בטחוני ארבעה נרצחים ומספר פצועים • פיגוע קשה בכניסה לירושלים

מצב
הנושא נעול.

אשר פרידמן

משתמש פעיל
אחד הנפגעים בפיגוע נפגע מירי כוחותינו.
אפשר לשים לב בתיעוד ממצלמות האבטחה איך הבחור במעיל שחור מגיע מהכביש בצד השני ויורה במחבל שניסה להיכנס למושב הנהג.
בשלב הזה חייל מאחורי התחנה בצד ימין מזהה אותו כנראה בתור מחבל ויורה
איפה התפרסם התיעוד?

חיי יצחק

משתמש מקצוען
עדכון לוויות של 3 הנרצחים בפיגוע הבוקר:cry:

• הלוויית הרב אלימלך וסרמן הי"ד תצא היום בשעה 13:30 מרחוב דון יוסף הנשיא 5 מביתו של הרב אשר פריינד זצ״ל, דרך בית המדרש הגדול בקרית בעלזא בירושלים, להר המנוחות שם יטמן.

• הלווית האשה חנה איפרגן הי״ד תצא בשעה 15:00 מבית ההספד ׳הספרדי׳ בהר המנוחות בי-ם שם תיטמן.

• הלווית האשה ליביה דיקמן הי״ד תצא בשעה 14:30 מבית הוריה שיבלחט״א רחוב זרח ברנט 14 שכונת הר נוף ירושלים ומשם להר המנוחות שם תיטמן.

אשר פרידמן

משתמש פעיל
זה למנוטפרים

נעמה -

משתמש סופר מקצוען
אחד הפצועים היום הוא עקיבא שוורץ בן ה-17 מטופל בהדסה עין כרם נפצע מרסיסים ברגליו בפיגוע בכניסה לעיר. הוא תלמיד ישיבת נתיבי התורה המתגורר בקריית משה, והיה בדרכו הבוקר ללימודים.
הוא משחזר את הפיגוע שמעתי פתאום רעש ובלאגן, ראיתי מישהו עם אקדח יורה לכל כיוון, הרגשתי פתאום משהו ברגל, ברחתי וצלעתי לתוך העיר עד לתחנת דלק. הייתה שם שורה של אמבולנסים דפקתי לאחד על החלון והוא ירד לטפל בי.​

זהו שמי!

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
התפללו ועוררו רחמי שמים לרפואת הרב הגאון רבי אבידן משה בן מינה רבקה (שפיינר). דיין בביה"ד בבאר שבע שישב ולמד בתחנת האוטובוס בסמוך לידידו ורעו הגאון רבי אלימלך וסרמן הי"ד, עד שהמחבלים פגעו בו. הוא הובהל לבית החולים לניתוח חירום.

וכן על רועי בן מיכל, החייל תושב עופרה, לוחם בסיירת גולני שחיסל את המחבלים.

וכן עבור האשה מרת אסתר גיטל בת סימה שנפצעה קשה בפיגוע היום בירושלים.

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
איפה התפרסם התיעוד?

צפה בקובץ המצורף תיעוד דרמטי מהפיגוע הקטלני החרדים חתרו למגע מול המחבלים • צפ-1.mp4

אלי7 ספורט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עוד נער שנפצע בפיגוע זקוק לתפילותינו
יאיר בן רחל

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית

יהודה גל

משתמש מקצוען
אלי ביתאן: הרבנית חנה איפרגן ז"ל, החברה הכי טובה של אמא. מחנכת למאות בנות, אהובה וחכמה כל כך. נזכר בחיוך שלה, בדברים הטובים שהיא הרעיפה. כמה פעמים היא לקחה אותי הצידה לספר לי שאמא שלי אוהבת אותי, מחזקת ביראת שמים ומוסר. כל כך הרבה כאב .

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה