מתכון של רון יוחננוב שבאמת מכינים בפחות מ-10 דקות! ארוחת נודלס מושלמת בסיר אחד! עשירה בירקות עם קוביות של עוף (אני ויתרתי על העוף) וטעמים אסייאתיים, הכנתי אתמול כולם התלקקו.
מצרכים:
4 יחידות נודלס - אטריות מסולסלות (ניתן להשיג בכל סופר באזור של הפסטות) 200 גרם סה"כ
300 גרם נתחי עוף חתוכים לקוביות קטנות (חזה עוף או פרגית עוף)
2 גזרים מקולפים, חתוכים לגפרורים דקים
1 בצל בינוני, מקולף וחתוך לרצועות דקות
כוס תירס
כוס אפונה ירוקה
(הוספתי חופן נבטים)
כף שמן שומשום
רבע כוס סויה
רבע כוס רוטב טריאקי
כפית שום טרי כתוש
כפית ג'ינג'ר טרי כתוש (אני ויתרתי)
כוס מים רותחים
מניחים בסיר סוטאז' את כל המרכיבים ומערבבים.
מכסים ומבשלים על להבה גבוהה עד שמגיע לרתיחה.
פותחים את המכסה, מערבבים שוב (על מנת להקל על הערבוב, גוזרים את הנודלס בעזרת מספרים),
מנמיכים ללהבה בינונית, מכסים ומבשלים במשך 10 דקות עד שהנודלס רכים ונתחי העוף מוכנים.
מכבים את הלהבה, מניחים לסיר לנוח על הכיריים 5 דקות על מנת לתת לנוזלים המיותרים להיספג.
מעבירים לצלחת הגשה, מעטרים בתוספות שאוהבים ומגישים חם.
מצרכים:
4 יחידות נודלס - אטריות מסולסלות (ניתן להשיג בכל סופר באזור של הפסטות) 200 גרם סה"כ
300 גרם נתחי עוף חתוכים לקוביות קטנות (חזה עוף או פרגית עוף)
2 גזרים מקולפים, חתוכים לגפרורים דקים
1 בצל בינוני, מקולף וחתוך לרצועות דקות
כוס תירס
כוס אפונה ירוקה
(הוספתי חופן נבטים)
כף שמן שומשום
רבע כוס סויה
רבע כוס רוטב טריאקי
כפית שום טרי כתוש
כפית ג'ינג'ר טרי כתוש (אני ויתרתי)
כוס מים רותחים
מניחים בסיר סוטאז' את כל המרכיבים ומערבבים.
מכסים ומבשלים על להבה גבוהה עד שמגיע לרתיחה.
פותחים את המכסה, מערבבים שוב (על מנת להקל על הערבוב, גוזרים את הנודלס בעזרת מספרים),
מנמיכים ללהבה בינונית, מכסים ומבשלים במשך 10 דקות עד שהנודלס רכים ונתחי העוף מוכנים.
מכבים את הלהבה, מניחים לסיר לנוח על הכיריים 5 דקות על מנת לתת לנוזלים המיותרים להיספג.
מעבירים לצלחת הגשה, מעטרים בתוספות שאוהבים ומגישים חם.