כןיש לך דרך לפתוח עצומה דיגיטלית?
אז אשמח לשמוע המלצה נוספת אם יש לך מנסיוןהיינו בזמנו.
היא נתנה מענה כשידענו בדיוק מה לבקש, למיטב זכרוני לא יזמה או יצאה מהקופסה אפילו קצת, וזה היה לי חסר.
מסכימה.כן
אבל זה לא עוזר בגרוש
צריך לגבש אנשים פוטנציאלים ודרכי פעולה
אולי אם תגדירי למה את פונה לרופא ומה הציפיות שלך ממנו, יהיה ברור יותר כמה מאמץ שווה להשקיע. כי יש דברים שבשבילם כל אחד טוב.אז אשמח לשמוע המלצה נוספת אם יש לך מנסיון
יש לך דרך לפתוח עצומה דיגיטלית?
העצומות האלו בד"כ לא עושות משהו...
כבר נתקלתי בעצומות עם למעלה ממאה אלף חתימות שלא הזיזו כלום..
כן
אבל זה לא עוזר בגרוש
צריך לגבש אנשים פוטנציאלים ודרכי פעולה
נראה לי שצריך פשוט להקים איזשהו ועד הורים שיטפלו בנושא מול החכים החרדים ומשרדי הממשלה זו האפשרות היחידה שיכולה לעזור,מסכימה.
עמותת יהל מאד טובה בזה.
הרבה דברים שאושרו בתחום הסייעות אושרו בזכות מאבקים שלהם בכנסת.
מציעה לפנות אליהם ולהיעזר.
לדעתי הפניה צריכה להתחיל משאלה מה המצב בציבור הכללי ואם יש פער בזכאות במסגרות החינוך השונות.
מעוניין גם לדעת?רציתי לשאול אם יש לבן של חבר שלי 50% נכות בגלל אלרגיה לשקדים וכדומה.
מה הזכויות שיש לו
הוא מקבל כסף מביטוח לאומי
עשה הנחה בארנונה
יש עוד דברים כמו למשל הנחה לחשמל ומים וא"כ איך זה עובד?
מעוניין גם לדעת?
לחשמל איןרציתי לשאול אם יש לבן של חבר שלי 50% נכות בגלל אלרגיה לשקדים וכדומה.
מה הזכויות שיש לו
הוא מקבל כסף מביטוח לאומי
עשה הנחה בארנונה
יש עוד דברים כמו למשל הנחה לחשמל ומים וא"כ איך זה עובד?
אשמח שתרחיב על הטבות אלו, מה זה כולל?תשלום עבור רופאים מקצועיים והתחייבויות בקופ"ח
ילד מקבל אחוזי נכות מביטוח לאומי אינו משלם על רופאים מקצועיים כגון רופאי עיניים/אאג/אלרגיה וכו' וכן אינו משלם על התחייבויות שמוציאים בקופ"ח,אשמח שתרחיב על הטבות אלו, מה זה כולל?
זה נכון, רק תיקון קטן: אף אחד לא משלם על רופאי עיניים ואא"ג בתוך הקופה. (אלרגיה כן.)ילד מקבל אחוזי נכות מביטוח לאומי אינו משלם על רופאים מקצועיים כגון רופאי עיניים/אאג/אלרגיה וכו' וכן אינו משלם על התחייבויות שמוציאים בקופ"ח,
בדר"כ הטבה זו הינה אוטומטית כיון שהקופות מסוכרנות עם ביטוח לאומי.
ע"פ החוק בכל הקופות צריך לשלם אגרה רבעונית על ביקור אצל כל רופא מקצועי וכן על ביקור במכוניםזה נכון, רק תיקון קטן: אף אחד לא משלם על רופאי עיניים ואא"ג בתוך הקופה. (אלרגיה כן.)
זה נכון גם לגבי רופאי עור? כל רופא מומחה?ילד מקבל אחוזי נכות מביטוח לאומי אינו משלם על רופאים מקצועיים כגון רופאי עיניים/אאג/אלרגיה וכו' וכן אינו משלם על התחייבויות שמוציאים בקופ"ח,
בדר"כ הטבה זו הינה אוטומטית כיון שהקופות מסוכרנות עם ביטוח לאומי.
כנראה טעיתי. יש כמה מקצועות שאפשר להגיע אליהם בלי הפניה ואני חשבתי שגם לא משלמים עליהם.ע"פ החוק בכל הקופות צריך לשלם אגרה רבעונית על ביקור אצל כל רופא מקצועי וכן על ביקור במכונים
ולכן משלמים גם על רופא עיניים ואאג
אותה ילדה,תודה לך
נתת לי כיוון להבנה מה קורה עם הילד שלי.
אצלי זה הולך שכל יום הוא מגיע למעון חלק ויפה, ומיד אחרי ארוחת צהרים כולו מתמלאאא אודם בפנים ובצוואר וגרד איום ונורא.
כבר הפכנו את המטבח של המעון, כל המוצרים לא עלולים להכיל אלרגנים שלו, לא ברור לי מה עובר עליו? ולמה דוקא בצהרים??
ולמה בבית הוא אוכל ארוחות מבושלות בקלות ובלי שום תופעות??
אני מתחרפנת מזה כבר
אבדוק את עניין האבק, אבל זה לא מסביר למה זה מופיע דוקא אחרי א.צהרים ולא על הבוקר..
נעבור למייל?נראה לי שצריך פשוט להקים איזשהו ועד הורים שיטפלו בנושא מול החכים החרדים ומשרדי הממשלה זו האפשרות היחידה שיכולה לעזור,
לגבי עמותת יהל ניסיתי בעבר לפעול מולם וזה לא עזר
בכל מקרה מי שמעונין להתחיל לקדם את הענין אשמח מאד לשתף איתו פעולה
על אסטמה לבד לא נותנים לילדים.אפשר לקבל קצבת נכות לילד מביטוח לאומי בגין אסטמה?
מה הקריטריונים עבור זכאות?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: