אנא! שימרו על ילדיכם.

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י ANONYMUS;n4888486:
בצר לי - התקשרתי למרפאה של ד"ר פלוצניק.
המזכירה טוענת שהיו דברים מעולם.
שאלתי אותה: "מה סיממו ילדים בני שנתיים ו4 והתעללו בהם??"
אמרה לי "הסיפור אמיתי!"
יש להם חובת דיווח, הם צריכים לפנות למשטרה.
אני אבדוק מול המשטרה האם הם פנו אליהם.

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הכל נשמע הזוי, אבל לצערינו זה לא, גם אני הייתי מתקשה להאמין לולא הכרתי אדם מקרוב שבנו נפגע, ויש לכת הזו זרועות ארוכות ומקושרות אפילו אצל אנ"ש. זה שבנו נפגע לקח את החוק לידיים ושילם על זה מחיר. לצערי אינני יכולה לפרט מידי. איך אמר אחד העוסקים בתחום: הערים החרדיות הם קרקע פורה ל'פ'. מהסיבה הפשוטה, תראו כמה ילדים מסתובבים בשעות אחה"צ-ערב ללא שום הורה בשטח.
הלוואי שעוד הורים יתחזקו לשמור ולשים לב איפה הילד נמצא בכל רגע. לא אמרתי לשמור את הילדים בויטרינה, אבל כן צריך לדעת בכל רגע נתון היכן הילד וכמה זמן הוא אמור לשהות, וכמובן לשנן שאין ללכת עם שום אדם לשום מקום.

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לא כת ולא כלום
נוח לאנשים לומר שיש כאן כת

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י קקטוס;n4888637:
לא כת ולא כלום
נוח לאנשים לומר שיש כאן כת

קקטוס, על בסיס מה אתה כותב את זה?
אני לא חדשה בפורום ובורחת בד"כ מדיונים כאלו.לא הייתי כותבת פה לולא הכרנו מקרוב אדם מהשכונה הנ"ל שבנו נפגע. הוא חקר את העניין עד העומק.

נתין

משתמש פעיל
ואולי באמת פרוג זה לא המקום המתאים לכל הברברת הזו?

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אנשים פוגעים בילדים בכל העולם, במדינות שונות ובתרבויות שונות, בלי להזדקק לשום כת, נטו סטייה.
ההסתברות ההגיונית שכת תתנהל באופן כזה שואפת לאפס, זה נגד ההיגיון.
כת צריכה מספר מאפיינים בשביל להיות כזאת.
אני לא חושב שצריך להסביר למה זה מופרך לחלוטין לנהל כת כזאת, אבל אם נוח לאנשים להאשים כת שהיא תוצר של דמיון, במקום להתעסק עם הבעיה האמיתית: תרבות ההשתקה של עברות מין במגזר, שיערב להם.
בעיני להאשים כת בכל התקיפות האלה, זאת טמינת ראש בחול.

yudit10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
זה ברור שיש כת.
והיא אימתנית
וממומנת.
אפילו כאן בפרוג הם הצליחו לגייס אנשים אליהם.

נכתב בציניות;)

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י חויד;n4888688:
השמצה מיותרת!
(אם היה לך ספק כזה, אתה בטוח לא מכיר אותו.)

נכתב בציניות להדגיש שמדובר בקונספירציה...

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
מטרת האשכול הזה היא להגביר מודעות ולעודד עירנות.
האם המטרה לא הושגה כבר?
לצורך העניין מה זה משנה אם יש כת או סמים או "סתם" תקיפות?

נישתדל כולנו לשמור על האוצרות היקרים שהקב"ה הפקיד בידינו, ככל שידינו משגת.
הנושא כבר מיצה את עצמו.

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י מלפפון;n4888234:
תותח שיווקי.
אם המקור שלך מפורומי בחדרי, באמת אין מה לדבר.
יש עדויות של עמותות שעוסקות בנושא.
נשים חרדיות ששמעו עדויות מילדים.
לא איזו פסיכולוגית קקיונית שמוצאת ומסיטה וזורעת דברים.

וכתבה מבחדרי ממש לא משכנעת אותי אלא להפך.

המקור היחיד והאמין בעיני לכתות זה המרכז הישראלי לכתות. ולמה?
כי יש להם מתודיקה ברורה:
הם מחפשים הוכחות ברורות ויש להם קריטריונים מסודרים מהי כת.

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מצטערת, אך לפי התיאור של קליין, נשמע שהכת היא בעצם האישה הזו (שבעצם אומרת, אף אחד לא יכול לעזור לכם חוץ ממני, תתלו בי, תבואו רק אלי, אהההמ לי זה מזכיר את אחד ממאפייני "כת")

לחכות לאיומים?

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
סתם אם מישהו מכיר את ההשפעה של הסמים הנ"ל
הם בעלי השפעה של כמה שעות, ובסופו של דבר המסומם קם לרוב בבלק אאוט מוחלט
ילד כזה אמור לחזור הביתה באיזו שעה?
אם הוא יקבל טיפה מהסמים המוכרים הוא יחזור ישן, וימשיך לישון עוד כמה שעות ברצף.
בכל מקרה הנושא בבדיקה מול המשטרה.

לבן

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י קקטוס;n4888886:
סתם אם מישהו מכיר את ההשפעה של הסמים הנ"ל
הם בעלי השפעה של כמה שעות, ובסופו של דבר המסומם קם לרוב בבלק אאוט מוחלט
ילד כזה אמור לחזור הביתה באיזו שעה?
אם הוא יקבל טיפה מהסמים המוכרים הוא יחזור ישן, וימשיך לישון עוד כמה שעות ברצף.
בכל מקרה הנושא בבדיקה מול המשטרה.

התאפקתי לא לכתוב את זה.
יש לי דוקטורט על השפעות של סמים, וממש מוזר בעייני איזה סם הם מצאו שמטשטש וגם מחזיר למציאות בצורה מהירה כזאת.

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י קקטוס;n4888316:
אני עם תותח שיווקי
יותר קל לאנשים להתעסק עם "פגיעות טקסיות" מאשר לקרוא לילד בשמו. (וגם אני לא קורא לילד בשמו)
יותר קל לאנשים להתעסק עם סם אונס לילדים בני שנתיים, מאשר להתעסק עם פגיעות של מלמד בחיידר או אח באחיו.
סיפורי נחלאות זאת פיקנטריה נחמדה, ונניח שהיא אכן מציאותית... נו, בסדר.
המציאות החולנית נמצאת בתוכנו, באנשים עם פראק וכיפה יבשה, ברכזי קייטנות ובמשגיחים על המתמידים.
טיוחים של מקרים כאלה קיימים מאז שאני ילד, וחברי ילדות שלי נפגעו בידיעת הרבנים בשכונה, ובידיעת "הוועד לטוהר המחנה"
התוקף עדיין חופשי, ועדיין פעיל!! (ואפילו הצליח להימלט לחו"ל בשנה האחרונה, בדיוק כשניסו לגייס עדויות נגדו)
זאת הבעיה האמיתית והאקוטית, שאין לה כתובת או שם אקזוטי "הילדה שנחטפה למנזר", או "ד"ר פלוצ'ניק מזהיר"
תתעוררו.

קקטוס, מקווה שתספיק להגיב רגע לפני שהאשכול יימחק (ואז מן הסתם כל הבעיות המתוארות בו ייפתרו, לא?)
אתה חושב שהטיוח וחוסר הטיפול בפוגעים אצל החרדים גורם סטטיסטית לאחוז פגיעות רבות יותר מהמגזר הכללי?

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י פנס בערפל;n4888920:
קקטוס, מקווה שתספיק להגיב רגע לפני שהאשכול יימחק (ואז מן הסתם כל הבעיות המתוארות בו ייפתרו, לא?)
אתה חושב שהטיוח וחוסר הטיפול בפוגעים אצל החרדים גורם סטטיסטית לאחוז פגיעות רבות יותר מהמגזר הכללי?

אין אפשרות לדעת באופן חד משמעי
הערכות מדברות שכן.

פדואלה

משתמש סופר מקצוען
אני שותקת ושותקת וקוראת ושותקת.
אבל אחרי תותח וקקטוס,ואולי גם קליין, אני חייבת לומר את שלי.
עבדתי עד לפני שנתיים עם ילדים בסיכון במגזרינו אנו. וממידע בטוח אני כותבת.

האנשים השפלים קי-י-מי-ם נקודה.
הם כאן בעולמינו הלא תמים. הולכים, נושמים חיים ואפי' מחתנים ילדים...
לא משנה איך תקראו לבנ"א(שבא לי ע"ג במה זאת לומר את שמה ולגמור לה את החיים, רק שאני לא רוצה שיגמרו לי ולילדיי את החיים, וד"ל)
היא בעצמה אישה חולנית ומלאה חולי בתחום הנ"ל, לא חיה נורמלי עם שום בן זוג באופן שפוי. וזה לא סותר שיש לה אנשים שפרושים ברחבי י-ם וגם קצת מחוצה לו. והיא בעצמה גורמת למעשים לקרות---כולם יודעים על הנעשה.
(וזה שקקטוס חכמולוג והולך לפנות לגורמים, זה עוד לא מוכיח שזה מעשה חכמה, הד"ר המקסים ההוא יידע ע"פ חוק לצאת בשלום ונקי מהחוק גם אם לא ידווח, ויותר מזה הוא יכול לדווח, והם שם לא יעשו כלום וישתיקו אתזה באיזשהי דרך(שהם יודעים אותה היטב) וגם הרבנים החשובים שליט"א קודם כל חושבים על חייהם ועל ילדיהם ועל נשיהם לפני שהם מדווחים ומקבלים הצתה מכוונת לביתם/משרדם וכד'..., או יותר מזאת תקיפה על ילדיהם או נכדיהם, ואני מכירה מקרוב פעיל של המשמרת שעבד קשה לשים עבריין חרדי מאוחרי סורג, ולא עברו יומיים וביתו הותקפה בצורה הכי חמורה שיכולה להיות... כנקמה על מעשהו האצילי.

מידע:
לא בדיוק כת, אז בערך, מה זה משנה אתם אומרים? זה משנה! כשזה שיטתי ומרושת יותר קשה להיחלץ.
הורים יקרים, פתחו ופיקחו את עיניכם, לימדו את עצמכם ואל ילדכם מה משונה באדם "רגיל" שמבקש טובות וחסדים. איך לעולם לא נלך לשום מקום(גם למחסן החנות עם הדוד, וגם לא לתחנת אוטובוס עם השכן הזקן) בלי ליידע את ההורים ועוד כמה נקודות שהועלו פה באחד מהאשכולות וגם את אלו שלא.
תתפללו ואל תסמכו על הנס, וכל פעם ש"נרדמים" בשמירה(וזה יכול לקרות לכולנו מאלף סיבות) על אוצרותינו, לבקש גם עלזה שנזכה לא "להירדם" אף פעם ונמשיך להתפלל ולהיזהר תמיד!

היו שלום!

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י פדואלה;n4888942:
אני שותקת ושותקת וקוראת ושותקת.
אבל אחרי תותח וקקטוס,ואולי גם קליין, אני חייבת לומר את שלי.
עבדתי עד לפני שנתיים עם ילדים בסיכון במגזרינו אנו. וממידע בטוח אני כותבת.

האנשים השפלים קי-י-מי-ם נקודה.
הם כאן בעולמינו הלא תמים. הולכים, נושמים חיים ואפי' מחתנים ילדים...
לא משנה איך תקראו לבנ"א(שבא לי ע"ג במה זאת לומר את שמה ולגמור לה את החיים, רק שאני לא רוצה שיגמרו לי ולילדיי את החיים, וד"ל)
היא בעצמה אישה חולנית ומלאה חולי בתחום הנ"ל, לא חיה נורמלי עם שום בן זוג באופן שפוי. וזה לא סותר שיש לה אנשים שפרושים ברחבי י-ם וגם קצת מחוצה לו. והיא בעצמה גורמת למעשים לקרות---כולם יודעים על הנעשה.
(וזה שקקטוס חכמולוג והולך לפנות לגורמים, זה עוד לא מוכיח שזה מעשה חכמה, הד"ר המקסים ההוא יידע ע"פ חוק לצאת בשלום ונקי מהחוק גם אם לא ידווח, ויותר מזה הוא יכול לדווח, והם שם לא יעשו כלום וישתיקו אתזה באיזשהי דרך(שהם יודעים אותה היטב) וגם הרבנים החשובים שליט"א קודם כל חושבים על חייהם ועל ילדיהם ועל נשיהם לפני שהם מדווחים ומקבלים הצתה מכוונת לביתם/משרדם וכד'..., או יותר מזאת תקיפה על ילדיהם או נכדיהם, ואני מכירה מקרוב פעיל של המשמרת שעבד קשה לשים עבריין חרדי מאוחרי סורג, ולא עברו יומיים וביתו הותקפה בצורה הכי חמורה שיכולה להיות... כנקמה על מעשהו האצילי.

מידע:
לא בדיוק כת, אז בערך, מה זה משנה אתם אומרים? זה משנה! כשזה שיטתי ומרושת יותר קשה להיחלץ.
הורים יקרים, פתחו ופיקחו את עיניכם, לימדו את עצמכם ואל ילדכם מה משונה באדם "רגיל" שמבקש טובות וחסדים. איך לעולם לא נלך לשום מקום(גם למחסן החנות עם הדוד, וגם לא לתחנת אוטובוס עם השכן הזקן) בלי ליידע את ההורים ועוד כמה נקודות שהועלו פה באחד מהאשכולות וגם את אלו שלא.
תתפללו ואל תסמכו על הנס, וכל פעם ש"נרדמים" בשמירה(וזה יכול לקרות לכולנו מאלף סיבות) על אוצרותינו, לבקש גם עלזה שנזכה לא "להירדם" אף פעם ונמשיך להתפלל ולהיזהר תמיד!

היו שלום!

כן כת לא כת, בדיוק כמו בהלכות יחוד, כאשר מקפידים על ההלכות (או על הכללים שציינתם) 99% מהמקרים העצובים יכלו להמנע.

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י קקטוס;n4888316:
המציאות החולנית נמצאת בתוכנו, באנשים עם פראק וכיפה יבשה, ברכזי קייטנות ובמשגיחים על המתמידים.
טיוחים של מקרים כאלה קיימים מאז שאני ילד, וחברי ילדות שלי נפגעו בידיעת הרבנים בשכונה, ובידיעת "הוועד לטוהר המחנה"
התוקף עדיין חופשי, ועדיין פעיל!!

יואל, מי לדעתך ממנה את עצמו להיות חבר בוועדות צניעות למיניהם?...
רמז: לא אנשים איכותיים וקונוציונאליים.
לפעמים דווקא האיש הכי "מוטרד" - הוא המטריד.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה