לא דיברתי על זה בכלל .זה החלק השני
אבל אתה צודק ב-100%.
י.ב. יש לי גם קטרון וגם קורג ניגנתי עם שניהם +מוטיף בקטרון היה יותר שמח.
לא דיברתי על זה בכלל .זה החלק השני
רולנד EA7 הוא כלי אוריינטלי. יש בו כפתורים פיזיים של רבעי טונים, וכמות עצומה של מאות מקצבים וסאונדים בכל הסגנונות המזרחיים. והוא גם כלי זול יחסי לקורג.
מצד שני יש בו כמה חסרונות כמו שכתבתי באשכול אחר.
תודה על התגובה, אני למעשה לא משתמש כ"כ ברבעי הטונים אבל במקצבים הבסיסיים כמו BALAD ו MALFUF וכו' דווקא כן.בכלי האוריינטל יש כפתוריים פיזיים לרבעי טונים, בניגוד לקורג הרגיל שזה דרך המסך ופחות נוח.
תיקיות המשתמש (פיבוריט, לא יוזר) מאוכלסות במקצבים אוריינטליים ואי אפשר למחוק אותם - כך שאין הרבה מקום לכמות גדולה של מקצבים שלך (רק על תיקיות יוזר, או ישירות מכונן חיצוני בלי הגבלה).
זה כולל מקצבים רבים מאד מכל הסגנונות המזרחיים: יווני, טורקי, ערבי, מרוקאי, תימני וכו'.
הכלי מתאים אך ורק למי שעיקר הנגינה שלו היא בסגנון הזה.
זה לא בכל הדוושות זה רק בדוושה אוניברסלית שמתמיה לכל האורגניםלא יודע אם זה קשור ואם זאת הבעיה אבל לפעמים האורגן קורא הפוך את הדוושה שכשלוחצים אז הצליל מפסיק וכשמשחררים הצליל מתמשך, בשביל זה יש כפתור ברוב הדוושות שמשנים אותו לצד שני או בתוך האורגן אפשר לשנות לפעמים
עדיף לקנות את האורגן היותר טוב - PA1000, ולהשיג סט מזרחי. די קל להשיג.תודה על העזרה והתגובות המועילות.
אני שוקל רכישה של PA1000 מול PA700 ועדיין מתלבט, המקצבים החשובים לי הם ה- BALAD וה - MALFUF אני לא יודע כעת אם זו סיבה להתפשר על ה PA700.
לפי התשובה של דוד מרדכי אין אף לא מקצב מזרחי אחד מובנה ב PA1000 וזה כעת גורם לי לעכב החלטה ולבדוק יותר לעומק את הבחירה שלי,
שוב תודה על העזרה.
רק שתדע - הכלי שיש לך - G70 של רולנד - מבחינת חומרה הוא עולה בהרבה גם על PA700 וגם על PA1000, וגם על רולנד EA7.יש לי כרגע G70 של רולנד ואני רוצה דווקא לעבור לקורג, מהסיבה של המקצבים המזרחיים, והפופולריות של קורג בתחום שלדעתי גבוהה מזו של רולנד, (כמובן במזרחי).
אכן, יש בו כפתור, אבל הוא משנה אותו למצב שלא עובד בכלל, ובאורגנית? איפה יש כזו אפשרות?לא יודע אם זה קשור ואם זאת הבעיה אבל לפעמים האורגן קורא הפוך את הדוושה שכשלוחצים אז הצליל מפסיק וכשמשחררים הצליל מתמשך, בשביל זה יש כפתור ברוב הדוושות שמשנים אותו לצד שני או בתוך האורגן אפשר לשנות לפעמים
??? זה נוגע למעשהמבחינת הטאצ' בקלידים ותחושת ה''פלסטיקיות'' הסינתטית יש הבדל בין PA4X ל PA1000?
למה באמת זה המחיר לPA3X אצל כולם, הרי מדובר בדגם כבר מיושן יחסית?...אני מוכר PA3 ארוך ב8000
תודה על העזרה, התגובות המחכימות והמועילות.רק שתדע - הכלי שיש לך - G70 של רולנד - מבחינת חומרה הוא עולה בהרבה גם על PA700 וגם על PA1000, וגם על רולנד EA7.
מדובר מבחינת אכות היציאות והכרטיס קול, וכן הקלידים עצמם (חצי שקולים, טאצ' ואפטר טאצ')
אתה תרגיש היטיב את ההבדל ותתאכזב.
עדיף לך או PA4 או PA3 יד שניה. (אפשר להשיג בסביבות 8000)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: