לא יודעת, רוב האנשים רוצים לדעת למה הילד שלהם אלרגי.הבעיה שכרגע אין לנו ותק מספיק
כך שבמכבי אין לנו בכלל אופציה לעשות את הבדיקה...
וסתם ככה למה אנחנו אמורים לעשות אותה כ"כ מהר?
לא יודעת, רוב האנשים רוצים לדעת למה הילד שלהם אלרגי.הבעיה שכרגע אין לנו ותק מספיק
נשאל הפוך,הבעיה שכרגע אין לנו ותק מספיק
זה לא הופך אותה ללא אמינה.בדיקת ראסט כללית היא לא אמינה במיוחד ועלולה להצביע על אלרגיה גם לאלרגנים שהילד שלך אוכל היום חופשי.....
מדגישה את זה. מנסיון לצערימצד שני הימנעות יכולה להחמיר את החשיפה ולגרום לאלרגנים שהיום הגוף יודע להתמודד איתם להפוך למסכני חיים.
אכן, יש לי גם דוגמאות דומות מנסיונם של ילדיי.מדגישה את זה. מנסיון לצערי
לאחרונה הבן שלי פיתח התקף לריח של אפונה! הינו באזור בו בישלו מרק אפונה והריח היה חזק יחסית. והילד התחיל לפרוח, לדמוע, להתעטש ולהשתעל שיעולים חנוקים כאלו.
ואפונה לא נחשבת לאלרגן נשאף...
אני מתארת לעצמי שזה קרה כי אחרי שגילינו את האלרגיה שלו לאפונה אוטומטית הפסקתי לקנות אותה. אין לי מה לבשל אפונה בבית אם הוא לא יכול לאכול, ואין לי תחליף דומה...
הימנעות מוחלטת מאלרגן עלולה להחמיר את האלרגיה.
יכול להיות שאלרגיה לדבר מסויים עוברת ויכול להיות אלרגיה שמתפתחת פתאום.יש מצב שאלרגיה מתחלפת באלרגיה?
לאחרונה הבת שלי מפתחת פריחות מכל מיני מאכלים שונים, ולכן גם לא מצליחה להצביע ממה נהיית הפריחה
בעוד שהיא אלרגית לחלב ולאחרונה נגעה כמה פעמים בטעות בחלב ולא קרה לה כלום
מה זה?
ואיך אני יכולה להעלות על מה הפריחה?יכול להיות שאלרגיה לדבר מסויים עוברת ויכול להיות אלרגיה שמתפתחת פתאום.
ובוודאי יכול להיות שזה קורה במקביל.
יש מצב שאלרגיה אחת חולפת, ויש מצב שאלרגיות חדשות מגיעות בכל שלב של החיים.יש מצב שאלרגיה מתחלפת באלרגיה?
לאחרונה הבת שלי מפתחת פריחות מכל מיני מאכלים שונים, ולכן גם לא מצליחה להצביע ממה נהיית הפריחה
בעוד שהיא אלרגית לחלב ולאחרונה נגעה כמה פעמים בטעות בחלב ולא קרה לה כלום
מה זה?
אולי תנסי בימים הקרובים לבודד מאכלים.ואיך אני יכולה להעלות על מה הפריחה?
כל פעם משחזרת את השעה האחרונה ואין קשר בין פעם לפעם
ועוד דברים שהיא אוכלת בקבוע שלה-לא מאכלים חדשים
שעה זה לא מספיק, אלרגיה יכולה להופיע גם כמה שעות אחרי.אולי תנסי בימים הקרובים לבודד מאכלים.
כל פעם לתת לה משהו אחד בנפרד.
זה יותר ממשרה מלאה אם כךשעה זה לא מספיק, אלרגיה יכולה להופיע גם כמה שעות אחרי.
את יכולה לנהל יומן - מה אכלה, ומתי פרחה.
אולי זה יעזור (אני סקפטית לצערי).
נכון.זה יותר ממשרה מלאה אם כך
זה דבר מעניין.היא גם נעקצת ברמה בלתי סבירה
מתנפחת בעיקר בעיניים
יש מצב ג"כ קשור לאלרגיה?
קמה הבוקר עם 2 אוזניים מנופחות ועין סגורה
ומי אמר שהיה חרק שעקץ אותה? את בטוחה בזה? עוד אנשים בבית נעקצו?היא גם נעקצת ברמה בלתי סבירה
מתנפחת בעיקר בעיניים
יש מצב ג"כ קשור לאלרגיה?
קמה הבוקר עם 2 אוזניים מנופחות ועין סגורה
ברור שיש, ויש גם אלרגיה לעקיצות של יצורים נוספים.גם בלי קשר מסתבר לי שיש אלרגיה לעקיצות יתוש כמו שיש אלרגיה לעקיצת דבורה.
ראיתי את היתוש בערב בחדר שלהומי אמר שהיה חרק שעקץ אותה? את בטוחה בזה? עוד אנשים בבית נעקצו?
כלומר, בטוח זה עקיצות?
אוקיי, אז כנראה באמת יתוש.ראיתי את היתוש בערב בחדר שלה
ניהלתי אחריו מרדף
זו כבר לא פעם ראשונהאוקיי, אז כנראה באמת יתוש.
לפי התיאור שאת מתארת, היא צריכה לראות רופא ויש סיכוי גבוה שהוא ירשום לה אנטיביוטיקה דרך הפה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: