לשני אלה אשמח לקבל את המתכון:
המתכונים להשראה , ולא מדויקים
הכנתי בסיס של קרמים בכמויות כפולות :
חלב מרוכז פרווה, קרם דיפלומט, פרלינה , שקדים מקורמלים טחונים גס ועוד..
בנוסף קניתי נוגט, תותים ,אוכמניות, קרם בייגלה.. ואיתם שיחקתי,
הכמויות אמנם לא מדויקות , אבל אלה הרכיבים, צריך פשוט לטעום ...
את קינוח השוקולד הרכבתי מ:
חלב מרוכז (בערך 600 גרם)
2 קצפת צמחית מוקצפת למרקם רך
2 שוקולד מריר מומס עם 1 ריצ'
כמה כפות פרלינה
שכבה 2
ריצ' מוקצף למרקם רך עם מחית נוגט
מעל ריצ מוקצף בלבד (הרס .. יפה רק לצבע לא לטעם)
שוקולד קצוץ (בעזרת מקלף)
הטארטלט מורכב מ:
תחתיות טארטלטים קנויות
מילוי קרם דיפלומט
ומעל
אינסרט תות:
280 גר' תות קפוא טחון
50 גר' גלוקוזה
50 גר' סוכר
4 גר' פקטין
מרתיחים את התות הטחון עם הגלוקוזה , מערבבים לריכוך
מצמצמים מעט את התערובת, מנמיכים את האש
בינתיים מערבבים סוכר עם פקטין
מוסיפים את התערובת לסיר בתנועת פיזור ,מערבבים היטב
מרתיחים
מקררים היטב
מעבירים לשקית זילוף ויוצקים בזהירות על הקרם
לקישוט- קליפת לימון מגוררת דק
שייקים בטעמי אפרסק ואננס משימורים בתוספת חלב סויה וריצ'מה יש בבקבוקים? ליקר?
אייס קפה ומוקה על בסיס חלב סויה וריצ'
אשמח למתכון של העוגה העדינה הזו
כתבתי לעיל.. אבל בעז"ה אנסה לשחזר אותה