סודו של המלאך
משתמש מקצוען
אשמח לדעת מניין לך?ממש לא! המסיכות בכלל לא עוזרות, זה הסתה! ולכן ראשי הערים החרדיות נלחמים על זה
תואר ברפואה?
אחות בבי"ח?
מזכירה בקופ"ח?
או לפחות שכנה או בת דודה של מישהו כזה?
אשמח לדעת מניין לך?ממש לא! המסיכות בכלל לא עוזרות, זה הסתה! ולכן ראשי הערים החרדיות נלחמים על זה
יכול להיות שיש אפליה בסגרים ויכול להיות שאין, חוץ מכלי התקשורת החרדיים שמתפרנסים מזה, זה לא נוגע לנו. (חוץ מלתמימים שחשבו עד היום שהציבור החרדי הוא לא בן חורג במדינה הזו).מה המציאות?
שהתחלואה בבת ים מפוזרת ברחבי העיר ומסוכנת פי מאה מאלעד
ש-50 מהנדבקים היו בני משפחה אחת, והשאר היו בעיקר מעוד 3 משפחות.
מה פשר הטיעון שפיזור נרחב פוטר מסגר??!
נראה לי שאם מישהו עדיין מצהיר שאין אפליה
כדאי לבדוק אחריו........
המסכות מונעות 60%-65% וזה הרבה.ממש לא! המסיכות בכלל לא עוזרות, זה הסתה! ולכן ראשי הערים החרדיות נלחמים על זה
מתנצל מראשאשמח לדעת מניין לך?
תואר ברפואה?
אחות בבי"ח?
מזכירה בקופ"ח?
זה ניחוח אנטישמי לא פחות מנושא האשכול....אולי ב'הפלס'
את באמת חושבת שהם דואגים לחרדים יותר מהחילונים, איזה נאביות....אשמח לדעת מניין לך?
תואר ברפואה?
אחות בבי"ח?
מזכירה בקופ"ח?
חוקית אין חובה להיבדק. משרד הבריאות ביצמו אומר שאינו יכול לכפות בדיקה על אף אחד.החוק מחייב לעשות בדיקה אם יש תסמינים. אם הולכים לפי חוק.
בסוף יתברר שהוא היה חולה ושבועיים הסתובב והדביק צי מדינה העיקר הוא חוקי.
חוקית מותר לחלל שבת, חוקית מותר חתונה אזרחית
(ואני הולכת לקבל אבנים על הראש, אפילו לא עגבניות, על ההשוואה אבל אם צריך לזעזע, נעשה את זה.
ונשמרתם גם כתוב בתורה.
לא חושד בהם שהם דואגים לי יותראת באמת חושבת שהם דואגים לחרדים יותר מהחילונים, איזה נאביות....
כן בגלל שאנחנו נושאים בנטל, אין ספק
אני חושבת שבדיוק בגלל תגובות כאלה מסוכן להכנס לנושא האפליה.את באמת חושבת שהם דואגים לחרדים יותר מהחילונים, איזה נאביות....
כן בגלל שאנחנו נושאים בנטל, אין ספק
חזקקקקקקקקשוטר עצר חרדי על עוון אי חבישת מסיכה ורצה לתת לו דוח אומר לו החרדי תיזהר על תתקרב אלי יש לי קורונה השוטר נבהל ושואל אותו מנין לך יש לך תסמינים עונה לו החרדי כן יש לי זקן פאות חליפה כובע יש לי את כל התסנינים לחולה קורונה
זה שני דברים, השמירה על הבריאות, והיחס של המדינה כלפי החרדים במשבר הקורונהאני חושבת שבדיוק בגלל תגובות כאלה מסוכן להכנס לנושא האפליה.
מישהו מוכן לקחת ל אחריותו קיצור חיים או איבוד פרנסה של יהודי אחר ש(אולי ח"ו) תקרה בעקבות נימת זלזול.....
כבר דובר על זה.זה שני דברים, השמירה על הבריאות, והיחס של המדינה כלפי החרדים במשבר הקורונה
ואין קשר ביניהם
כאילו הסינים אי שם מתנגדים לחרדים בארץ ישראל?כבר דובר על זה.
יש הרבה שחושבים (או לפחות טוענים כך) שיש קשר.
נסי לקרוא את ההודעה מזוית של מישהו שמאמין באמונה שלימה בקונספירציה שאין בכלל סכנה בקורונה, והכל המצאה של שונאי עולם התורה.
(יש כאלה. שמעתי במו אוזני)
השב"כ שתיל לנו כרטיס בעור דרך האלכוג'ל שנחשוב שיש את זה בסין.כאילו הסינים אי שם מתנגדים לחרדים בארץ ישראל?
ואיך הם דאגו שיפילו את זה פה על החרדים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: