סיפור בהמשכים "אמבולנס ובו מתאגרף משוגע" - סיפור קטן בהמשכים

פירי

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
תגובות כאלה חשובות לי מאד. תודה רבה.
אפשר לקבל דוגמא למוגשות המוגזמת?
לדעתי לזה היא התכוונה.
כן, זה נכון.
לדעתי היה אפשר להוריד - במיוחד שזה הודגש עם הורדות השורה
ולהשאיר משהו כזה
כל הנורמליים מאחורי הגדר הגבוהה. עם כל השטויות שלהם.

"עילה סבירה", הוא צועק דרך החלון בבוז.

מצד שני יש פשטות מאד מתוקה בסגנון ואני לא בטוחה אם בסופו של דבר אכן כדאי לשנות.
זה כל כך תורם לאופן הקבלה של המסר, לחוסר הדחיה שלו.
כל הסיפור לא נכתב כריאלי במיוחד, אפילו בחלקים מסוימים מעניק הרגשה של סיפור ילדים
רק בלי זריקה איריס. בבקשה".
למשל משפט אחד מאינספור אחרים

הקורא מתיישב להרפיה עם סיפור קליל עם מוטיבים ילדותיים, התוכן והמסרים מורגשים היטב, אבל הקורא לא נעול בפניהם וגם לא ביקורתי כי בסופו של דבר סיפור כזה נקרא בחיוך, באוירה פנטזית משהו, בלי להרגיש צורך להיות דרוך וכבד מדי.

סבתא חביבה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
כן, זה נכון.
לדעתי היה אפשר להוריד - במיוחד שזה הודגש עם הורדות השורה
ולהשאיר משהו כזה

מצד שני יש פשטות מאד מתוקה בסגנון ואני לא בטוחה אם בסופו של דבר אכן כדאי לשנות.
זה כל כך תורם לאופן הקבלה של המסר, לחוסר הדחיה שלו.
כל הסיפור לא נכתב כריאלי במיוחד, אפילו בחלקים מסוימים מעניק הרגשה של סיפור ילדים

למשל משפט אחד מאינספור אחרים

הקורא מתיישב להרפיה עם סיפור קליל עם מוטיבים ילדותיים, התוכן והמסרים מורגשים היטב, אבל הקורא לא נעול בפניהם וגם לא ביקורתי כי בסופו של דבר סיפור כזה נקרא בחיוך, באוירה פנטזית משהו, בלי להרגיש צורך להיות דרוך וכבד מדי.
מסכימה

נער המדבר

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
סיפור יפיפה ללקק את האצבעות! רק זה קצת הפריע לי:
קשה לחשב את כמות האנרגיה הנוצרת כשגוש במשקל מאה ועשר קילוגרם של מסת שריר טהורה בלא טיפת שומן, מתנגש במהירות גבוהה בלוח ברזל בעובי שמונה סנטימטר.
קצת לא הגיוני שאחרי שהיה של כמה שנים בבית חולים פסיכיאטרי תחת השפעת סמים מסמים שונים, בלי אימונים ניסים נשאר מסת שריר טהורה בלי טיפת שומן:unsure:אגב המקסימום שאתלט הגיע אליו זה חצי קילו שומן בלבד, זה ממש לא בריא וקשה עד בלתי אפשרי
רק בגלל שזה כזה סיפור מוצלח הרשיתי לעעצמי לרדת לקטנות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה