הצלחה באה אחרי המונמוון כשלונות...
הצלחה באה אחרי המונמוון כשלונות...
ושלא מפחד להיכשלמצליחן זה אחד שלא מפחד להצליח.
ממש לא מחייב!הצלחה באה אחרי המונמוון כשלונות...
יפה!לדעתי הצלחה
זו תחושת שלמות אמיתית עם המצב או המציאות שאני נמצא בו בין אם זה ביני לבין עצמי - או ביני לסביבתי. (אני מרוצה מהקשר שיש לי עם הבוס (בני לסביבה) או אני מרוצה מכך שאני מצליח להקפיד על שעת הלימוד היומית שלי (ביני לעצמי) וכד'.
כי אם אני שלם באמת עם המצב - הרי שטוב לי- ומתי טוב לי? כשאני מצליח
מה הכוונה להסכים עם הרגע? ואם הוא נוגד את רצונותי/ערכי ??הצלחה זה להסכים עם מה שקורה, כמו: 'לצלוח את הנהר' כך הצלחה היא 'לצלוח את הרגע' ולהסתכל עליו בהסכמה....
לכתחילה רוצים הכלמה הכוונה להסכים עם הרגע? ואם הוא נוגד את רצונותי/ערכי ??
ממש לא הבנתילכתחילה רוצים הכל
בדיעבד שמחים ומודים אפילו על חטא...
מה לא ברור, בעיני הצלחה זאת היכולת (הנדירה) לתת משמעות לרגע המתקיים ולא לאיזה עתיד דמיוני, להסכים עם שגיאות וכשלונות, לנשום ולחייך מול טעיות, לשמוח במה שיש זאת הצלחה אמיתית, בעיני.ממש לא הבנתי
מה הכוונה מודים על חטא??
ועוד זה הצלחה?
הערת אגב ברור שהמנעד להצלחה - להגיע ליעד או תלוי ברמת הפרפקציוניזם האישי, ולכן גם מה שאצל אחד יקרא הגעה ליעד = הצלחה אצל חבירו כל זמן שזה לא מושלם לגמרי זה לא הצלחה על גבול הכישלון
עכשיו הכל מובן.בנסיון להצליח לענות על השאלה ולהביא מעט זוית חדשה למה שכתבו כאן הרבה
הצלחה - לעשות מצידי את המקסימום בהצבתי לעצמי כיעד!
התוצאה גם אם לא בהכרח כמו שרציתי היא לא סותרת את "ההצלחה" שלי - כמובן אם לא שגיתי בדרך ויכולתי לעשות אחרת
קשה לי לתת דוגמא לכישלון מסויםמה לא ברור, בעיני הצלחה זאת היכולת (הנדירה) לתת משמעות לרגע המתקיים ולא לאיזה עתיד דמיוני, להסכים עם שגיאות וכשלונות, לנשום ולחייך מול טעיות, לשמוח במה שיש זאת הצלחה אמיתית, בעיני.
החיים אוזלים בכל מקרה, הלואי נשמח בהם!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: