אלרגיה אשכול אלרגיות מרכזי

מברר דחוווווווווווף בשביל חבר
נמצא בקופת חולים מכבי גר באיזור אשדוד היה אצל הרופא אלרגיה שלו על אלרגיה לחלב
הרופא אמר לו שיש חשיפות רק באסף הרופא בעלות של 10000 ש"ח
אם למישהו יש מידע על רופא שמקבל ממכבי באזור הדרום בעיקר האם לחברי מכבי-שלי אין זכאות מהקופה לחשיפות
תודה רבה על המענה המהיר

אם למישהו יש מידע על רופא שמקבל ממכבי באזור הדרום בעיקר האם לחברי מכבי-שלי אין זכאות מהקופה לחשיפות
תודה רבה על המענה המהיר
מקפיץ

תורה שבע"פ

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
תודה רבה על המענה המהיר
השאלה לא ככ ברורה.

לגבי החשיפות באסף הרופא, מדובר בטיפול לאלרגיה ולא בטסטים! שאינו במימון הקופות, צריך לפנות לאסף הרופא ולהרשם אצלם, מדובר על המתנה של כשנה וחצי.

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
תודה רבה על המענה המהי
מה השאלה , לא מובן.
וחוץ מזה, מה דחוף? דחוף באלרגיה זה שוק אנאפילקטי.....

השאלה לא ככ ברורה.

לגבי החשיפות באסף הרופא, מדובר בטיפול לאלרגיה ולא בטסטים! שאינו במימון הקופות, צריך לפנות לאסף הרופא ולהרשם אצלם, מדובר על המתנה של כשנה וחצי.
,תודה רבה על בירור העניין
אני מעונין לדעת האם מישהו במכבי עושה "חשיפות" כמו שאני עושה בכללית {אצל הרופא בקופה או אצלו בביה"ח}
מה השאלה , לא מובן.
וחוץ מזה, מה דחוף? דחוף באלרגיה זה שוק אנאפילקטי.....
דחוף כי הוא רוצה לדעת על לעבור קופה או לשלם 10000 ש"ח ולהתחיל לחכות בתור או להתחיל אצל רופא אחר

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
,תודה רבה על בירור העניין
אני מעונין לדעת האם מישהו במכבי עושה "חשיפות" כמו שאני עושה בכללית {אצל הרופא בקופה או אצלו בביה"ח}

דחוף כי הוא רוצה לדעת על לעבור קופה או לשלם 10000 ש"ח ולהתחיל לחכות בתור או להתחיל אצל רופא אחר
א. אם תוכל לחלוק לרווחת הציבור, אצל איזה רופא בכללית אתה עושה את זה? לילד או למבוגר?

ב. בזמנו הייתי במכבי, לפי המידע שהיה לי - לא היה דבר כזה במכבי (לילדים). אכן עברנו קופה בשביל זה, ואנחנו מאד מרוצים. הרווחנו בעוד זירה משמעותית לנו, בלי קשר לאלרגיה - טיפולים פרא רפואיים אחרי גיל 9.

א. אם תוכל לחלוק לרווחת הציבור, אצל איזה רופא בכללית אתה עושה את זה? לילד או למבוגר?

ב. בזמנו הייתי במכבי, לפי המידע שהיה לי - לא היה דבר כזה במכבי (לילדים). אכן עברנו קופה בשביל זה, ואנחנו מאד מרוצים. הרווחנו בעוד זירה משמעותית לנו, בלי קשר לאלרגיה - טיפולים פרא רפואיים אחרי גיל 9.
דר' אילן אשר מקבל באשקלון בקופה ובבה"ח קפלן ברחובות

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה רבה על המענה המהיר

הכוונה ל'תגר'

BRAYNDY

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
עשיתי לבן שלי טסט עורי לחלבי יצא חיובי מאוד
ביקשו לעשות בדיקת דם ראסט עקב עור מודלק
אני בלאומית הבדיקה מסובסדת ?

blimi

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אשמח לדעת איך אפשר לקבל זכאות לסייע רפואי לבת שלי לגן תת חובה לילדה אלרגית מה התנאים ומה צריך להביא ואם מי צריך לדבר כדי לקבל זכאות?

• תודה
Reactions: LO

BRAYNDY

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
בקשר להגשת תביעה בבטוח לאומי, חייבים בדיקת דם, או מספיק טסט עורי ביחד עם מרשם לאפיפן?

ערסל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
תוך כמה זמן יש תשובות של בדיקת דם? (מאוחדת)

תורה שבע"פ

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
עשיתי לבן שלי טסט עורי לחלבי יצא חיובי מאוד
ביקשו לעשות בדיקת דם ראסט עקב עור מודלק
אני בלאומית הבדיקה מסובסדת ?
לא
אשמח לדעת איך אפשר לקבל זכאות לסייע רפואי לבת שלי לגן תת חובה לילדה אלרגית מה התנאים ומה צריך להביא ואם מי צריך לדבר כדי לקבל זכאות?
יש לפנות למחלקת חינוך ברשות המקומית בה הנכם גרים, ויש להביא אישור מאלרגולוג על צורך בהשגחה צמודה.
בקשר להגשת תביעה בבטוח לאומי, חייבים בדיקת דם, או מספיק טסט עורי ביחד עם מרשם לאפיפן?
מספיק טסט עורי, אבל הרבה פעמים הם מבקשים גם את דף תוצאות הטסט ולא רק את הסיכום ביקור
תוך כמה זמן יש תשובות של בדיקת דם? (מאוחדת)
לראסט שבועיים שלש

BRAYNDY

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
בסיכום ביקור לא כתוב שצריכים אפיפן. האם מספיק שכתוב עם פונטציאל לאלרגיה מסכן חיים. וגם יש לאפשר
לזכיות שמגיע בחוק.
וביקשתי מהרופאה מזרק לאפיפן
יש עוד משהו שצריכים להגיש

תורה שבע"פ

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
בסיכום ביקור לא כתוב שצריכים אפיפן. האם מספיק שכתוב עם פונטציאל לאלרגיה מסכן חיים. וגם יש לאפשר
לזכיות שמגיע בחוק.
וביקשתי מהרופאה מזרק לאפיפן
יש עוד משהו שצריכים להגיש
בעקרון צריך שיהיה רשום שצריך אפיפן צמוד,
אבל אם יש מרשם לאפיפן אולי זה מספיק...
אם הרופאה נתנה מרשם לאפיפן אז כנראה שצריך, לא? ביחוד אם יש סיכון לאלרגיה מסכנת חיים! אז פשוט שתוסיף את זה בסיכום ביקור.
בהצלחה

malki11

משתמש חדש
שלום
לא קראתי עדין את כל האשכול
אבל אולי מישהו יוכל לעזור לי
הייתי עם הבת שלי אצל רופא אלרגיה פרופסור אליצור ארנון הוא שלח אותנו לבדיקת תגר למזון ולתרופות
במרפאה עצמה עזה בדיקות טסט על העור והיפנה לזה
התורים הם לעוד 9 חודשים בערך באיכילוב
בתל השומר ואסף הרופא שלחתי הפניה ועוד לא קבוע תור
יש מה לעשות קודם???
אנחנו בעצם לא בדיוק יודעים עדין למה אלרגית הטסט במפראה לא נתן דברים מיוחדים מבחינת מזון רק על כל מיני פריחות של עצים למינהם
הוא לא היפנה לבדיקת ראסט
תודה מראש

חני בן

משתמש רשום
אני לא קורא לזה אלרגיה
אני קורא לזה רגישות או אולי רגישות חזקה
אין לזה תגובות מאיימות פרט לכמות אפצ'ים מטורפת ביום
עד כדי חמישייה של טישו

אני רגיש לקרדית האבק
דרך אגב רוב האוכלוסייה סובלת מזה
תלוי באיזה עוצמה

אבל יותר מזה
אני אלרגי לעונת המעבר (כן יש דבר כזה)
ע"פ המיתוס של מספר האפצ'ים של ביאת משיח
אז אני מביא את המשיח בכל עונת המעבר עד כדי עשרות פעמים ביום

כשהייתי ילד
נהיה לי בעונת המעבר דלקות עיניים כתוצאה מהאלרגיה

לבורא עולם פתרונים
אני לא מצאתי שום דבר שעוזר לזה
יש דברים שמקלים
דווקא כן קיים כזה דבר אלרגילה לקרדית אבק הבית

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה