נכתב ע"י בפוטנציאל;2400213:לדונלד טראמפ יש טקט?
יש לו, רק לא תמיד הוא משתמש אתו...
נכתב ע"י בפוטנציאל;2400213:לדונלד טראמפ יש טקט?
נכתב ע"י מלפפון;2400086:תהפכי לסופרת ותרוויחי מליונים.
עם טאקט או בלי? ..נכתב ע"י רותי קפלר;2400728:ואחרי מאות שעות כתיבה ומחקר.
נכתב ע"י ארבע;2400652:חוסר טאקט אינו מילה נרדפת לשיגעון.
בני ישראל יפים הם, אלא שהעניות מנוולתן...
יש אסכולה פילוסופית הגורסת כי העולם מורכב משתי דמויות: אני, ועוד דמות אחת שכל פעם מציגה את עצמה כאמא/אבא/חבר. הדמות יודעת לשכפל את עצמה וככה אני יכול להגיע באולם ולהרגיש אחד ממאה, אבל באמת זה אני והדמות.נכתב ע"י java;2400563:תארו לעצמכם כאילו כל פרוג זה מורכב בעצם מבנ"א שמתכתב עם עצמו בכל האשכולות
נכתב ע"י רותי קפלר;2400728:
אהממ. יותר בכיוון של עשרות אלפים. וגם זה בפריסה ל-12 חודשים, וחצי שנה אחרי שהספר יוצא. ואחרי מאות שעות כתיבה ומחקר.
נכתב ע"י מרציפן;2400839:הכוונה היתה לסופרת סוג ג'יי קיי, זאת שלבן הביאה ממנה בעבר באיזה בלוג שלה...
נכתב ע"י פנס בערפל;2400838:יש אסכולה פילוסופית הגורסת כי העולם מורכב משתי דמויות: אני, ועוד דמות אחת שכל פעם מציגה את עצמה כאמא/אבא/חבר. הדמות יודעת לשכפל את עצמה וככה אני יכול להגיע באולם ולהרגיש אחד ממאה, אבל באמת זה אני והדמות.
(ויש בכלל שכלול של הפילוסופיה הזו: הדמות היא בעצם אני, מהעתיד ומהעבר)
בשביל עבודת ה' זה יעיל: אם נאמין שכל העולם כולו זה הבלים- יהיה הרבה יותר קל בהכל....
נכתב ע"י בפוטנציאל;2400849:מילא אנחנו מאמינים שהעולם הבל הבלים
והבוסים ומנהלי העסקים , מה איתם?
נכתב ע"י קרוקודיל;2400893:ובכן, אני חושבת שהענין מוצא,
והאשכול ננעל מחוסר ענין הציבור,
נכתב ע"י שריתיש;2401587:נו,
אז מי פותחת קורס לנערות הסמינר (ולמחפשות/מחפשי עבודה בכלל)
איך כותבים קורות חיים
איך מגישים
איך ניגשים לראיון
וכיצד משוחחים בו
איך לוחצים ואיך מפעילים פרוטקציה עם טקט.
ובשלב הבא
איך מתנהלים מול בוס/בוסית
איך מתנהלים מול מנהל/ איש צוות בכיר/ עמיתים בעבודה
ובשלב הבא
איך מבקשים העלאה בשכר - ולהצליח לקבל העלאה...
ולא, לא ניגשים שבועיים אחרי שהתקבלת לבקש העלאה כי "את נורא משקיעה"
נכתב ע"י מרציפן;2400839:הכוונה היתה לסופרת סוג ג'יי קיי, זאת שלבן הביאה ממנה בעבר באיזה בלוג שלה...
איך ניגשים לראיון - קודם כל, מגיעים מס' דקות קודם. ומתארגנים.נכתב ע"י שריתיש;2401587:נו,
אז מי פותחת קורס לנערות הסמינר (ולמחפשות/מחפשי עבודה בכלל)
איך כותבים קורות חיים
איך מגישים
איך ניגשים לראיון
וכיצד משוחחים בו
איך לוחצים ואיך מפעילים פרוטקציה עם טקט.
ובשלב הבא
איך מתנהלים מול בוס/בוסית
איך מתנהלים מול מנהל/ איש צוות בכיר/ עמיתים בעבודה
ובשלב הבא
איך מבקשים העלאה בשכר - ולהצליח לקבל העלאה...
ולא, לא ניגשים שבועיים אחרי שהתקבלת לבקש העלאה כי "את נורא משקיעה"
נכתב ע"י ch3;2401624:איך ניגשים לראיון - קודם כל, מגיעים מס' דקות קודם. ומתארגנים.
משוחחים - לא מידי להבלט, יש הרבה שנבהלים מזה... וכמובן, לומר מה שכן יודעים לעשות בנוגע למשרה שהציעו, לא מעניין אותי שאת מטפלת טובה, כאשר אני צריך חשבת שכר.
איך לוחצים ומפעילים פרוטקציה... אפשר ללמד איך לא...
נכתב ע"י מלפפון;2400234:בענין טקט:
יש מישהי שאני לא מסוגלת להיות לידה.
היא חסרת טקט חלוטין. תמיד תתעניין ותשאל ותחפור.
די ריחמתי עליה כי הבנתי שבטח כל הסביבה מתחמקת ממנה.
עד שיום אחד גיליתי שהיא איזו אישיות חינוכית באחד הסמינרים המוכרים,
ויש לה הרבה חברות ומעריצות.
ועדין, אני לא מסוגלת להיות לידה כשהיא שואלת: אולי את מרגישה חולשה כי חסר לך ברזל?
ברגע הראשון, יכלתי לומר אני... אין לי זמן לכך...נכתב ע"י מה הענינים;2401629:הי, את מקלקלת פרנסה לנשים שיכולות לעשות קורסים
בראיון עבודה לא ראוי לדבר על כסף ומשכורת עד שהמראיין מתחיל לדבר על זה.
וגם אח"כ, אין צורך להראות להיטות עצומה ולהתחיל להתווכח על גובה המשכורת, את זה אפשר לעשות רק אחרי שהתקבלת. לעבודה, לא לראיון! ובצורה עדינה ביותר.
סיפרה לי מנהלת משרד שהגיעה אליה עובדת ודבר ראשון אחרי שהציגה את עצמה - שאלה אותה מה גובה המשכורת וכו' וכו'. היא לא קיבלה אותה, אמנם כולנו הולכות לעבוד בשביל הכסף, אבל מעסיק רוצה לראות אצל העובד גם תחושת שליחות, רצון להצלחת המקום ועוד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: