אמא יקרה! מה חשבת לעצמיך???

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
נכתב ע"י סימי;2221618:
אגב, נראה לי שאשכול זה פשוט מוציא לעז על צבור שלם. אתם מעלים כאן ספורים הזויים- אבל האם שמתם לב כמה הורים מלווים את ילדיהם בכל יום עד לפתח הגן/ת"ת וכדו', וכמה מהם ממתינים כבר ליד השער 10 דקות לפני סיום השעור האחרון כדי לאסוף את הילדים הביתה? האם שמתם לב כמה אמהות חלושות יורדות עם ילדיהם לגינה ויושבות שם באפיסת כוחות, כדי לשמור בעצמן על הילדים?
האם אתן יודעות בכמה בתים לא רשאים הילדים לצאת מהבית אחרי השעה 10:00 בלילה (ומדובר בבנות סמינרים!) ובשעת הצורך- האמא, עייפה ככל שתהיה יוצאת ללוות את הילדה!
ובמו עיני נוכחתי באמהות מסורות, מדדות בעייפות בשעה 4:30 לפנות בוקר (כן, גם אני הייתי שם...) כדי ללוות את ילדי החיידר שיוצאים לתפילת ותיקין בכותל!
ואף אחד לא מזכיר כאן את האמהות שמטפסות מדי יום 3 קומות עד למטפלת כדי למסור לה במו ידיהן את הילד...
וכמה אמהות עומדות במטבח גם כשמרגישות גרוע- כי עוד מעט יחזרו הילדים הרעבים וירצו לאכול...
ועוד, ועוד...
ולמה אינכן מזכירות סיטואציות כאלו? כי ב"ה זו הנורמה! וכל המקרים שהעליתן בולטים בחריגותם. נכון, הם קיימים ויש למחות על כך, אבל עדין הם המיעוט!
מליון צילצולים!!!

מימי זו

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י סימי;2221618:
אגב, נראה לי שאשכול זה פשוט מוציא לעז על צבור שלם. אתם מעלים כאן ספורים הזויים- אבל האם שמתם לב כמה הורים מלווים את ילדיהם בכל יום עד לפתח הגן/ת"ת וכדו', וכמה מהם ממתינים כבר ליד השער 10 דקות לפני סיום השעור האחרון כדי לאסוף את הילדים הביתה? האם שמתם לב כמה אמהות חלושות יורדות עם ילדיהם לגינה ויושבות שם באפיסת כוחות, כדי לשמור בעצמן על הילדים?
האם אתן יודעות בכמה בתים לא רשאים הילדים לצאת מהבית אחרי השעה 10:00 בלילה (ומדובר בבנות סמינרים!) ובשעת הצורך- האמא, עייפה ככל שתהיה יוצאת ללוות את הילדה!
ובמו עיני נוכחתי באמהות מסורות, מדדות בעייפות בשעה 4:30 לפנות בוקר (כן, גם אני הייתי שם...) כדי ללוות את ילדי החיידר שיוצאים לתפילת ותיקין בכותל!
ואף אחד לא מזכיר כאן את האמהות שמטפסות מדי יום 3 קומות עד למטפלת כדי למסור לה במו ידיהן את הילד...
וכמה אמהות עומדות במטבח גם כשמרגישות גרוע- כי עוד מעט יחזרו הילדים הרעבים וירצו לאכול...
ועוד, ועוד...
ולמה אינכן מזכירות סיטואציות כאלו? כי ב"ה זו הנורמה! וכל המקרים שהעליתן בולטים בחריגותם. נכון, הם קיימים ויש למחות על כך, אבל עדין הם המיעוט!

תמיד עושה טוב על הלב להיזכר בצד השפוי כמו שאת מציגה אותו.
אבל אין בהעלאת תופעות מסוכנות, ולא מדומיינות, קיימות! הוצאת לעז.
זהו הצעד הראשון לשינוי. אשכול חשוב נוראות,
גם אותי חיזק באופן אישי, לשמור טוב יותר בזירות שצריכות תיקון אצלי

סימי

משתמש מקצוען
נכתב ע"י מימי זו;2221625:
תמיד עושה טוב על הלב להיזכר בצד השפוי כמו שאת מציגה אותו.
אבל אין בהעלאת תופעות מסוכנות, ולא מדומיינות, קיימות! הוצאת לעז.
זהו הצעד הראשון לשינוי. אשכול חשוב נוראות,
גם אותי חיזק באופן אישי, לשמור טוב יותר בזירות שצריכות תיקון אצלי

צודקת. אבל שימי לב לנימה בה נכתבו הדברים...

רחלי 1234

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י סימי;2221618:
ועוד, ועוד...

סימי יקרה
בזכות נשים צדקניות....
הלוואי ויהיה כמותן, כמו הנשים שתארת לעיל.
אין ספק שאין כמו האמהות היהודיות, שעושות הכל למען הילדים והמשפחה.
ונראה לי שאלו שמלווים את הילדים ודואגים הם עדיין הרוב (מקווה)
רק יש לך טעות, לא באנו פה לקטר או להקטין, באנו לעורר על נושא חשוב מאד שגובל בפיקוח נפש. שלצערינו התופעה הולכת ומתרחבת.
ולצערינו הם ממש לא בולטים בחריגותם, זה קורה יותר מידי.

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
נכתב ע"י רחלי 1234;2221629:
סימי יקרה
בזכות נשים צדקניות....
הלוואי ויהיה כמותן, כמו הנשים שתארת לעיל.
אין ספק שאין כמו האמהות היהודיות, שעושות הכל למען הילדים והמשפחה.
ונראה לי שאלו שמלווים את הילדים ודואגים הם עדיין הרוב (מקווה)
רק יש לך טעות, לא באנו פה לקטר או להקטין, באנו לעורר על נושא חשוב מאד שגובל בפיקוח נפש. שלצערינו התופעה הולכת ומתרחבת.
ולצערינו הם ממש לא בולטים בחריגותם, זה קורה יותר מידי.

והמיעוט האוחז בפלך האמת יושב כאן?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה