שימו לבנכנסתי לאתר להגיש בקשה לסייעת וזה מה שכתוב שם :
"בשלב זה לא ניתן להגיש בקשה לאישור מימון סייעת לשילוב ילדים עם אלרגיה מסכנת חיים במעון יום לשנת תשפ"ג.
מידע בדבר הגשת בקשה לשנת תשפ"ג, יפורסם בהמשך".
מעון או גן
אני התייחסתי לגנים
שימו לבנכנסתי לאתר להגיש בקשה לסייעת וזה מה שכתוב שם :
"בשלב זה לא ניתן להגיש בקשה לאישור מימון סייעת לשילוב ילדים עם אלרגיה מסכנת חיים במעון יום לשנת תשפ"ג.
מידע בדבר הגשת בקשה לשנת תשפ"ג, יפורסם בהמשך".
לפעמים העיריות מקדימות בכמה ימיםאיזה עירייה?
זה מה שמופיע בפורטל ההורים של משרד החינוךלגן עיריה צריך להגיש עד ה 31.05
אני שאלתי על מעון, מסתבר שזה יותר לקראת סוף השנה
איזה עירייה?
שלחתי להם מייל על זה והם ענו לי שבימים הקרובים תפתח ההרשמהאני שאלתי על מעון, מסתבר שזה יותר לקראת סוף השנה
יש לדווח ולפרסםנתקלתי במוצר שכתוב עליו עלול להכיל חלב והוא חלבי!!!
מישהו יודע מה ההיגיון בזה?
הגודל לא אומר שום דבר לגבי עוצמת התגובה, ז"א יכול להיות ילד עם רמה של 7 בטסטים שיגיב יותר חזק מרמה של 20, בכל מקרה בדר"כ הרופאים מבררים האם היה סיפור של תגובה ומה היתה התגובה ובשילוב של רמת התגובה בעור הם מחליטים מהי רמת האלרגיה אבל אין בזה כללים ברוריםמישהו יודע איך מודדים את רמת האלרגיה בטסטים בלי בדיקת דם?
ז"א גודל ה"פצע" שנוצר מהטסט
הבן שלי אלרגי לחלב בוטנים וביצים וכל פצע הופיע בגודל אחר. והמספרים שהרופאה כתבה היו 7,9,5 לאחר מדידה בסרגל כזה
מה זה אומר? רמת האלרגיה?
מה הטווח?
תזהרו מאדאני אישית
מביא לבת שלי מוצרים של עלול להכיל
אבל אסור לה חלבי בשום צורה שהיא
זה בדיוק הבעיה שליתזהרו מאד
לצערי בעבר כך נהגתי כיון שהבן שלי הוא אלרגי לכ"כ הרבה מוצרים שאם הוא לא יאכל 'עלול להכיל' הוא לא יאכל כמעט כלום, עד שפעם אחת הוא אכל משהו ש'עלול להכיל' חלבי וסיימנו את הערב במחלקת טיפול נמרץ כפסע לפני קריסת מערכות
אכן, ולכן צריך להפעיל שיקול דעת בכל מקרה לגופו, לדוגמא לא להביא לילד אלרגי לחלב מוצר שעלול להכיל חלב אם הוא מיוצר במפעל שמייצר לדוגמא חטיפי שוקולד חלביים וכדו', ולהתפלל לטוב, אחרת באמת אין להם מה לאכול, וזוהי ההמלצה שקיבלתי מרופא אלרגולוג מומחה [כמובן שללא שום אחריות וכל אחד יעשה כפי דעתו]זה בדיוק הבעיה שלי
הבת שלי אלרגית לכמה וכמה חומרים בסיסיים
ואם היא לא תאכל עלול להכיל אז כמעט ולא נותר מה לתת לאכול
צריך להביא אישור מרופא על הצורך באפיפן צמוד ואז נותנים להעלות למטוס בלי שום בעיה, בנוסף צריך שהאישור יהיה באנגלית כדי שבחו"ל יאשרו, מנסיון באירופה, לא עושים שום בעיה אם יש אישור.אפיפן במטוס
ומה אם מישהו במטוס פותח שקית במבה?צריך להביא אישור מרופא על הצורך באפיפן צמוד ואז נותנים להעלות למטוס בלי שום בעיה, בנוסף צריך שהאישור יהיה באנגלית כדי שבחו"ל יאשרו, מנסיון באירופה, לא עושים שום בעיה אם יש אישור.
בנוסף לכך סימון האלרגנים משתנה ממדינה למדינה, ספציפית היכן שאנחנו היינו היה מודגש ברכיבים כל רכיב אלרגני [ולא כמו בארץ שזה כתוב בנפרד] אבל בעיקרון כל מדינה מתוקנת מחייבת לסמן איכשהו את האלרגנים,
בנוסף יש לקחת בחשבון שהביטוח הרפואי יותר יקר בגלל הסיכון.
וכמובן שבמטוס הילד יזהר ממאכלים שאסורים לו, אבל זה גם מאד תלוי למה הוא האלרגי וכמה חמורה האלרגיה.
לאחותי גילו צליאק רק אחרי שעשו לה גסטרו, (לא ראו צליאק בבדיקת דם) ומאז שהיא נמנעת מגלוטן ב"ה עלתה במשקל עבר לה כאבי הבטן וכל התופעות לוואי..הילדה שלי אחרי שאכולת מאכלים עם גלוטן משלשלת יום שלם. היא גם ירה במשקל אז מעצמי הפסקתי גלוטן
עשינו בדיקת דם לגילוי צליאק ויצא שלילי
מה יכול להיות הסיבה?
כבר לא אוכלת יותר משנה אני מידי פעם מנסה ולא רואה שיפור
צריך לבדוק אולי מסיכה יכול לעזורומה אם מישהו במטוס פותח שקית במבה?
איך אוכל לוודא שלא יכניסו את האלרגן למטוס?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: