תאמיני לי שגם בלי לספר אפשר להפעיל קצת מוח ולב ולהבין שמשהו עובר על השני. הכל עניין של רגישות. מדברת מנסיון... אני ב"ה מוקפת בחברות שגם בלי לדעת כלום ידעו להרגיש שמשהו עובר עלי וידעו לשלוח חיזוקים בצורות מכובדות ויפות ברגעים נכונים.אבל מדובר במי שבחר לשמור בסוד ולא לשתף, אז מה אצ מצפה לתמיכה נפשית ומורלית?
יש דרך לפתוח כאן מוצפן או משהו כזה כדי שהשיתופים יהיו יותר פתוחים ומשוחררים- כמובן לנשים בלבד?רק בגלל האשכול הזה צריך לפתוח פורום של בעלי ניסיון אישי!
אם אחותך חיכתה X שנים זה לא אומר שאת.ה יודע.ת מה עבר על אחותך, זה אומר שאת.ה יודע.ת איך מרגיש.ה אח.ות של זוג מצפים...וד"ל.
אצלי אני פשוט מרגישה שהם לא יבינו!אם מדברים על אוכל בבית שמש יש את ארגון עזרת אחים ששולח ארוחות מבושלות למי שצריך
נראה לי שבהתמודדות צריך לדעת לבקש עזרה
אחרת איך אנשים יידעו?
ואם רוצים להסתיר- זה באמת בעיה .
שיראזי, אני מבינה את הכאב שלך ועדיין חושבת שהתגובה שלה היתה הכי נכונה ומדוייקת להרבה נשים במצב הזה,
אולי לך היא לא מתאימה, אבל בוודאי שהיא פירית ולא אטומה!!
לצערי גם אני הייתי במעגל הזה הרבה שנים,
וכאשר בוחרים לא לשתף (ובצדק), יש לכך מחירים ומצריך מאיתנו התארגנות מוקדמת והמון המון גמישות,
כן בהחלט האופציה הכי הגיונית זה להקפיא מראש. ואם היא לא יכולה לבשל ולהקפיא, אז אולי הוא יכול? אני הייתי מתארגנת שבועות קודם. כן ונגעלתי מאוד מהאוכל- אז אני לא אכלתי, אבל לפחות היה לאחרים אוכל.
הרעיון פה זה להגדיל ראש ולהתארגן מראש, למצוא רגעים שבהם אני/שותפי/אחר יכולה לגייס את עצמי בשביל לא למצוא את עצמי אבודה בשעת מעשה.
זה בדיוק מה שיש לך באתר של מעגלים.יש דרך לפתוח כאן מוצפן או משהו כזה כדי שהשיתופים יהיו יותר פתוחים ומשוחררים- כמובן לנשים בלבד?
יש לך מושג איך זה עובד?זה בדיוק מה שיש לך באתר של מעגלים.
את נרשמת לאתר עם שם משתמש וסיסמא כמו פה בפרוג
ואז מגישה בקשה להצטרף לאיזה מעגל שקשור אלייך.
לנשים בלבד.
ומה הסגנון שם? את יודעת?זה בדיוק מה שיש לך באתר של מעגלים.
את נרשמת לאתר עם שם משתמש וסיסמא כמו פה בפרוג
ואז מגישה בקשה להצטרף לאיזה מעגל שקשור אלייך.
לנשים בלבד.
אם כולן שם כמוך למה שישפטו?ומה הסגנון שם? את יודעת?
כי שיחות באמונה יש לי מספיק מהסובבים אותי
מחפשת מקום להתבכיין בו בלי שישפטו או "יעודדו"
בדקת שהקבוצה שאליה את רוצה להיכנס פעילה? יש שם קבוצות שעדיין לא נפתחו כי אין מספיק נשים.יש לך מושג איך זה עובד?
הגשתי בקשה להצטרף למעגלים לפני שבוע ומאז אין לי הרשאה
לא מכירה את כל הקבוצותומה הסגנון שם? את יודעת?
כי שיחות באמונה יש לי מספיק מהסובבים אותי
מחפשת מקום להתבכיין בו בלי שישפטו או "יעודדו"
כי הייתי במקומות כאלה... לכן קצת חוששת להצטרף שובאם כולן שם כמוך למה שישפטו?
בדקתי והקבוצה פעילה....בדקת שהקבוצה שאליה את רוצה להיכנס פעילה? יש שם קבוצות שעדיין לא נפתחו כי אין מספיק נשים.
על כל קבוצה כתוב אם היא פעילה.
תנסי לכתוב למנהלת האתר- יש שם אופציה כזאת.
אפשר פרטים?ויש עוד קו וואטסאפון של ארגון שנקרא נראה לי אהודנו.
תשלחי לי מייל לprwghyhאין לכתוב כתובת מייל ואענה לך שםאפשר פרטים?
שנה טובה בשורות טובות ישעועות ונחמות לכולן
כמה לא כדאי לשים מייל. רצוי למחוק.יש לי רושם שרק ממשתתפות האשכול אפשר לפתוח קבוצת צ'אט נחמדה, מנסיון מספיק אפילו 5-6 נשים, סתם לפרוק, לפטפט ואפילו לצחוק על מה שעוברים. שמה פה את המייל שלי, מי שמעוניינת שתפנה, אני אשמח מאד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: