קינוחים בר מתוקים- איך מתחילים?

חנה שטרסר

משתמש מקצוען
לשני אלה אשמח לקבל את המתכון:

המתכונים להשראה , ולא מדויקים
הכנתי בסיס של קרמים בכמויות כפולות :
חלב מרוכז פרווה, קרם דיפלומט, פרלינה , שקדים מקורמלים טחונים גס ועוד..
בנוסף קניתי נוגט, תותים ,אוכמניות, קרם בייגלה.. ואיתם שיחקתי,
הכמויות אמנם לא מדויקות , אבל אלה הרכיבים, צריך פשוט לטעום ...

את קינוח השוקולד הרכבתי מ:
חלב מרוכז (בערך 600 גרם)
2 קצפת צמחית מוקצפת למרקם רך
2 שוקולד מריר מומס עם 1 ריצ'
כמה כפות פרלינה
שכבה 2
ריצ' מוקצף למרקם רך עם מחית נוגט
מעל ריצ מוקצף בלבד (הרס .. יפה רק לצבע לא לטעם)
שוקולד קצוץ (בעזרת מקלף)

הטארטלט מורכב מ:
תחתיות טארטלטים קנויות
מילוי קרם דיפלומט
ומעל
אינסרט תות:
280 גר' תות קפוא טחון
50 גר' גלוקוזה
50 גר' סוכר
4 גר' פקטין
מרתיחים את התות הטחון עם הגלוקוזה , מערבבים לריכוך
מצמצמים מעט את התערובת, מנמיכים את האש
בינתיים מערבבים סוכר עם פקטין
מוסיפים את התערובת לסיר בתנועת פיזור ,מערבבים היטב
מרתיחים
מקררים היטב
מעבירים לשקית זילוף ויוצקים בזהירות על הקרם
לקישוט- קליפת לימון מגוררת דק

מה יש בבקבוקים? ליקר?
שייקים בטעמי אפרסק ואננס משימורים בתוספת חלב סויה וריצ'
אייס קפה ומוקה על בסיס חלב סויה וריצ'
אשמח למתכון של העוגה העדינה הזו
:(
כתבתי לעיל.. אבל בעז"ה אנסה לשחזר אותה
 

שולחן וכיסא

משתמש מקצוען
יש למישהי קישור לתבנית סיליקון כזה??
תודה!
1715675513110.png
 

ברוך אתה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
@אמיליה הארטיקים שעשית הם פרווה? והם לא נוזלים? ז"א אפשר לשים אותם בבר
אשמח למתכון.
 

אמיליה

משתמש מקצוען
@אמיליה הארטיקים שעשית הם פרווה? והם לא נוזלים? ז"א אפשר לשים אותם בבר
אשמח למתכון.
הם פרווה ולא נוזלים ואפשר לשים בבר.
מתכון מפה
 

Tmj

משתמש פעיל
יש למישהי קישור לתבנית סיליקון כזה??
תודה!
צפה בקובץ המצורף 1650191
אני קניתי כזה

רק תבדקי שהגודל מתאים לך.

יש לך מתכון שיתאים?
 

שולחן וכיסא

משתמש מקצוען
אני קניתי כזה

רק תבדקי שהגודל מתאים לך.

יש לך מתכון שיתאים?
זה יוצא מאוד יקר
30 לתבנית ו10 למשלוח...
אני גם מחפשת מתכון....
תודה!
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יש למישהי קישור לתבנית סיליקון כזה??
תודה!
צפה בקובץ המצורף 1650191
אני קניתי בצ'וקי בבני ברק, של חברת סיליקומארט (סיליקון אדום)
בגלל שהתערובות של המיני-לוג הללו הן כבדות, לענ"ד כן יותר מומלץ להשקיע בתבנית איכותית
(לעומת תבניות ארטיקונים מסיליקון לבן שאין הבדל בין מה שנמכר בעלי לבין מה שנמכר בארץ)
אגב, קניתי לפני כמה וכמה שנים ומשמש המון, כמו חדש
 

עיתונאית

משתמש סופר מקצוען
תמונות מהבר בבר המצווה של הבן שלי לפני כחודש וחצי
את רוב רובם של הדברים אני הכנתי ובכמויות... לא רציתי לסמוך על מה שיכינו לי אלא רציתי שתהיה לי בבית כמות שמספיקה לבר (לבסוף גיסות יקרות שלחו כל אחת משהו, אבל מבחינתי לא התבססתי על זה)

כמה נקודות:


בחרתי בעיקר מתוקים וטארטלטים מלוחים שיכלתי להכין מראש ולהקפיא, ולכן למרות שממש חלמתי על יותר מלוחים וסלטים בבר, הייתי ריאלית ודי ירדתי מזה (היתה סעודה מלאה ועשירה, זה היה נטו לגיבוי לאורחים שבאים מאוחר יותר)
את השייק פירות, הפירות החתוכים וסירות החסה וסלמון הכינו לי אמא שלי וחמותי היקרות שהציעו והתנדבו, ולי ממש עזר כי אלו דברים שצריך להכין ממש בערב שלפני/באותו יום
עוגות חתוכות לא רציתי (מבחינתי מוצה בהנחת תפילין), אלא רק קינוחים / מתוקים אישיים

עצה טובה מנסיון - מאד כדאי שתהיינה לך בחורות / חברות שיסדרו את הבר במקומך
זו היתה הטעות שלי שסידרתי בעצמי וזה כמעט לא ריאלי כשיש לך על הראש עוד ילדים ועוד כמה נושאים וכמובן התרגשות בשיא... (אצלי היתה לקייטרינג גם טעות בסידור השולחנות למרות ששלחתי מראש קובץ עם פרוט מדויק וגם דיברתי עליו עם בעלת הקייטרינג, כך שהמוון זמן יקר נשרף לי באולם)

נשארתי עם המון כי הגזמתי עם הכמויות (40-100 חתיכות מכל סוג)
בנוסף היה גם בר ממתקים מעוצב ומהמם לילדים כך שהם פחות השתוללו על הבר של המבוגרים
מבחינת כמות אני מודעת לזה שממליצים 3 יחידות לאורח, אני הכנתי לפחות 6 לאורח ואכן נשארתי עם כמות, אבל עדיין לדעתי חישוב של 3 לאורח זה לא מספיק (קחו בחשבון שאנשים ממלאים צלחות הביתה בלי בושה - היו כמה שדיברו איתי כמה ימים לאחר האירוע והחמיאו בלי להתבייש - איך התפנקנו בליל שבת על המתוקים מהבר מצווה שלכם....)

אני אישית רציתי שיגמר, היה מעט לפני פסח, היה שפע ובאמת שלא היה לי מה לעשות עם הכל
אבל כבר נתקלתי באירועים שהבר התרוקן מהר מדי ולא היה במה למלא...
צפה בקובץ המצורף 1644645
אשמח למתכון הזה:
1715762662416.png
 

שולחן וכיסא

משתמש מקצוען
אני קניתי בצ'וקי בבני ברק, של חברת סיליקומארט (סיליקון אדום)
בגלל שהתערובות של המיני-לוג הללו הן כבדות, לענ"ד כן יותר מומלץ להשקיע בתבנית איכותית
(לעומת תבניות ארטיקונים מסיליקון לבן שאין הבדל בין מה שנמכר בעלי לבין מה שנמכר בארץ)
אגב, קניתי לפני כמה וכמה שנים ומשמש המון, כמו חדש
כמה עלך לך שם?
את זוכרת?
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כמדומני שפורסם בעבר ע"י הני בקר:
300 גרם שוקולד לבן או חום
5 כפות אבקת נוגט
3 כפות שמן
1 חבי' גליליות ממולאות בקרם אגוזים
אופן ההכנה:
  • ממיסים את השוקולד + השמן + אבקת הנוגט.
  • מוסיפים 10 גליליות טחונות.
  • ממלאים בשקעי האצבעות לגובה 1/2 בלבד.
  • דוחפים פנימה 1/2 גלילית ומכסים בעוד שוקולד. אם הגלילית עלתה ו'מציצה' מלמעלה דוחפים את הגלילית עמוק יותר, בעזרת קיסם.
  • מקפיאים להתקשות לפחות 1/2 שעה. ניתן לעטר בזילוף פסים / בקישוטים נוספים כיד הדמיון.
  • אני מגוונת ומחליפה לפעמים את הנוגט בחמאת בוטנים, את הגליליות הטחונות בברס בוטנים ומוותרת על הגליליות השלמות / שמה במקומן בוטן
 

עיתונאית

משתמש סופר מקצוען
כמדומני שפורסם בעבר ע"י הני בקר:
300 גרם שוקולד לבן או חום
5 כפות אבקת נוגט
3 כפות שמן
1 חבי' גליליות ממולאות בקרם אגוזים
אופן ההכנה:
  • ממיסים את השוקולד + השמן + אבקת הנוגט.
  • מוסיפים 10 גליליות טחונות.
  • ממלאים בשקעי האצבעות לגובה 1/2 בלבד.
  • דוחפים פנימה 1/2 גלילית ומכסים בעוד שוקולד. אם הגלילית עלתה ו'מציצה' מלמעלה דוחפים את הגלילית עמוק יותר, בעזרת קיסם.
  • מקפיאים להתקשות לפחות 1/2 שעה. ניתן לעטר בזילוף פסים / בקישוטים נוספים כיד הדמיון.
  • אני מגוונת ומחליפה לפעמים את הנוגט בחמאת בוטנים, את הגליליות הטחונות בברס בוטנים ומוותרת על הגליליות השלמות / שמה במקומן בוטן
לכמה יחידות זה מספיק?
 
  • תודה
Reactions: Tmj

הדר רעני

משתמש רשום
תמונות מהבר בבר המצווה של הבן שלי לפני כחודש וחצי
את רוב רובם של הדברים אני הכנתי ובכמויות... לא רציתי לסמוך על מה שיכינו לי אלא רציתי שתהיה לי בבית כמות שמספיקה לבר (לבסוף גיסות יקרות שלחו כל אחת משהו, אבל מבחינתי לא התבססתי על זה)

כמה נקודות:


בחרתי בעיקר מתוקים וטארטלטים מלוחים שיכלתי להכין מראש ולהקפיא, ולכן למרות שממש חלמתי על יותר מלוחים וסלטים בבר, הייתי ריאלית ודי ירדתי מזה (היתה סעודה מלאה ועשירה, זה היה נטו לגיבוי לאורחים שבאים מאוחר יותר)
את השייק פירות, הפירות החתוכים וסירות החסה וסלמון הכינו לי אמא שלי וחמותי היקרות שהציעו והתנדבו, ולי ממש עזר כי אלו דברים שצריך להכין ממש בערב שלפני/באותו יום
עוגות חתוכות לא רציתי (מבחינתי מוצה בהנחת תפילין), אלא רק קינוחים / מתוקים אישיים

עצה טובה מנסיון - מאד כדאי שתהיינה לך בחורות / חברות שיסדרו את הבר במקומך
זו היתה הטעות שלי שסידרתי בעצמי וזה כמעט לא ריאלי כשיש לך על הראש עוד ילדים ועוד כמה נושאים וכמובן התרגשות בשיא... (אצלי היתה לקייטרינג גם טעות בסידור השולחנות למרות ששלחתי מראש קובץ עם פרוט מדויק וגם דיברתי עליו עם בעלת הקייטרינג, כך שהמוון זמן יקר נשרף לי באולם)

נשארתי עם המון כי הגזמתי עם הכמויות (40-100 חתיכות מכל סוג)
בנוסף היה גם בר ממתקים מעוצב ומהמם לילדים כך שהם פחות השתוללו על הבר של המבוגרים
מבחינת כמות אני מודעת לזה שממליצים 3 יחידות לאורח, אני הכנתי לפחות 6 לאורח ואכן נשארתי עם כמות, אבל עדיין לדעתי חישוב של 3 לאורח זה לא מספיק (קחו בחשבון שאנשים ממלאים צלחות הביתה בלי בושה - היו כמה שדיברו איתי כמה ימים לאחר האירוע והחמיאו בלי להתבייש - איך התפנקנו בליל שבת על המתוקים מהבר מצווה שלכם....)

אני אישית רציתי שיגמר, היה מעט לפני פסח, היה שפע ובאמת שלא היה לי מה לעשות עם הכל
אבל כבר נתקלתי באירועים שהבר התרוקן מהר מדי ולא היה במה למלא...

תמונות מהבר בבר המצווה של הבן שלי לפני כחודש וחצי
את רוב רובם של הדברים אני הכנתי ובכמויות... לא רציתי לסמוך על מה שיכינו לי אלא רציתי שתהיה לי בבית כמות שמספיקה לבר (לבסוף גיסות יקרות שלחו כל אחת משהו, אבל מבחינתי לא התבססתי על זה)

כמה נקודות:


בחרתי בעיקר מתוקים וטארטלטים מלוחים שיכלתי להכין מראש ולהקפיא, ולכן למרות שממש חלמתי על יותר מלוחים וסלטים בבר, הייתי ריאלית ודי ירדתי מזה (היתה סעודה מלאה ועשירה, זה היה נטו לגיבוי לאורחים שבאים מאוחר יותר)
את השייק פירות, הפירות החתוכים וסירות החסה וסלמון הכינו לי אמא שלי וחמותי היקרות שהציעו והתנדבו, ולי ממש עזר כי אלו דברים שצריך להכין ממש בערב שלפני/באותו יום
עוגות חתוכות לא רציתי (מבחינתי מוצה בהנחת תפילין), אלא רק קינוחים / מתוקים אישיים

עצה טובה מנסיון - מאד כדאי שתהיינה לך בחורות / חברות שיסדרו את הבר במקומך
זו היתה הטעות שלי שסידרתי בעצמי וזה כמעט לא ריאלי כשיש לך על הראש עוד ילדים ועוד כמה נושאים וכמובן התרגשות בשיא... (אצלי היתה לקייטרינג גם טעות בסידור השולחנות למרות ששלחתי מראש קובץ עם פרוט מדויק וגם דיברתי עליו עם בעלת הקייטרינג, כך שהמוון זמן יקר נשרף לי באולם)

נשארתי עם המון כי הגזמתי עם הכמויות (40-100 חתיכות מכל סוג)
בנוסף היה גם בר ממתקים מעוצב ומהמם לילדים כך שהם פחות השתוללו על הבר של המבוגרים
מבחינת כמות אני מודעת לזה שממליצים 3 יחידות לאורח, אני הכנתי לפחות 6 לאורח ואכן נשארתי עם כמות, אבל עדיין לדעתי חישוב של 3 לאורח זה לא מספיק (קחו בחשבון שאנשים ממלאים צלחות הביתה בלי בושה - היו כמה שדיברו איתי כמה ימים לאחר האירוע והחמיאו בלי להתבייש - איך התפנקנו בליל שבת על המתוקים מהבר מצווה שלכם....)

אני אישית רציתי שיגמר, היה מעט לפני פסח, היה שפע ובאמת שלא היה לי מה לעשות עם הכל
אבל כבר נתקלתי באירועים שהבר התרוקן מהר מדי ולא היה במה למלא...
צפה בקובץ המצורף 1644645
הכל נראה מהממם ויפה!

אפשר מתכון של הכוסיות מוסים?
1715774334002.png

תודה!
 
  • תודה
Reactions: Tmj

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הכל נראה מהממם ויפה!

אפשר מתכון של הכוסיות מוסים?
צפה בקובץ המצורף 1651684
תודה!
זה ספציפית גיסתי הכינה אבל די פשוט להכנה:
האדום-ורוד - למטה ג'לי תות ולמעלה ריצ' מוקצף + אבקת ג'לי תות
הלבן עם הצבעוני למטה - סוכריות אבני ירח/עדשים בתחתית, מעל מטבע שוקולד ומעל זילוף של ריצ' מוקצף
 

shaini

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
איפה יש חנות בירושלים למוצרי אפייה יחסית בזול?
(קשת מחסלים, הייתי שם היום, מוצרי אפייה ממש לא היה - קרמים, חמאת בוטנים, שוקולדים)
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  41  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה