בשמחה. אני ממודיעין עילית. זמינה לירושלים.עדין רלוונטי ??
אחד מתנדב במד"א ביקש ממני רק את הקופסה של המזרק בשביל לשים שם איזה משחה שכול הזמן מתפוצצת להם בתיקים
יש לי כרגע 2 שפג תוקפם ועוד אחד דמה.
בשמחה. אני ממודיעין עילית. זמינה לירושלים.עדין רלוונטי ??
אחד מתנדב במד"א ביקש ממני רק את הקופסה של המזרק בשביל לשים שם איזה משחה שכול הזמן מתפוצצת להם בתיקים
התנאי לזכאות זה צורך בנשיאת מזרק באופן קבוע. לא חושבת שיש סיכוי בפניצילין להגיע לכזה צורך.יש זכאות לילד שאלרגי לפנצילין?
כתוב באתר 'כל זכות' בדיוק לאיזה מזונות צריכה להיות אלרגיה כדי לקבל קצבהיש זכאות לילד שאלרגי לפנצילין?
תלוישלום
ידוע למשהו כמה שעות סייעת מקבלים על ילד אלרגי בגן? (מגיל 3)
וחוץ מזה מה עושים עם ארוחות צהריים בצהרון?
תודה מראש על כל תגובה
בגילאי גן עד כתה א (כולל) מקבלים בערך 30 שעות שבועיות, שזה מכסה את יום הלימודים מ8 עד 1 וחצי ויום שישי עד 12. בכתה ב שעות הזכאות יורדות, ומכתה ג אין זכאות כלל.שלום
תודה מראש על כל תגובה
תלוי ברמת האלרגיה, וכמובן - למה הוא אלרגי.שלום
תודה מראש על כל תגובה
אני לא נותנת. עלול להכיל זה עניין של מזל. מבחינתי זה כמו לחצות את הכביש בעצימת עיניים. לפעמים מצליחים לעבור בשלום ולפעמים נדרסים..מה עם "עלול להכיל"?? אתם נותנים לילדים או שזה סיכון גבוה מדי יש למישהו מידע מוסמך בענין?? הבן שלי אלרגי לחלב ואנחנו מופתעים כל פעם מחדש כמה דברים "עלולים להכיל חלב"(למשל-ארטיק קרח אין להשיג ללא "עלול להכיל חלב" וזו רק דוגמא אחת)
אני כן נותנת, פשוט כי אחרת הוא יצום....אני לא נותנת. עלול להכיל זה עניין של מזל. מבחינתי זה כמו לחצות את הכביש בעצימת עיניים. לפעמים מצליחים לעבור בשלום ולפעמים נדרסים..
עלול להכיל כשמו כן הוא. הוא עלול להכיל את האלרגן. או שמכיל. או שלא. הסיכון גדול מידי.
ובאמת מצער לראות כמה דברים עלולים להכיל את כל האלרגנים שלו. ויש רשימה לצערי....
או שיש זכאות או שאין.ראיתי שהזכאות משתנה לפי חומרת התגובה האלרגית.
אם תינוקת חוותה הלם אנפילקטי בלתי מתועד אחרי מטרנה חלבית [לא פונתה למיון מחוסר הבנת חומרת הענין]
הזכאות שלה פוחתת?
אם ההורים לא רצים למיון עם פריחה אחרי במבה/גלידה/טחינה, וכל הרשימה הארוכה היא מהטסט של האלרגולוג - [נוספו לשומשום סויה, כל סוגי האגוזים בוטנים, ביצים ], שלא נתן הגדרת חומרה הזכאות לסייעת רפואית מתקיימת?
והאם בכלל יש זכאות בגיל שנה ובאלו מעונות? דווקא רווחה?
ום
וחוץ מזה מה עושים עם ארוחו
תלוי
המקסימום זה שעות הגן
על הצהרון לא מקבלים
לכול השואליםבגילאי גן עד כתה א (כולל) מקבלים בערך 30 שעות שבועיות, שזה מכסה את יום הלימודים מ8 עד 1 וחצי ויום שישי עד 12. בכתה ב שעות הזכאות יורדות, ומכתה ג אין זכאות כלל.
אין סייעת לצהרון בגנים וכן בת"ת, בבתי ספר של החינוה"ע בכתה א יש סייעת גם לצהרון [יתכן שזה משתנה במקום המגורים, כיון שזה תלוי ברשות המקומית]. בעבר היה כאן אשכול על הנושא הזה, החכים החרדים טענו שיטפלו בנושא, אבל נכון לעכשיו המצב לא ישתנה.
הפתרון שעשיתי בעבר לגבי הצהרון הוא, לבקש מהסייעת הרפואית להשאר עוד חצי שעה בתשלום נוסף [או שמביאים את הילד יותר מאוחר בבוקר לגן], ואז ישנה השגחה בזמן ארוחת הצהריים, ולאחר השעה 2 הילדים מסיימים את הארוחה, ובנוסף, חל איסור להכניס אוכל לצהרון בכל מקרה בלי קשר לאלרגיות, כך שאין חשש שיכנס אוכל נוסף. וכן אם מצרפים ילדים מגן נוסף לצהרון, הסייעת יכולה להשגיח שהם אינם מכניסים לגן אלרגנים. [כמובן שצריך שיתוף פעולה של צוות הגן, אבל מנסיון של כמה שנים עם כמה גנים, בדר"כ הם משתפים עם זה פעולה ואין כל בעיה. ובכל אופן ההורים צריכים להשגיח כל הזמן ולהיות עם יד על הדופק שהכל בסדר].
המימון לסייעת רפואית קיים גם בבתי ספר והגנים של החופש הגדול, וכן בחנוכה וערב פסח.
בהצלחה.
אני נותן רק מחברות מוכרותמה עם "עלול להכיל"?? אתם נותנים לילדים או שזה סיכון גבוה מדי יש למישהו מידע מוסמך בענין?? הבן שלי אלרגי לחלב ואנחנו מופתעים כל פעם מחדש כמה דברים "עלולים להכיל חלב"(למשל-ארטיק קרח אין להשיג ללא "עלול להכיל חלב" וזו רק דוגמא אחת)
וכמובן שניתן לבקש בצהרון מנה מותאמת לילדים אלרגים / רגישים לגלוטןבגילאי גן עד כתה א (כולל) מקבלים בערך 30 שעות שבועיות, שזה מכסה את יום הלימודים מ8 עד 1 וחצי ויום שישי עד 12. בכתה ב שעות הזכאות יורדות, ומכתה ג אין זכאות כלל.
אין סייעת לצהרון בגנים וכן בת"ת, בבתי ספר של החינוה"ע בכתה א יש סייעת גם לצהרון [יתכן שזה משתנה במקום המגורים, כיון שזה תלוי ברשות המקומית]. בעבר היה כאן אשכול על הנושא הזה, החכים החרדים טענו שיטפלו בנושא, אבל נכון לעכשיו המצב לא ישתנה.
הפתרון שעשיתי בעבר לגבי הצהרון הוא, לבקש מהסייעת הרפואית להשאר עוד חצי שעה בתשלום נוסף [או שמביאים את הילד יותר מאוחר בבוקר לגן], ואז ישנה השגחה בזמן ארוחת הצהריים, ולאחר השעה 2 הילדים מסיימים את הארוחה, ובנוסף, חל איסור להכניס אוכל לצהרון בכל מקרה בלי קשר לאלרגיות, כך שאין חשש שיכנס אוכל נוסף. וכן אם מצרפים ילדים מגן נוסף לצהרון, הסייעת יכולה להשגיח שהם אינם מכניסים לגן אלרגנים. [כמובן שצריך שיתוף פעולה של צוות הגן, אבל מנסיון של כמה שנים עם כמה גנים, בדר"כ הם משתפים עם זה פעולה ואין כל בעיה. ובכל אופן ההורים צריכים להשגיח כל הזמן ולהיות עם יד על הדופק שהכל בסדר].
המימון לסייעת רפואית קיים גם בבתי ספר והגנים של החופש הגדול, וכן בחנוכה וערב פסח.
בהצלחה.
לרוב האלרגיות לא לכולן!וכמובן שניתן לבקש בצהרון מנה מותאמת לילדים אלרגים / רגישים לגלוטן
לפי ברור שלי, יש אפשרות לקבל סייעת לשעתיים במעונות רווחה.והאם בכלל יש זכאות בגיל שנה ובאלו מעונות? דווקא רווחה?
אני העדפתי (עניין של בחירה) משפחתון על פני מעון.והאם בכלל יש זכאות בגיל שנה ובאלו מעונות? דווקא רווחה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: