אנא! שימרו על ילדיכם.

ינשופי

משתמש סופר מקצוען
לצערנו, בעולם הפשע בהחלט יש תופעה של חקיינות, גם המשטרה מודעת לזה. וככל שנותנים יותר פרסום לרעיונות מזוויעים של חולי נפש, זה גורם לפושעים אחרים לרצות להתפרסם באותה דרך...
קשה להכנס לראש של כאלו אנשים, או יותר נכון- חיות טרף שאיבדו את צלם האנוש. לכן עדיף למעט לעסוק בנושא זה, ובטח שלא לטחון וללעוס שוב ושוב, ולפרסם סיפורים שקרו באמת. מי שלא קלט את המסר בעמוד השלישי של האשכול, גם לא יקלוט בעמ' ה- 15.
ובהערת בינים אוסיף- שגם הדיונים והבחישה המתמדת בדיונים אלו הם גם סוג של סטייה (קלה אמנם) בעיני.

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
סיפורי נחלאות היה גם היה. אני לא יודעת אם זה מוגדר 'כת' אבל מה זה משנה. מדובר בקבוצת אנשים ולא אדם בודד. וככל הידוע לי לא בשעות הלימודים אלא בשעות שאחרי הלימודים.
שאלה לי: האם אין כמה משפחות שהילד נמצא 'למטה משחק עם חברים' יכול להיות שעה-שעתיים בלי לבדוק מה קורה איתו? האם זה כה נדיר ובלתי מצוי במחוזותינו?

שרלוט

משתמש סופר מקצוען
קראתי אולי רק שליש מהתגובות [סליחה, אבל כמה אפשר?]
אולי מישהי העלתה את הנקודה הבאה ואם לא אז הנה:

הרתעה!! אחרי שהזהרתן את ילדכן הגיע הזמן לטפל בפושעים

חייבים לחוקק חוק עם עונש מזעזע!!! שירתיע את הסוטים ויגרום להם לטפל במחלה! כן, זו מחלת נפש חמורה
שאולי רק אם הם ידעו שכאשר הם יתפסו מחכה להם גזר דין לא פשוט שעדיף מותם מחייהם!! אז הם יעדיפו לטפל במחלה
במקום לרצוח נפש ילדים רכים.

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י מלפפון;n4896733:
את צודקת.
ושם באמת היו הוכחות.
במשפט איכמן הוא עצמו הודה.
ותאי הגזים לא הושמדו בסוף המלחמה ושימשו ראיה חותכת.
אבל זה לא משליך לכאן.

כלומר, גם אם בסוף אווכח במאת האחוזים שאכן כל תאורי נחלאות קרו,
עדין לא אמצא קשר לשואה.
וכן, היא היתה הזויה מעל הדמיון.

כמה שנים זה לקח עד שכולם השתכנעו שהכל היה, תזכירי לי?

הילדים יגדלו פעם,
ידברו ויספרו,
ואז העולם יאמין.

לא השוויתי לשואה מבחינת רמת הזוועות והיקפן,
אלא הצבעתי על המנגנון האנושי שמסרב להכיר בקיומו של רוע ברמות מסוימות.

מלפפון

משתמש סופר מקצוען
אמרת שאין לך כח לחפור, לכן אני לא מטרידה..
אבל את כל הזמן נצמדת למנגנון ההכחשה אצל אנשים שאת יודעת שאינם נזקקים לו כרגע.
לא זה הנושא.
יש כאן דברים לא הגיוניים- שדורשים התרה.
(כמו שניצול שואה יבוא אליי ויגיד עובדות, אשאל אותו עליהן, והוא יגיד: גם בגזרות תח ותט היה, סימן שגם פה. מה הקשר? תיתן לי הוכחות. תראה לי תרשים של הגטו, תמונות של ורשא כבושה וכו).

אני מסכימה איתך בכמה דברים: פגיעות טקסיות קיימות, הכחשה טבעית- קיימת, סיפורי פגיעות- קיימים לצערנו, גם בריכוזים החרדים, כשהגיעו פליטי השואה לארץ- אנשים לא נטו להאמין להם,והם אגב לא סיפרו.
מה שאני מבקשת אלו הוכחות לכך שאכן התקבצו דברים למקרה זה ויש קשר, שפגיעה טקסית נערכה, שכתב האישום של נחלאות צודק בכולו, כולל הסיפור שלקחו את הילדים עד למסיון מרוחק, שהגיוני לתת לילד סם והוא מתאושש ממנו במהירות, שצוות החיידר משתף פעולה, שהמשטרה משקרת, שהרבנים מאויימים, שהיתה אישה מבוגרת שלקחה ילדים אליה הביתה ועשתה את עצמה צדיקה, (בכתב האישום כתוב שהיא העירה לשכנים שלה על מוזיקה לא ראויה), שכמו (שיש פה כאלו שטוענים) שעדין הפגיעות ממשיכות וגם לאישי ציבור אין שליטה, תוכיחי לי שהצליחו לעבוד גם על העמותה לנפגעי כתות, או שהם משתפים פעולה גם.

מנגנון ההכחשה פועל גם כשכבר כל העקבות מעידים שאכן היו דברים, ובכל זאת מסרבים להאמין.
כאן כל העקבות (חוץ מעדותך) מובילים לכך שלא התרחשו הדברים, לפחות לא בהגיון צרוף ועל פי בדיקה של הנתונים ויכולותם להיות נכונים.
אז לפני מנגנון הכחשה, צריך קודם ללכת צעד אחד קדימה.
לענות תשובות לשאלות.
ולא לנסות לכתוב תגובות חלקיות ולצפות שנאמין להן.
או לא לכתוב בכלל, או לכתוב בצורה שמשתמעת.
ואני סומכת עלייך בהעברת תכנים שאת רוצה:) בצורה שכולם יבינו.

אח"כ כשכבר הכל יהיה הגיוני, נפעיל מנגנון, ונגיד שהילדים רק ישנו במחנה.

צפורן

משתמש מקצוען
נכתב ע"י גלבוע;n4896699:
הפושעים קוראים אתרים קצת יותר רלוונטיים בשבילם.....

ומה עם בחורים/ בחורות תמימים שחושבים שהפורום הזה נקי?

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י צפורן;n4897126:
ומה עם בחורים/ בחורות תמימים שחושבים שהפורום הזה נקי?

באינטרנט אין נקי לגמרי. נקודה.
גם בפרוג, וגם בשום אתר אחר לא הייתי נותנת לבחורה וודאי וודאי שלא לבחור לא נשואים - להכנס לבד חופשי.

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י מלפפון;n4897071:
אמרת שאין לך כח לחפור, לכן אני לא מטרידה..
אבל את כל הזמן נצמדת למנגנון ההכחשה אצל אנשים שאת יודעת שאינם נזקקים לו כרגע.
לא זה הנושא.
יש כאן דברים לא הגיוניים- שדורשים התרה.
(כמו שניצול שואה יבוא אליי ויגיד עובדות, אשאל אותו עליהן, והוא יגיד: גם בגזרות תח ותט היה, סימן שגם פה. מה הקשר? תיתן לי הוכחות. תראה לי תרשים של הגטו, תמונות של ורשא כבושה וכו).

אני מסכימה איתך בכמה דברים: פגיעות טקסיות קיימות, הכחשה טבעית- קיימת, סיפורי פגיעות- קיימים לצערנו, גם בריכוזים החרדים, כשהגיעו פליטי השואה לארץ- אנשים לא נטו להאמין להם,והם אגב לא סיפרו.
מה שאני מבקשת אלו הוכחות לכך שאכן התקבצו דברים למקרה זה ויש קשר, שפגיעה טקסית נערכה, שכתב האישום של נחלאות צודק בכולו, כולל הסיפור שלקחו את הילדים עד למסיון מרוחק, שהגיוני לתת לילד סם והוא מתאושש ממנו במהירות, שצוות החיידר משתף פעולה, שהמשטרה משקרת, שהרבנים מאויימים, שהיתה אישה מבוגרת שלקחה ילדים אליה הביתה ועשתה את עצמה צדיקה, (בכתב האישום כתוב שהיא העירה לשכנים שלה על מוזיקה לא ראויה), שכמו (שיש פה כאלו שטוענים) שעדין הפגיעות ממשיכות וגם לאישי ציבור אין שליטה, תוכיחי לי שהצליחו לעבוד גם על העמותה לנפגעי כתות, או שהם משתפים פעולה גם.

מנגנון ההכחשה פועל גם כשכבר כל העקבות מעידים שאכן היו דברים, ובכל זאת מסרבים להאמין.
כאן כל העקבות (חוץ מעדותך) מובילים לכך שלא התרחשו הדברים, לפחות לא בהגיון צרוף ועל פי בדיקה של הנתונים ויכולותם להיות נכונים.
אז לפני מנגנון הכחשה, צריך קודם ללכת צעד אחד קדימה.
לענות תשובות לשאלות.
ולא לנסות לכתוב תגובות חלקיות ולצפות שנאמין להן.
או לא לכתוב בכלל, או לכתוב בצורה שמשתמעת.
ואני סומכת עלייך בהעברת תכנים שאת רוצה:) בצורה שכולם יבינו.

אח"כ כשכבר הכל יהיה הגיוני, נפעיל מנגנון, ונגיד שהילדים רק ישנו במחנה.
ערבבת שלוש פרשיות, ושיהיה לך בתאבון.
למה את חושבת שאני אמורה לסחוט את המיץ של עצמי בשביל לשכנע את כולם שזה היה?
איזה אינטרס יש לי שיגרום לי להתאמץ עד כדי כך?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה