עזרה אני רק שאלה...

פשפושה

משתמש חדש
הצלחה בעיני היא התקדמות. בכל תחום בחיים- לא הקצב קובע אלא התהליך, התנועה.
בעיני, אם בפרספקטיבה של זמן אדם יכול להצביע על תהליך שהוא עובר, ועל תנועה קדימה בחייו, ושוב, הקצב ממש לא משנה- הוא יכול לסמן לעצמו הצלחה.

שלום מה נשמע?

משתמש רשום
אם לא קשה לכם, בבקשה, לצורך עניין כלשהוא אני רוצה וצריך כמה שיותר אנשים שיענו על השאלה
מהי 'הצלחה' בעיניך?

-עדיף תשובות מפורטות.
-אין לי צורך דווקא בנקודת מבט יהודית...
-כמו כן, השאלה היא לא על המושג 'אושר' אלא על המושג 'הצלחה'.

לצורך העניין אני רושם כאן רשימה של מילים ומושגים שיכול אולי לעזור לכם לענות...

• הישגים.
  • זוגיות.
  • תחרותיות.
  • חברים.
  • פרנסה.
  • עושר.
  • אושר.
  • ביטחון.
  • זמן.
  • ניצול משאבים.
  • אתגר.
תודה רבה.
נ.ב. אם אתם מאלו שעכשיו גוללים ו/או מעבירים הלאה בלי לענות, אז אני מזכיר לכם שאמרו חז''ל 'מצווה הבאה לידך אל תחמיצנה' -וזה אמור גם על חסד כמובן.
הצלחה בעייני היא הצלחה במבחנים

אביגילושש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
בלת"ק
הצלחה בעיני זה לעשות משהו שאמרו לך שלא תצליח לעשות אותו
או לעשות משהו שחשבת שלא תצליח לעשות אותו

בהצלחה!!

NECHAMI R

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
הצלחה בעיני זה כל פעם שאני עובד על עצמי בוחר בצד הטוב ומתגבר זה ההצלחה הכי גדולה ואם הגעתי בסוף למשהו לדוג' סיום מסכת זה אומר שהצלחתי פעמים רבות להתגבר וכו אבל עצם זה שהגעתי ליעד אין בו שום משמעות הוא רק מוכיח שהצלחתי פעמים רבות , ובחיים כל התגברות הוא הצלחה וכן בגשמיות וגם הסיפוק בסוף הוא רק בגלל הקשיים לכן שם ההצלחה

פרוגר הלוי

משתמש צעיר
יש כלכך הרבה דברים חכמים שנכתבו כאן בנושא הזה, שאולי היה ראוי לקבץ ביחד, ובכל זאת, הצלחה היא להציב יעד, לעמוד בו, ולהמשיך לשמור אותו בעקביות אף לאחר זמן ועוד להתקדם מעבר אליו.
לענ"ד זה משפט ממצה להרבה תובנות בנוסחאות כאלו ואחרות שנכתבו ע"י המגיבים המוצלחים כאן שבהחלט נראה שהם מצליחים ומוצלחים!
בהצלחה!

S.g

משתמש פעיל
בעיני אין דבר כזה הצלחה או כשלון
יש השתדלות לעשות את המקסימום בכל תחום שהוא
אבל התוצאה היא בידי הקבהו לבד ולכן מה שנראה כהצלחה הוא לא הצלחה אלא סיעתא דשמיא ומה שנראה ככשלון הוא לא כשלון אלא גזירת שמים.

וכאשר אבדתי אבדתי

משתמש מקצוען
בעיני אין דבר כזה הצלחה או כשלון
יש השתדלות לעשות את המקסימום בכל תחום שהוא
אבל התוצאה היא בידי הקבהו לבד ולכן מה שנראה כהצלחה הוא לא הצלחה אלא סיעתא דשמיא ומה שנראה ככשלון הוא לא כשלון אלא גזירת שמים.
עדיין לא הבנתי למה לא לקרוא לזה בשם של זה-הצלחה
ונכון שזה בידי הקב"ה, אבל זה עדיין הצלחה

בנדו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
לא קראתי את כל השרשור ויכול להיות שאני חוזר על משהו שמחשהו כבר כתב.
בעיניי הצלחה זה אדם ששולט על עצמו בצורה מלאה ומצליח להוציא מן הכוח אל הפועל את החלומות שלו ולא נסוג אחורה מכישלונות, אלא ממשיך עם הביצוע.
אדם שהפתיל שלו ארוך ארוך או שיש לו פתיל קצר אבל הוא לא מתרגש ממנו...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה