נכתב ע"י גלבוע;n4896330:הבנתי אותך.
אז בהנחה שהדברים כן היו קורים, היית מציעה לכל אנשי המקצוע לשתוק כי לא יאמינו להם?
נכתב ע"י מלפפון;n4896343:צריך לחשוב על התועלת.
השאלה מה המטרה.
האם שיאטמו את הילדים בבית כי ממילא אין שליטה ורק תפילות,
או כן ללמד את הילדים וההורים למוגנות.
במיוחד שסיפור נחלאות לא היה ולא נברא ברמה שמספרים אותו.
(מניחה שכן היו מקרים פרטניים).
נכתב ע"י מלפפון;n4896418:ההדחקה להנחתי מתרחשת בעיקר כשרואים שיש כאן משהו שאין מצב להתמודד איתו.
זה חלק מהמנגנון.
אם הולכים רחוק מדי, זה עלול לקרות גם להורים נורמטיביים.
ולגבי הורים שאת מדברת עליהם- גם לא תעזורנה הפחדות מנופחות, כי הטלטלה צריכה להגיע אליהם ממקום אחר בנפש.
אם הורה יודע שיש סביבו אנשים שמחפשים להרע לילדים שלו, הוא אמור לקחת אחריות בהתצאם למודעות.
כשהוא לא לוקח, זו לקות שגם הפחדות מעל ומעבר לא תעזרונה.
לכן אני לא מוצאת טעם.
וזה מעבר לכך שמשום מה מכל הכיוונים (משטרה, העמותה הישראלית לנפגעי כתות) אומרים להד"ם, ולכן אין ענין לנפח. זה לא תורם אלא להפך.
אבל שכל אחד יעשה מה בא לו.
אני אוהבת להיצמד לעובדות.
ואני כנה. אין לי בעיה אם יוכיחו לי אחרת, להודות שטעיתי.
הבעיה היא שמלבד דבריה של גלבוע המבקשת לקרוא שקיימות שיטות כאלו, אין כל הוכחות, ואף אחד לא ענה על כמה שאלות ששאלתי במהלך האשכול כאן.
נכתב ע"י שישיה;n4896276:סתם כך לגבי חיידר, מכירה מקרוב ילד שבמשך כשנה הוצא יומיום למשך כשעה מהחיידר, תוך שהמוציא מציג את עצמו כמורה פרטי שנשלח ע"י ההורים לקדם את הילד, שהיה אכן ילד חלש וזקוק לקידום. הוא איים על הילד בקלאסת האיומים השגרתית של אם יספר אז...והילד לא סיפר כלום. את השינוי ההתנהגותי תלו בקשיים והבעיות האחרות שהיו לילד. רק לאחר כשנה כשנסע עם אמא שלו באוטובוס הצביע על בנין מסוים ופלט שכאן זה הבית של האיש שלוקח אותי.....
לא היה סם, ולא היה כת ולא היה שיתוף פעולה מטעם החיידר, הייתה פשוט רשלנות פושעת מצד החיידר שהתוצאות שלה היו ועודן הרות אסון.
נכתב ע"י שישיה;n4896276:סתם כך לגבי חיידר, מכירה מקרוב ילד שבמשך כשנה הוצא יומיום למשך כשעה מהחיידר, תוך שהמוציא מציג את עצמו כמורה פרטי שנשלח ע"י ההורים לקדם את הילד, שהיה אכן ילד חלש וזקוק לקידום. הוא איים על הילד בקלאסת האיומים השגרתית של אם יספר אז...והילד לא סיפר כלום. את השינוי ההתנהגותי תלו בקשיים והבעיות האחרות שהיו לילד. רק לאחר כשנה כשנסע עם אמא שלו באוטובוס הצביע על בנין מסוים ופלט שכאן זה הבית של האיש שלוקח אותי.....
לא היה סם, ולא היה כת ולא היה שיתוף פעולה מטעם החיידר, הייתה פשוט רשלנות פושעת מצד החיידר שהתוצאות שלה היו ועודן הרות אסון.
נכתב ע"י שנית;n4896540:תגידו, איך אתן יכולות לכתוב כאלו סיפורים מחרידים בכזו אדישות?
אז מה? נצמיד לילדים שלנו חיישן שיאותת כל הזמן איפה הם?
אני מתחילה לחשוב ברצינות על חינוך ביתי אם הפשע נכנס ככה לתוך הכיתות.
אפילו ילד שיודע מוגנות בכזה סיפור לא יכול להתמודד, זו המערכת! הוא לא יעיז להגיד מילה מול מורה פרטי שהחיידר משחרר אותו בשבילו.
נכתב ע"י עין טב;n4896489:סתם ככה לא מבין, לא היה אסיפת הורים במשך השנה והמלמד לא התעניין אז אצל ההורה מה קורה בענין הלימוד הפרטני, עוזר או לא וכו'.
ובאופן כללי בכל הנושא הזה: עלתה כאן כמה פעמים השאלה מה עם 'הועד למען טוהר המחנה'?, ובכן הרמתי אליהם טלפון, וזה תוכן תגובתם:
א. הנושא של נחלאות נלמד על ידם לעומק, הם ישבו אסיפות עם המשטרה, נכון למה שידוע עכשיו 'לא היה ולא נברא', מדובר באשה שמצאה לעצמה בקעה למלאות דינרי זהב, המציאה סיפורים שלא היו ולא נבראו וקיבלה מארגון בחו"ל תקציבי ענק כדי לקדם מודעות למניעת הסכנה שישנה כביכול (בהיקף שהיא דברה כמובן, הסכנה קיימת תמיד).
ב. עד עכשיו אף תלונה בענין נחלאות 'מצד הורה' לא הוגשה לא למשטרה ולא לועד למען טוהר המחנה. בוודאי שבצורה כזו קשה לפעול. לכן כל אלו שהגיבו כאן באשכול שהם 'מכירים מקרוב', ועל סמך זה מפחידים, משמיצים וכו', מוזמנים לעשות את הדבר הפשוט ביותר, ולהרים טלפון לאותו אחד שהם 'מכירים מקרוב' ולבקש ממנו לפנות למשטרה ולועד למען טוהר המחנה.
ג. מבחינת הועד למען טוהר המחנה לא פחות חמור כל האשכול הזה והחומר שהועלה כאן, תזכרו שאת האשכול הזה קוראים גם פושעים, וגם בחורים. והא ראיה, שבמקומות שיש מחשבים שבפיקוח נחסם האשכול הזה ע"י ועד למען טוהר המחנה, והביקושים הספציפיים לפתיחת האשכול הזה נוסקים לגובה. צאו וראו מי בדיוק יושב בחנויות המחשבים הללו, עפ"י רוב זה לא הורים לילדים שזה נוגע להם.
עד כאן תגובתם.
ובאופן אישי ברצוני להוסיף, מי שהשמיץ את ועד למען טוהר המחנה פשוט אינו מכיר את הנפשות הפועלות שם.
נכתב ע"י מלפפון;n4896654:כי לא יצאנו עם תשובה מוחלטת.
לא יודעים ממה לפחד וממה להיזהר.
אם לבדוק עקבות סמים, או התנהגות חשודה של ילדים.
אם להמשיך לחייך לגננת, או להבין שהיא מאויימת על ידי הכת.
אם להשאיר את הילד בבית, או לתת לו ללכת לחיידר.
אם להמשיך להקשיב לרבני העיר, או להבין שהם מאוימים וחוששים על משפחותיהם.
נכתב ע"י מלפפון;n4896702:זה הרי ברור.
יושב פושע משועמם וחושב איך לפגוע. נכון חולי נפש זה מה שיש להם בשכל
הוא פותח דווקא את אתר פרוג, כי כל האתרים האחרים חסומים לו
ובודק דרכים לפגיעה.
רואה שניתן לפגוע דרך סמים.
הולך למכולת, רוכש אותם. נכון, מתחיל לחשוב איפה ואיך...
אח"כ הוא מבין שצריך גם לקחת אותם לטיול במנזר. או כל מקום אחר
הוא מנסה לפנות למנזרים כדי להשיג ביקורים שם. כשההורים עסוקים במנזרים, הם לא יחשבו מה מסתובב להם מתחת הבית
ואז הוא קורה את התגובה של הניקית היחידה באשכול שלא משועממת. ואת לא?
וחושב לעצמו: באמת לא יפה מצידי.
והיא צודקת.
אם ינעלו את האשכול זה יגרום לי לא לפגוע יותר באף אחד.
כי ככה ההורים לא יהיו מודעים ולא ידעו.
אז זה מאד יחייב אותי לא לפגוע.
כי מסכנים ההורים שלא תהיה להם מודעות.
זה כבר מעבר למה שאני יכול לעשות. גאונות
וכך הוא חוזר בתשובה.
בזכות אלו שלא משועממים בפרוג..
נכתב ע"י גלבוע;n4896715:אני רק מזכירה שוב:
עד משפט אייכמן,
היו כאן בארץ אנשים שחשבו שניצולי השואה המציאו חלק מהסיפורים שלהם.
בסדר, הרגו אותם וזה, אבל עד כדי כך?
מלפפון, תזכרי מה אמר סבא שלך על המחברות של זכרונותיו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: