אני שותקת ושותקת וקוראת ושותקת.
אבל אחרי תותח וקקטוס,ואולי גם קליין, אני חייבת לומר את שלי.
עבדתי עד לפני שנתיים עם ילדים בסיכון במגזרינו אנו. וממידע בטוח אני כותבת.
האנשים השפלים קי-י-מי-ם נקודה.
הם כאן בעולמינו הלא תמים. הולכים, נושמים חיים ואפי' מחתנים ילדים...
לא משנה איך תקראו לבנ"א(שבא לי ע"ג במה זאת לומר את שמה ולגמור לה את החיים, רק שאני לא רוצה שיגמרו לי ולילדיי את החיים, וד"ל)
היא בעצמה אישה חולנית ומלאה חולי בתחום הנ"ל, לא חיה נורמלי עם שום בן זוג באופן שפוי. וזה לא סותר שיש לה אנשים שפרושים ברחבי י-ם וגם קצת מחוצה לו. והיא בעצמה גורמת למעשים לקרות---כולם יודעים על הנעשה.
(וזה שקקטוס חכמולוג והולך לפנות לגורמים, זה עוד לא מוכיח שזה מעשה חכמה, הד"ר המקסים ההוא יידע ע"פ חוק לצאת בשלום ונקי מהחוק גם אם לא ידווח, ויותר מזה הוא יכול לדווח, והם שם לא יעשו כלום וישתיקו אתזה באיזשהי דרך(שהם יודעים אותה היטב) וגם הרבנים החשובים שליט"א קודם כל חושבים על חייהם ועל ילדיהם ועל נשיהם לפני שהם מדווחים ומקבלים הצתה מכוונת לביתם/משרדם וכד'..., או יותר מזאת תקיפה על ילדיהם או נכדיהם, ואני מכירה מקרוב פעיל של המשמרת שעבד קשה לשים עבריין חרדי מאוחרי סורג, ולא עברו יומיים וביתו הותקפה בצורה הכי חמורה שיכולה להיות... כנקמה על מעשהו האצילי.
מידע:
לא בדיוק כת, אז בערך, מה זה משנה אתם אומרים? זה משנה! כשזה שיטתי ומרושת יותר קשה להיחלץ.
הורים יקרים, פתחו ופיקחו את עיניכם, לימדו את עצמכם ואל ילדכם מה משונה באדם "רגיל" שמבקש טובות וחסדים. איך לעולם לא נלך לשום מקום(גם למחסן החנות עם הדוד, וגם לא לתחנת אוטובוס עם השכן הזקן) בלי ליידע את ההורים ועוד כמה נקודות שהועלו פה באחד מהאשכולות וגם את אלו שלא.
תתפללו ואל תסמכו על הנס, וכל פעם ש"נרדמים" בשמירה(וזה יכול לקרות לכולנו מאלף סיבות) על אוצרותינו, לבקש גם עלזה שנזכה לא "להירדם" אף פעם ונמשיך להתפלל ולהיזהר תמיד!
היו שלום!