כי הרוק\פריילך זה מקצב שהרבה יותר מקפיץ מהדאנס, והיום רוב השירים הם דאנסים.אתה כנראה צודק אבל בתכלס פעם היה בכל חתונה מוזיקה איכותית חסידית ומרקידה והיום יש מוזיקה של מועדונים כשאף אחד לא רוקד וכל זה קרה במקרה כשעברו מהX1 לאורגנים החדשים
אפשר, אם לא את הכל אז לפחות את חלקם.מישהו יודע אם אפשר להשיג מקצבים :פריילאך ודאנס וצלילים לסולו כמו של מאיר אדלר (כמו שיש בדיסק סוכות אין וויזניץ) תודה רבה תזכו למצוות
זה אמיתי ?????תמונות עדכניות לפורום מיושן
השנה תולדות אהרון הדלקה
כואב הלב על משהו טוב שכנראה הולך ונעלם לטובת המודרניזציה
ממילא היום אף אחד לא רוקד בחתונות
לא צריך לא קשרים ולא כסף לך לכל מי שיש לו קטרון הוא יעביר לך בשמחה את הכלאפשר, אם לא את הכל אז לפחות את חלקם.
אם יש קשרים/כסף אפשר להשיג...
לדאבוני...זה אמיתי ?????
אם זה לא שלו אז איך הוא להיות עם זה אירוע שלם בלי להכיר את האורגן?לדאבוני...
לגמרי
תלוי לאיזה אורגן,לא צריך לא קשרים ולא כסף לך לכל מי שיש לו קטרון הוא יעביר לך בשמחה את הכל
איזה חלק שני?לא הבנתי את ההקשר עכשיו נפלה לי האסימון
אני חשבתי שאתה מדבר על החלק השני...
כואב הלב על משהו טוב שכנראה הולך ונעלם לטובת המודרניזציה
ועל זה כתבתי את הלדאבוני כן שזה פשוט נכון שהיום לא רוקדים
לגבי מה שאתה התכוונת הוא עמד לידו כל הזמן והעביר את המקצבים וכו' לפי הבנה של שני מוזיקאים שאחד קולט את השני כמו שאפשר לראות בתמונה וגם בהסרטה של כל האירוע
נכון אני דיברתי על להעביר לקטרון...תלוי לאיזה אורגן,
לכטרון אני גם מאמין שכל אחד יעביר בשמחה
אבל לאורגנים אחרים לא בטוח.
כמו שציטטתי בהודעהאיזה חלק שני?
מצטער כתוב לי שלוש נקודות כך שאני לא יודע על מה הכוונה.?כמו שציטטתי בהודעה
זה החלק השניכואב הלב על משהו טוב שכנראה הולך ונעלם לטובת המודרניזציה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: