משפט שאוהבים להגיד, בלי לדעת את המקור, את המקום שלו, ואת הפרופורציות שאפשר להשתמש בו.ככל שמאמינים יותר רמת ההשתדלות יותר נמוכה
משפט שאוהבים להגיד, בלי לדעת את המקור, את המקום שלו, ואת הפרופורציות שאפשר להשתמש בו.ככל שמאמינים יותר רמת ההשתדלות יותר נמוכה
גם בעצב תלדי בנים זה קללה. משקיעים בזה לא פחותשמעתי משהו מאד יפה שלי אישית מאד עוזר בנושא הזה0
בזעת אפך תאכל לחם- זה קללה! אז למה אנשים משקיעים בקללה הזאת כל כך הרבה?
הקללה שבזה היא הרובד הנמוך של זה.בזעת אפך תאכל לחם- זה קללה! אז למה אנשים משקיעים בקללה הזאת כל כך הרבה?
נכוןזה לא משנה, כי אם הראשונה היתה הולכת ללמוד תסרוקות ואיפור וכו.., לא בטוח שהיא היתה מצליחה בזה, והיא היתה מקבלת 5000 גם עם המקצועות האלו..
אבל בשביל זה צריך אמונה.. קל לדבר..
נכון
אבל אם השניה היתה הולכת ללמוד גננות היא לא היתה מרוויחה יותר מ5 אלף
אולי היא היתה גננת במקום שמשלם טוב ועושה גם צהרוניםנכון
אבל אם השניה היתה הולכת ללמוד גננות היא לא היתה מרוויחה יותר מ5 אלף
שוק ההייטק הוא אינסטנסיבי, דורש ומאתגר כל הזמןהאם יש דבר דתי או קדוש בלבחור מקצוע שאין לו ביקוש בשוק ואז לצפות לרחמי שמים? אני מסופקת.
אם יש לך ראש ריאלי את יכולה ללמוד קורסים בסיסיים בכמה חודשים (יש גם מלגות לפעמים) ולהשתלב בשוק ההייטק.
לא זה לא משנה מה עובדים! העיקר זה ההשתדלות במה שאת טובה בו.אחת הלכה ללמוד גננות ומרוויחה 5 אלף בחודש. בלי אפשרויות קידום
שניה הלכה ללמוד תסרוקות ואיפור לדוגמא/ תרפיה/ סיעוד ועוד הרבה דוגמאות, מרוויחה אזור ה15000
שניהן עושות השתדלות ובחרו מקצוע מבחירה אישית
אז זה לא משנה במה עובדים??
?
את מסתכלת רק על ההכנסות ...אחת הלכה ללמוד גננות ומרוויחה 5 אלף בחודש. בלי אפשרויות קידום
שניה הלכה ללמוד תסרוקות ואיפור לדוגמא/ תרפיה/ סיעוד ועוד הרבה דוגמאות, מרוויחה אזור ה15000
שניהן עושות השתדלות ובחרו מקצוע מבחירה אישית
אז זה לא משנה במה עובדים??
?
הייתי בין המוצלחות, ממש... 100 בכל החוצים, בכל המבחנים, כוכשבחרתי מקצוע הלכתי על משהו שמעניין אותי, לא משהו "רווחי".
ולמדתי, ואיך אומרים? העולם לא מפתיע, לא מרוויחה כמו החברות בהייטק שעושות פי 4 ממני והיו הרבה פחות ממני,
תרשי לי להגיד בזהירות שיש מצב שכל זה יושב קצת על מקום של שווי עצמי ופחות על ההתחבטות של עד כמה נכון להשתדל בפרנסה.שאני סוגרת את החודש מעולה ב"ה
הילדים שמחים, מאושרים,
הבעל לומד ברוגע..
יש לי תחושה לפעמים שאם יגידו שנשות הייטק משלמות מחירים יקרים מאד תהיה נשימת רווחה קולקטיבית.כאילו משהו כל כך התבלבל, נשים הפכו לנשות קריירה שמשקיעות כל כך הרבה "בשביל שהבעל ישב וילמד", אבל רגע, זה לא בא ע"ח אותו בעל? זה לא בא ע"ח המשפחה היקרה...?
יודעים מה ההבדל?גם בעצב תלדי בנים זה קללה. משקיעים בזה לא פחות
הם אולי רוצות שהוא ילמד ולא יצטרך לעבוד? חשבת על זה שהם עושות חסד?יודעים מה ההבדל?
שהקללה של בזיעת אפך קולל הגבר
הקללה של בעצב תלדי קוללה האישה.
השאלה היא למה נשים מנסות בכוח להתקלל גם בקללת הגבר?
ברור שלא כולם חייבים לעבוד בהייטק. נולדנו עם מגוון של כישורים ונעבוד במגוון של מקצועות, שהעולם חייב אותם כדי להתפתח.חח רק לעבוד בהייטק זו נקראת השתדלות?
איזה שטויות ממש לא
ואם לא מתאים לי ולא מתחברת לזה, אני לא אלך לשם!
זה לא שיושבים בבית ומצפים לרחמי שמיים
יוצאים לעבוד, קורעים תצמינו גם אם זה לא הייטק
וזה לא שלא הלכנו להייטק מקטע 'דתי' או משהו בסגנון.
וגם פותחת האשכול לא אמרה שהלכה למקצוע שאין לו ביקוש
ממש לא מחייב. בהרבה מקצועות צריך את עזרת הבעל, ובהייטק לאו דווקא, בד"כ אפשר לעבוד מהבית.נשות ההיטק לא מספרות לך כמה הבעל ,הת"ח, צריך לעזור בשביל העבודה שלהן. הרי אין מצב שהן תפסדנה יום עבודה אם הילד חולה...- וזו רק דוגמא.
רוב הנשים בעולם המודרני יוצאות היום לעבוד.הם אולי רוצות שהוא ילמד ולא יצטרך לעבוד? חשבת על זה שהם עושות חסד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: