יש, אבל לא ב10 ש"ח.אני חושב שאין בכלל טוקמן בסים כשר
ראיתי טוקמן ב50 ש"ח בחנות סלולר בירושלים
יש, אבל לא ב10 ש"ח.אני חושב שאין בכלל טוקמן בסים כשר
ייאאאווו גם לי ככה מה עיתה בסוף?למעיישה! מה אפשר לעשות כשנחסם המייל והם נותנים לי רק אפשרות לערער והם אפילו לא נותנים אפשרות לשלוח קוד SMS [שאת זה אגב הצלחתי לפתור עם טלפון ישראלי!] יש מה לעשות חוץ מלהגיש עירעור?? והאם הם מתייחסים לעירעורים??????
מחקתי לפני שבועבעקבות רבבות האשכולות שצצים פה מדי שעה בעניין חסימת חשבונות בגוגל לבעלי טלפונים כשרים,
אנא הקדימו רפואה למכה, באופן פשוט מאוד:
היכנסו לחשבון גוגל שלכם,
הגדירו כתובת מייל לשחזור חשבון - הכי פשוט כתובת של מישהו מוכר וקרוב שבקלות יוכל להביא לכם את הקוד לשחזור,
ומוחקים את מס' הטלפון המשויך לחשבון - ברגע שאין טלפון משויך גוגל לא תוכל לדרוש סמס.
אם כבר יש לכם מייל לשחזור, ולא מחקתם את מס' הטלפון, וגוגל חוסמת ומבקשת סמס - היכנסו ל'קבל עזרה' - האחרונה באופציות לאימות חשבון, ופעלו על פי ההוראות.
אל תגידו 'לי זה לא יקרה', כי בפעולה פשוטה אפשר לחסוך המון עוגמת נפש.
בהצלחה
כן, בדרך כלל הערעור מתקבלייאאאווו גם לי ככה מה עיתה בסוף?
קיבלו את הערעור???
מייל לשחזור עוזר רק לקבל סיסמא הבעיה שאחרי הסיסמא הוא מבקש את האימות ומבקש לרשום לו מספר טלפון לא קשור למספר שנרשם.מצטערת אני לא מכירה כזה מקרה
אבל אני לא איזה מאסטרית בזה
רק עליתי על דרך למנוע חלק מהבעיות
בפתרון בעיות אין לי מושג מיוחד
יש בחשבון הזה מייל לשחזור?
אם כן אפשר דרכו - הוא אמור לקבל מייל על החסימה וכו' ודרך זה אפשר לדעתי לשחזר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: