זה כן הוא, ראיתי לצערי תיעוד מזווית אחרת.לא .
זה המחבל.
זה כן הוא, ראיתי לצערי תיעוד מזווית אחרת.לא .
זה המחבל.
חברה שלי מהצוות עמדה איתה בתחנה ודיברה איתה באופן אישימצמרר: מספרות מורות העובדות בבית שמש, חלקן בבית הספר 'בנות הדסה' אותו ניהלה הרבנית מרת חנה איפרגן הי"ד מספרות:
• הבוקר עלו מורות מירושלים על אוטובוס לכיוון עבודתן בבית שמש ואמרו למנהלת ז"ל שתעלה איתן, אך היא העדיפה להמתין לאוטובוס עם מסלול שונה וזמנים שונים ולצערנו המרצחים הגיעו לפני האוטובוס הבא.
• אמש כתבה המנהלת ז"ל מכתב לאחת המורות שהיתה מודאגת ושאלה אותה באיזה ענין: את חוששת מה יהיה בשנה הבאה, מחר את יודעת מה יהיה...?
מדובר בדיין הגאון רבי אבידן שפיינרנס: אחד מפצועי הפיגוע, כבן 50 שנורה ברגלו על ידי המחבלים - מעיד כי ברגעי הפיגוע הוא קרא את המשפט "בשם הקדמונים כי אחד הראה לחסיד על מכה ברגלו ואמר לו, אני חס על המכה אשר ברגלך", בספר מוסר 'צידה לדרך'. הפצוע עבר ניתוח מורכב אבל מוצלח, כעת הוא מתאושש.
(קול חי)
צפה בקובץ המצורף 1512980
יותר מזה זה לא היה המסלול שלה מעולם.חברה שלי מהצוות עמדה איתה בתחנה ודיברה איתה באופן אישי
ואז הגיע האוטובוס והיא אמרה לה חנה תעלי
והיא אמרה לה שהיא מעדיפה לחכות לאוטובוס הבא
לכאורה היא האחרונה שדיברה איתה........
משתתפים בצערכם, שלא תדעו עוד צער.הרבנית חנה איפרגן זו דודה שלי, אשה צדיקה וכשרה הלב נשבר.
הידיעה התפרסמה פה בפורום לפני שכל המשפחה ידעה אז בבקשה להבא (ושלא תהיה עוד פעם כזו) אבל שימו לב.
אני לא יודעת מי זה שירו בומה מצבו של האזרח שירו בו בטעות?
מה השם שלו לתפילה?
ואאו
תכתבו עוד
איזה אשה צדיקה
יאיר בן רחל זה בחור ישיבה שנפצע ברגלאני לא יודעת מי זה שירו בו
אבל יש עוד נער שנפצע
ושמו לתפילה
יאיר בן רחל
מה השם לתפילה?חוץ מזה יש אזרח שירו בו בטעות אחרי שנחשד כמחבל, ועל פי חלק מהעדויות הוא בעצמו ירה במחבלים והחיילים ירו בו בחזרה
מאושפז במצב קשה בבית חולים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: