איזה קופ"חהרבה. זה לא תוך כמה ימים, זכור לי שזה לקח כמה שבועות.
איזה קופ"חהרבה. זה לא תוך כמה ימים, זכור לי שזה לקח כמה שבועות.
כלליתאיזה קופ"ח
ממה שידוע לי מקבלים עד גיל 9עכשיו גילתי שיש נושא כזה, יש לי אלרגיה מסכנת חיים לדגים, אפיפן צמוד, יש לי זכויות בגלל האלרגיה גם בגיל 20?
והאם יש דרך לקבל קיצבה רטרואקטיבית?
אגב, יש לי גם אטופיק לא ברה גבוהה אם זה משנה בנתונים
תודה רבה
הקצבה של ילדים היא בגלל צורך בהשגחה, והיא עד גיל 9/10.עכשיו גילתי שיש נושא כזה, יש לי אלרגיה מסכנת חיים לדגים, אפיפן צמוד, יש לי זכויות בגלל האלרגיה גם בגיל 20?
והאם יש דרך לקבל קיצבה רטרואקטיבית?
אגב, יש לי גם אטופיק לא ברה גבוהה אם זה משנה בנתונים
תודה רבה
לפעמים יומיים, לפעמים שבועתוך כמה זמן היה לכם תוצאות של בדיקת דם ראסט?
איזה קופ"ח?לפעמים יומיים, לפעמים שבוע
תלוי בעומס
כללית. מאמינה שזה קשור למחוז.איזה קופ"ח?
אני מחכה כבר כמעט שלושה שבועות
אלרגנים ספציפיםכללית. מאמינה שזה קשור למחוז.
בדקו לכם פנלים שלמים או אלרגניים ספציפיים?
ואו מהיר ממש. אני מחכה כבר 3 שבועות במאוחדת. לאלרגנים ספציפיים.לפעמים יומיים, לפעמים שבוע
תלוי בעומס
רופא ילדים/משפחה אין להם בדרך כלל קודים של האלרגנים בפרט ספציפים.ואו מהיר ממש. אני מחכה כבר 3 שבועות במאוחדת. לאלרגנים ספציפיים.
אגב זה נכון שבמאוחדת אין את כלל האלרגנים בבדיקת ראסט?
הרופא רצה לתת לי בדיקת דם לאפונה עדשים חומוס ודגים ולא היה לו בכלל, רק לדג קוד. וזהו.
כך זה גם בכללית?
אפונה יש בכללית. חומוס ועדשים לא ראיתי ברשימה.הרופא רצה לתת לי בדיקת דם לאפונה עדשים חומוס ודגים ולא היה לו בכלל, רק לדג קוד. וזהו.
כך זה גם בכללית?
זה רופא אלרגולוג כמובן, גם לו אין את הקודים?פא ילדים/משפחה אין להם בדרך כלל קודים של האלרגנים בפרט ספציפים.
הרגע ניסיתי להיכנס לקישורהבנתי שבגדול פורומים סגורים פתוחים בנטפרי
יש טבלת תוצאות שמגיעה בדרך כלל ביחד עם הבדיקה.הגיע לי תוצאות של הבדיקת דם ראסט
אם כתוב חיובי סימן שהילד אלרגי?
מה זה נקרא מס' גבוה?
הערה | רמת IgE (נמדד ב KU/L) | ערך RAST |
---|---|---|
אין כלל או קיימים במידה שאינה ניתנת לזיהוי נוגדנים כנגד אלרגן זה | < 0.35 | 0 |
רמה נמוכה של נוגדנים כנגד אלרגן זה | 0.35 - 0.69 | 1 |
רמה בינונית של נוגדנים כנגד אלרגן זה | 0.70 - 3.49 | 2 |
רמה בינונית-גבוהה של נוגדנים כנגד אלרגן זה | 3.50 - 17.49 | 3 |
רמה בינונית-גבוהה של נוגדנים כנגד אלרגן זה | 17.50 - 49.99 | 4 |
רמה גבוהה מאוד של נוגדנים כנגד אלרגן זה | 50.0 - 100.00 | 5 |
רמה גבוהה באופן קיצוני של נוגדנים כנגד אלרגן זה | > 100.00 | 6 |
אין בזה כללים ברורים.מאיזה מס' נחשב למסכן חיים?
מאיזה מס' נחשב למסכן חיים?
אכן, לבני היה התקף קשה מ2 כפיות מעדן חלבי ובראסט יצא לו אלרגיה לחלב 17.3. שזה לא גבוה במיוחדאין בזה כללים ברורים.
בדר"כ רמה גבוהה מסכנת חיים, אבל ישנם מקרים [והרבה..] שגם רמה נמוכה יכולה לסכן חיים.
הרופא מחליט לפי התוצאות ועוצמת התגובה שהילד חווה [לדוגמא אם לאגוזי מלך הייתה תגובה מסכנת חיים והתוצאה היא נמוך, הרופא יכול להחליט שלכל סוגי האגוזים עלולה להיות תגובה מסכנת חיים אפי' שהתוצאה היא נמוכה].
מספר יותר גבוה מעיד על סיכוי יותר גבוה לתגובה כלשהי, לא על חומרת התגובה.מאיזה מס' נחשב למסכן חיים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: