אני מעלה לכאן כי אני חושב שזה לא ראוי להתפרסם....

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
...

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
האמת,
עד שלא אמרתם בכלל לא שמתי לב שיש שם צלליות נשים.

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
גם אני לא,
אבל בהנחה שאני לא היחידה שפתחה והתקרבה...
למה לחצות גבול? היום זה במטושטש. ומה מחר?
הלא על רוח זו נעשתה התחרות...

חסיד

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
קודם כל תודה לכם שהורדתם את המודעה, היא באמת לא מתאימה להתפרסם.

ולעצם המודעה, אני עדיין חושב שהיא העבירה מסר הרבה יותר חזק ועוצמתי דווקא בגלל היותה נועזת יותר, אמנם אין שום הצדקה להעלות תמונות של נשים ומבחינתי גם צלליות של נשים בעייתיות, אבל עובדה שאנשים כאן הפנימו את המסר.

ואין לי ספק שיש כאן כאלו שהמודעה גם השפיעה עליהם, עד היום תמיד אמרו עליהם שהאינטרנט הפרוץ יורידם לבאר שחת ממש ושבעקבותיה הם יעזבו הכל ויפרקו עול, ובמציאות נוצרה תחושה שמה פתאום, זה קורה רק לחלשים ביותר, ולי זה לא יקרה, אבל כאן אף אחד לא התכחש, כל אחד הבין בדיוק על מה דברנו, וזה דווקא כן קורה להרבה מאוד מבינינו, אנחנו מושפעים בעל כורחנו ממה שאנו נחשפים אליהם (גם באינטרנט המסונן....) ואין ספק שזה משפיע על אורח חיינו.

איך אמרתי אתמול למישהו, ההתעסקות שלך עם מצוות נטילת לולב לפני שנתיים כשעוד לא היית מחובר לאינטרנט, היה הרבה יותר טהור ואמיתי...

והדא הוא דכתיב "אשר קרך בדרך" מספיק הקרירות שזה מכניס לנו בעבודת ה' היום יומית.

ובכן המסר הועבר, מבחינתי אשכול זה השיג את מטרתו, כעת תוכלו למחוק את כל האשכול, לא רק את התמונה

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י חסיד;773091:
ובכן המסר הועבר, מבחינתי אשכול זה השיג את מטרתו, כעת תוכלו למחוק את כל האשכול, לא רק את התמונה

לא נכון!

שיכתבו במודעה הראשונה מה היה ונמחק זה גם יעשה טוב.

איכות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
צרפתי כאן שיפוץ מהיר ומאולתר-
היה לי חבל שאחרים יפסידו---

קבצים מצורפים

• הראש במקום אחר2.jpg
    KB 42.8 · צפיות: 17

קובי רייטר

משתמש צעיר
המודעה רצתה להביע את הסכנה מהתוכן שבאינטרנט לא מהאינטרנט עצמו. אם האינטרנט עצמו היה נקי וטוב אז לא הייתה בו שום בעיה. בגוגל עצמו אין בעיה, אלא התוכן שהוא מציג מאתרים אחרים, לכן תמונה של גוגל לא מספיק מזעזעת את האנשים. אבל טוב שהחלפת תמונה, ככה אנשים שלא הספיקו לראות מבינים בערך מה היה בה :)

איכות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י שמואל בזנסון;773377:
מה רע בגוגל?

הראש שלו נמצא ב"גוגל" ובתוצאות החיפוש שלו---:):mad:

ק

קופירייט

אורח
נכתב ע"י חסיד;773091:
איך אמרתי אתמול למישהו, ההתעסקות שלך עם מצוות נטילת לולב לפני שנתיים כשעוד לא היית מחובר לאינטרנט, היה הרבה יותר טהור ואמיתי...

והדא הוא דכתיב "אשר קרך בדרך" מספיק הקרירות שזה מכניס לנו בעבודת ה' היום יומית.

נכון מאד שהאינטרנט מכניס קרירות, אבל חשוב לזכור שאחד השיטות היותר מיוחדות של העמלק שאתה מדבר עליו, זה לומר לך שהידרדרת, שהתרחקת מהמקום הטבעי שלך, וכך להפוך לך את כיוון הנסיעה להמשך הידרדרות. ואין כאן המקום להאריך.

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י קופירייט;774328:
נכון מאד שהאינטרנט מכניס קרירות, אבל חשוב לזכור שאחד השיטות היותר מיוחדות של העמלק שאתה מדבר עליו, זה לומר לך שהידרדרת, שהתרחקת מהמקום הטבעי שלך, וכך להפוך לך את כיוון הנסיעה להמשך הידרדרות. ואין כאן המקום להאריך.

מצד שני,
ידיעת הבעיה היא חצי פתרון...

מתחזקים במיוחד - ואז הנטילת לולב או כל מצווה אחרת יותר ברמה...

חסיד

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
חברים, שכנעתם אותי לנסות לפחות לעדן את זה, ניסיתי לקחת את זה למקומות אחרים אבל נראה שזה מאבד מהחוזק...

תשפטו בעצמכם.

קבצים מצורפים

• שטריימל פריז.jpg
    KB 513.1 · צפיות: 15

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י חסיד;774495:
חברים, שכנעתם אותי לנסות לפחות לעדן את זה, ניסיתי לקחת את זה למקומות אחרים אבל נראה שזה מאבד מהחוזק...

תשפטו בעצמכם.

זה המעלה...
האינטרנט הופך את העולם לכפר גלובאלי קטן,
עלול מאד לקרוץ...

ק

קופירייט

אורח
נכתב ע"י mig;774350:
מצד שני,
ידיעת הבעיה היא חצי פתרון...

מתחזקים במיוחד - ואז הנטילת לולב או כל מצווה אחרת יותר ברמה...

כמובן, אני רק באתי לחדד את הנקודה שלפעמים בנאדם 'ממתג' את עצמו כ'מידרדר' ו'קריר' לעבודת ה', ואז הוא ממשיך לפעול לפי ערכי המותג גם מלכתחילה ומאבד הרבה דברים שלולא המיתוג הזה היה יכול להרוויח. אבל שוב, אכהמ"ל.

נכתב ע"י חסיד;774495:

תשפטו בעצמכם.

זה יפה אבל זה לא מספיק מדגיש את ה'זוהמה'.
מה שהיה קודם עם צלליות של גברים מסוממים ומטורללים זה די והותר...

park

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הפנימו זה לא מספיק צריך גם עשייה.
מי באמת התנתק מהאינטרנט בעיקבות זה?
וכמו שאמרת שאינטרנט זה אינטרנט אפי' מסונן למה מי שעם מסונן מרגיש שטוב לו עם זה וזה מספיק?
האם אכן אתה מתכוון להתנתק מהאינטרנט?

כל מיני

משתמש רשום
אני!
עדיין לא התנתקתי לגמרי, אבל הגברתי אתמול את רמת החסימה, קשה לי לי עם זה עדיין, משעמם לי, ולא נוח לי שאין לי גישה לכל מה שאני רוצה.
אבל דף החסימה מזכיר את לי את המטרה.
ה' יעזור הלאה להצליח...

C H A N Y

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
זה לא זה...
השני היה הרבה יותר ---ברור.

ליבי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י חסיד;774495:

תשפטו בעצמכם.

נראה לי שאפשר לעשות כמו המודעה הראשונה אבל עם צלליות אחרות, שתווצר אוירה של הוללות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה