נכתב ע"י לבן;2233173:ממש ממש לא יחיד.
ולא חריג
וגם לא קיצוני.
הקיצוני מחכה לעוד פוסט
וגם אנחנו - [הטקטיים והנורמלים וה.. מה עוד? (אייקון מסתכל לצדדים מבקש אישור)] שאוהבים כתיבה יפה מחכים לו....
נכתב ע"י לבן;2233173:ממש ממש לא יחיד.
ולא חריג
וגם לא קיצוני.
הקיצוני מחכה לעוד פוסט
נכתב ע"י לבן;2400076:טוב, לא רציתי להקפיץ שוב את האשכול הזה, אבל כאב לי שאנשים חושבים ככה:
אז דבר ראשון, הייתי לפני כמה שנים מהצד השני של המתרס, והרבה זמן.
ומאד חבל לי שלא היו אנשים שילמדו אותי את הדבר הזה-
איך כותבים קורות חיים, איך מגישים אותם, איך מייצגים את עצמך בראיון בצורה כנה, אבל לא נדחפים, לא עפים על עצמך, ובטח שלא דוחפים את כל המרואיניים האחרים באמצעות הקשרים שלך.
בעבודה שאני נמצאת בה בשנים האחרונות- הייתה לי אפשרות, אחרי הראיון, להפעיל פרוטקציה משמעותית. ואחרי שלמדתי את המסר הזה, שכתבתי בפוסט. החלטתי שלא. אני לא דוחפת. ידעתי שיש הרבה שהיו לפני בראיון. ופתאום הבנתי שלהפעיל את הקשרים שלי זה הדבר הכי לא יפה, הכי אנוכי, והכי לא חכם- שאני יכולה לעשות במקום הזה.
ולא הפעלתי קשרים.
ולאחר מעשה, היום, אני יודעת- שאם הייתי מפעילה קשר אחד, מילה אחת, אחוזים גבוהים מאד שהייתי יורדת מהרשימה באותו הרגע, אחוזים גבוהים יותר שגם אם הייתי מתקבלת- כל תקלה שהייתי עושה בעבודה הייתה מלווה באיזה "אהה, זאת מהפרוטקציה. למה לקחנו אותה, תזכירו לי? בגלל הקשרים של X לא? היא לא שווה את זה".
נכתב ע"י בב;2400114:אולי זה נושא צדדי באשכול הזה,אבל זה באמת נקודה כואבת.
אני לא יודעת איך זה היום בסמינרים,אבל בזמני לא לימדו איך לכתוב קורות חיים וחבל,(זה היה "מבזבז" אולי שיעור אחד מתוך כלל השיעורים הנורא חשובים בסמינר)ניגשתי פעם לראיון עבודה במשרד מאוד מכובד,דרך פרוטקציה דוקא,והמראיינת הכבודה לימדה אותי איך כותבים קורות חיים...(בסוף לא התקבלתי לשם וטוב שכך,היום אני עובדת במקום שהרבה יותר מתאים לי מכל הבחינות)
נכתב ע"י עץ המיץ;2400159:הצלחת בהצלחה יתירה לשכוח את עברך...
ההתנשאות הנשקפת מהדברים וחוסר הסימפטיה לאילו שלא קיבלו את הטקט הנכון לא משכנעת כל כך.
נכתב ע"י עץ המיץ;2400159:הצלחת בהצלחה יתירה לשכוח את עברך...
ההתנשאות הנשקפת מהדברים וחוסר הסימפטיה לאילו שלא קיבלו את הטקט הנכון לא משכנעת כל כך.
נכתב ע"י inspiration;2400188:לסיכום דבריך, לבנה.כדי שמהאשכול הזה יצא משהו מעשי, אני חושבת שאילו הנקודות העיקריות, ותקני אותי אם אני טועה.
כשאת באה לראיון עבודה, את צריכה:
א. לשדר אסרטיביות.
ב. לא ללעוס מסטיק. זה לא מכובד וגם לא מכבד.
ג. להגיש קורות חיים קונקרטיים. לפרגן לעצמךבטעם טוב. אבל בלי לעוף רחוק מידי.
ד. להצטייד בהמון טקט (ומי שאין לו???)ולהשתמש בו.
נכתב ע"י קרוקודיל;2400195:מי שאין לו,
פשוט מסביר בצורה פשוטה -ע"י ההתנהגות שלו,
שהוא לא מתאים למשרה, חבל...
נכתב ע"י קרוקודיל;2400202:אני מזמן חושבת שאם אני רוצה להיות מליונרית אני צריכה לעשות שתי סדנאות
1. סדנה לטקט
2 סדנה איך להיות אסרטיביים בחיים!
יש לזה את פוטנציאל המליון.
נכתב ע"י בפוטנציאל;2400213:לדונלד טראמפ יש טקט?
נכתב ע"י קרוקודיל;2400223:אממ...
שאלה מתקילה!
אגב, אני בטוחה שיש לו,
ויש לו ידיעה בפסיכולוגיה המונים -שזה בפני עצמו פרק לכתבה,
טראמפ הוא עוד הוכחה שד' מוריש ומעשיר משפיל ומרומם ברגע!!!!
כי עצם היותו - מנוגד להגיון,
נכתב ע"י בפוטנציאל;2400232:זה לברוח מעצמינו.
כי אם ה' הוא המחליט אז אפשר לסגור את הדיון הזה ועוד אלפים כמותו.
יש דרך העולם וצריך לדעת אותה לעשות אותה נכון ובהתאם( ובינינו הכללים מתשנים ממקום למקום מתקופה לתקופה וכו)
ואת ההצלחה הקב"ה יכול לתת רק דרך המעשים ולא בבור ריק.
כמו עם אלישע וכדי השמן.
ובודאי שהקב"ה מוריש ומעשיר ברגע ,אבל דונלד טראמפ עבד קשה עם/בלי הטאקט שלו ועם האימפולסיביות שלו.
נכתב ע"י לבן;2400235:הוא הקים גופים כעצמאי, אל תשכחי את זה.
כשכיר, הוא לא היה מחזיק יותר משבוע.
{הוא נזרק מבית הספר בגיל ממש צעיר.}
נכתב ע"י ch3;2400242:נושא טעון...
כשאני הלכתי והתרוצצתי עם הקו"ח שלי ביד, למזלי, לא קיבל אותי הבוס. [אח"כ שמעתי שהוא בוס מאד מאד קשה, איזה השגחה פרטית שלא קיבל אותי!!]
כיום ברוך ה' אני עובדת במקום, שכן, אחת שהכירה אותי המליצה עלי... ואם אני יכולה להחזיר בכך שבמקרה שיש אצלנו משרה פנויה, כן, אני מנסה להמליץ על אנשים, מה הבעיה בזה? זה נהנה וזה לא חסר. בכל מקרה, כאשר רוצים אחת דווקא לא מוכרת ובלי פרוטקציה, אז מחפשים בדרושים. [וגם אז, בסופו של דבר, כאשר מגיע קו"ח עם ממליצים מוכרים, מנסים אותם קודם]
יש המון סיפורים על כך... כמה ניתן לעזור. אבל לבן רשמה כאן משהו אחר. יש צורה איך מבקשים...
לא, כאשר מישהי שומעת שאני עובדת, אז תכניסי אותי לעבודה... [מה, שאני יפנה את מקומי?! כרגע לא מתאים לי, ואפילו אם כן, זה לא אומר שהבוס יכניס אותה דווקא במקומי]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: