נכתב ע"י איכות;n4921825:יש פיטורים שהם כדי שלא יצברו וותק איך אפשר לנצל את זה לפי האמור לעיל? מה הסיכונים מישהו יוכל לעזור לי?
נכתב ע"י marker;n4922113:לדעתי לא. בשביל זה מפטרים עד ה-30 במאי שיצטרכו לשלם לך עד ה-30 ביוני, על פי החוק.
נכתב ע"י אודיטוריום;n4922421:הרעיון הוא שאני מתכוונת להתפטר מעצמי מהמקום (שנהג בחוסר הגינות רב בכל שנות עבודתי שם)
ובכל שנה הם שולחים מכתב פיטורין. השנה אני מתכוונת לממש אותו.
עדיין לא קיבלתי אותו בפועל, לכן אני לא מודיעה על פיטוריי, כדי שאוכל לקבל פיצויים.
השאלה היא מתי כן להודיע שאני אכן מתפטרת.
באופן כללי, אם הם לא מממשים את פיטוריי, הם כן ישלמו לי על החופש.
אם אני מודיעה שאני לא ממשיכה, אז זה אומר שישלמו רק עד סוף יוני?
עד מתי אם כן אני חייבת להודיע שאני מממשת את הפיטורין שאקבל?
(חודש אב לא מאוחר מדי?)
|
נכתב ע"י אודיטוריום;n4922421:הרעיון הוא שאני מתכוונת להתפטר מעצמי מהמקום (שנהג בחוסר הגינות רב בכל שנות עבודתי שם)
ובכל שנה הם שולחים מכתב פיטורין. השנה אני מתכוונת לממש אותו.
עדיין לא קיבלתי אותו בפועל, לכן אני לא מודיעה על פיטוריי, כדי שאוכל לקבל פיצויים.
השאלה היא מתי כן להודיע שאני אכן מתפטרת.
באופן כללי, אם הם לא מממשים את פיטוריי, הם כן ישלמו לי על החופש.
אם אני מודיעה שאני לא ממשיכה, אז זה אומר שישלמו רק עד סוף יוני?
עד מתי אם כן אני חייבת להודיע שאני מממשת את הפיטורין שאקבל?
(חודש אב לא מאוחר מדי?)
נכתב ע"י yochi000;n4922553:פיצויים בכל מקרה לא תוכלי לקבל
כי לא צברת ותק. את אומרת שמפטרים אותך בסוף כל שנה, בדיוק לכן... כדי שלא תצטברי ותק, ומי שלא צבר ותק לא זכאי לפיצויים.
עצוב.. .שיש כאלו שנוהגים בעובדים שלהם כאילו הם היו עבדים, בלי זכויות סוציאליות!
נכתב ע"י dafnat;n4946703:מקומות שמפטרים בסוף שנה זה לא כדי שלא יצטבר ותק אלא כדי שלא תהיה קביעות. בכל מקרה אפשר עד 3 שנים ולא יותר ואז המורה מקבל קביעות והשעות הופכות לשעות שלו שאי אפשר לקחת לו אותם אלא ע"י הליך ארוך מאוד.
נכתב ע"י דבפ;n4973580:האם זה לא חוקי לקצץ בשעות למורה בעלת וותק של מעל 3 שנים? (לאחר ששלחו פיטורין ב-31 במאי).
ואם יש סיבה מוצדקת למוסד? (צמצום במספר כיתות עקב רישום דל וכדו').
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: