דונלד טראמפ;2293028:גם אובמה מאוד צפוי ביחסו לישראל...........
ובגלל זה הוא עדיף על טראמפ???
טראמפ הצהיר הצהרות חמות ביותר [גם אובמה הצהיר לפני הבחירות... אבל לא ברמה שלו] בעד ישראל, יש לו בת שהתגיירה, והוא מוקף ביועצים טובים מבחינת ישראל [יש לציין כי יש גם אנטישמיים שתומכים בו, מאחד הוא ניסה להתנער, בכל מקרה אני מדבר על היועצים], לעומת קלינטון שמוקפת ביועצים מוסלמים שונאי ישראל, והשקפתה ידועה לרעה במגוון נושאים בקשר לישראל ויש לנו היסטוריה לא פשוטה אתה. הפרשנים תמימי דעים בכך שהיא תשמר את מורשת אובמה, עם - מקסימום - שיפורים קלים, אך בגדול זו המדיניות שתישאר בבית הלבן.
בכתבות פרופיל על טראמפ צוינה רבות העקביות וההתמדה העיקשת שלו, מומחים מעריכים כי אם היחס שלו לישראל יהיה טוב זה אמור להתמיד וישראל יכולה לחוות כמה שנות שובע נהדרות ביותר - מבחינת הממשל האמריקאי.
אמנם הוא לא צפוי, אך אי אפשר להגזים ולפחד שמחר הוא יקום בבוקר עם קריזה ויחליט להעביר אותנו לאוגנדה... או כל הזיה מטורפת אחרת.
אם אכן הוא היה משוגע לא היה לו אפילו אחוז אחד שיתמוך בו [אחוז בודד = כמה מליוני בוחרים!!!], ולהיפך, הוא מנהל מאבק צמוד למרות ההכפשות והתקשורת שלצד קלינטון.
מה שכן הוא גס, תוקפני, וגם בלתי צפוי במידה מסויימת. על כך אנחנו מייחלים שייטה ה' לב מלכים לטובתנו.
נכתב ע"י פריעדמן;2293255:ואם רק קלינטון תיבחר אז גם לברך שלא עשני אשה'
ואם היא לא תיבחר וישאלו אותה למה לא נבחרת? היא תענה באידיש: 'אלעס אוז פון הימעל (אימייל).
רע מאד!!!נכתב ע"י איש שמח;2293337:לא רוצה לפתוח כאן את הדיון, אבל נטען ע"י חכמים ומומחים ממני שמעבר לרמה ההצהרתית- אובמה לא היה רע בכלל לישראל...
בעיתונות החרדית מקובל לאייר אותה כחמור (סמל המפלגה הדמוקרטית)נכתב ע"י מנוחהלה;2293975:זה לא פייר
קריקטורות על קלינטון אי אפשר להעלות...
נכתב ע"י אסטרונאוטית;2294041:מי הוציא את את זה?
אם קלינטון תיבחר, גם גברים יצטרכו לברך "שלא עשני גויה"?נכתב ע"י אג;2292997:תזכורת ליום רביעי:
רשכבה"ג רבי חיים סולוביציק זצוק"ל הלך בבוקר, עוד לפני אמירת ברכות, לברר מי נבחר לנשיא ארה"ב, בכדי לומר עליו "שלא עשני גוי".
נכתב ע"י שולה;2294038:
נכתב ע"י אסטרונאוטית;2294003:זה יהיה מכה לעיתונים החרדים, נשיא שאי אפשר לשים את התמונה שלו בעיתון
בהצלחה, דונלד
נכתב ע"י דונלד טראמפ;2294149:ומה היה בזמן גולדה מאיר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: