אשכול אורגנים

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
חברה לא צריך להגזים. קלידן טוב הוא טוב בכל אורגן שיתנו לו.
נכון שקטרון זה אחד הכלים היותר טובים שיש, (ויש לו גם גרסאות חדשות שמשום מה לא נמכרים בארץ https://www.ketron.it/prodotti/28-tastiere-elettroniche/sd9) - אבל זה לא הופך את הכלים החדשים לדפוקים.
מבחינת צליל - יש לו סגנון יחודי וחם שאין לאחרים, יש כאלה שאוהבים את זה ויש שלא. חסר לו בסינטים וגיטרות ולא סתם מצרפים אליו את המוטיף. (מי שיש לו קורג לא צריך שום כלי נוסף)
מבחינת שכלול ויכולות טכניות - הוא מיושן והזכרון שלו קטן, ונטען ע"י דיסקטים. (אני מדבר על הX1 כמובן)
אני התחלתי עם סולטון MS50 מבית קטרון, וחוץ מהנטיה שלו לשבות פתאום באמצע אירוע - ואי היכולת שלו לטעון יותר מ3-4 מקצבים - הוא הכלי שהכי אהבתי.

cantor

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אתה כנראה צודק אבל בתכלס פעם היה בכל חתונה מוזיקה איכותית חסידית ומרקידה והיום יש מוזיקה של מועדונים כשאף אחד לא רוקד וכל זה קרה במקרה כשעברו מהX1 לאורגנים החדשים

הדוד סם

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
אתה כנראה צודק אבל בתכלס פעם היה בכל חתונה מוזיקה איכותית חסידית ומרקידה והיום יש מוזיקה של מועדונים כשאף אחד לא רוקד וכל זה קרה במקרה כשעברו מהX1 לאורגנים החדשים
כי הרוק\פריילך זה מקצב שהרבה יותר מקפיץ מהדאנס, והיום רוב השירים הם דאנסים.

BEST STUDIO

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
מאיר אדלר הוא שילוב הזוי של זריזות ידיים, יצירתיות מטורפת ואילטור. יש הרבה אורגניסטים מוצלחים, אבל משהו ברמה ובסגנון שלו אין!
מצד שני העולם התקדם והוא נשאר מאחור

איתן הקוסם

משתמש חדש
אודה למי שיכול להצביע על ההבדל העיקרי בין PA700 אוריינטל ל PA700 הרגיל.
האם בכלי PA1000 קיימים מקצבים מזרחיים בסיסיים / או חסידי פריילך כדי להתחיל לנגן בלי לרכוש באופן מיידי סטים (שכמובן ארכוש בהמשך).
כמו כן מה סדר גודל עלויות של סטים שהכין מישהו בתחום, איפה זה נע? (כדי לדעת לשקול רכישה של כלי זה או אחר).
בתודה מראש למגיבים.

קטרון x1

משתמש חדש
מישהו יודע אם אפשר להשיג מקצבים :פריילאך ודאנס וצלילים לסולו כמו של מאיר אדלר (כמו שיש בדיסק סוכות אין וויזניץ) תודה רבה תזכו למצוות

אייזיק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מישהו יודע אם אפשר להשיג מקצבים :פריילאך ודאנס וצלילים לסולו כמו של מאיר אדלר (כמו שיש בדיסק סוכות אין וויזניץ) תודה רבה תזכו למצוות
אפשר, אם לא את הכל אז לפחות את חלקם.
אם יש קשרים/כסף אפשר להשיג...

S&S

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
אוטומציה עסקית
תמונות עדכניות לפורום מיושן
השנה תולדות אהרון הדלקה
כואב הלב על משהו טוב שכנראה הולך ונעלם לטובת המודרניזציה
ממילא היום אף אחד לא רוקד בחתונות
זה אמיתי ?????:eek:

S&S

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
אוטומציה עסקית

S&S

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
אוטומציה עסקית
לא צריך לא קשרים ולא כסף לך לכל מי שיש לו קטרון הוא יעביר לך בשמחה את הכל
תלוי לאיזה אורגן,
לכטרון אני גם מאמין שכל אחד יעביר בשמחה
אבל לאורגנים אחרים לא בטוח.

cantor

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לא הבנתי את ההקשר עכשיו נפלה לי האסימון
אני חשבתי שאתה מדבר על החלק השני...
ועל זה כתבתי את הלדאבוני כן שזה פשוט נכון שהיום לא רוקדים
לגבי מה שאתה התכוונת הוא עמד לידו כל הזמן והעביר את המקצבים וכו' לפי הבנה של שני מוזיקאים שאחד קולט את השני כמו שאפשר לראות בתמונה וגם בהסרטה של כל האירוע

• תודה
Reactions: S&S

S&S

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
אוטומציה עסקית
לא הבנתי את ההקשר עכשיו נפלה לי האסימון
אני חשבתי שאתה מדבר על החלק השני...
ועל זה כתבתי את הלדאבוני כן שזה פשוט נכון שהיום לא רוקדים
לגבי מה שאתה התכוונת הוא עמד לידו כל הזמן והעביר את המקצבים וכו' לפי הבנה של שני מוזיקאים שאחד קולט את השני כמו שאפשר לראות בתמונה וגם בהסרטה של כל האירוע
איזה חלק שני?

S&S

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
אוטומציה עסקית

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה