תודהאת הטפסים של ביטוח לאומי - את מכירה?
חומר רפואי - כולל חומר ממרפאת אלרגיה
למלא, לצרף חומר רפואי, ולהגיש בסניף שלכם
תודהאת הטפסים של ביטוח לאומי - את מכירה?
חומר רפואי - כולל חומר ממרפאת אלרגיה
למלא, לצרף חומר רפואי, ולהגיש בסניף שלכם
יש לי אישור מרופא ילדים של אלרגיה מסכנת חייםאם יש לך גם אישור מרופא ילדים\ריאות שילד יש אסטמה פעילה וגם אישור מרופא אלרגיה שליד יד אלרגיה מסכנת חיים+ המלצה למזרק, אמורים לאשר לך ללא בעיה.
אם אין לך אחד משניהם, זה יותר בעייתי, מכירה מישהי במצב כזה שאישרו לה סייעת אבל לא אשרו קצבה.
בר סלעכן
אלרגולוג אנטיפת שלא הסכים לתת שום אישור כי הגעתי כשהוא לא היה בהתקפה.
יש לך אלרגולוג מומלץ?
מעולהבר סלע
מה שביקשתי ממנו לכתוב במכתב המלצה הוא כתב
שעל סמך מה הוא קבע? הוא עשה לילד טסטים?יש לי אישור מרופא ילדים של אלרגיה מסכנת חיים
אבל ללא אישור מאלרגולוג
על סמך התקף פעיל כל פעם שטעם פרור של חלבישעל סמך מה הוא קבע? הוא עשה לילד טסטים?
על סמך התקף פעיל כל פעם שטעם פרור של חלבי
כי האלרגלג האנטיפת לא הסכיםלמה לא לעשות טסטים או בדיקות דם מבססות? בעיקר בשביל עצמכם.
כי האלרגלג האנטיפת לא הסכים
אלך לאלרגולוג אחר ואבצע
אבל אני לא פניתי בשביל התיעוד אלא היה באמת בקוצר נשימה חמור. רק שלא הלכתי לבי"ח אלא למרפאהחייבת לציין שאנחנו באחת הפעמים שקיבלה בטעות חלבי בגן, פנינו לטרם, בשביל התיעוד
וזה לא עזר בועדה...
אז ב"ה מאז שעלינו על זה שזה חלבי, אנחנו נזהרים מאד והוא לא טועם חלבי בכלל!הזוי ממש!!!
כי במידה והילד אכן אלרגי חשוב שתהיו מצוידים ותדעו כיצד לפעול...
זה מלחיץ...
אז ב"ה מאז שעלינו על זה שזה חלבי, אנחנו נזהרים מאד והוא לא טועם חלבי בכלל!
הוא גם מאד מודע, וכל דבר שואל אם זה חלבי ואם מותר לו.
ונכון, באמת הזוי..
אלך לבר סלע[/QUO
בן כמה הוא? אתם יכולים להשגיח עליו 24 שעות???
הוא אלרגי רק לחלב ולמוצריו או גם לעלול להכיל/ פס יצור שהוכשר?
חשוב ממש לוודא את כל הדברים האלו...
אני אמא לאלרגנית, גדולה כבר ב"ה (עולה לג'), ועם סייעת צמודה...
לא רוצה להלחיץ אבל חשוב ממש שתהיו ערוכים ובטוחים.
אל תחפשו רופא שתכתיבו לו הצהרה לביטוח לאומי (אולי גם, במקביל)
תחפשו רופא שיעשה לילד בדיקות יסודיות, יקבע את רמת האלרגיה והמסוכנות וידריך אתכם על פעולות מצילות חיים במידת הצורך שלא נדע.
מעבר לכך, ממליצה לכם להתייעץ לגבי הטיפול הנסיוני שגערך בבתי החולים שמטרתו לגרום לגוף לסבול חלב...
בלאומית בירושליםתנסו, הלוואי ותצליחו.
ביטו"ל לא הכירו בבן שלי בגלל שעלה לו החום. הם טענו שאם יש חום זה לא קשור לאלרגיה (כמובן שזה שטויות, כי אצלנו כל פעם שהיה חום זה היה אחרי חשיפה ועם סיטורציות נמוכות).
היה לנו אישור אלרגולוגית שהילד עם אלרגיה מסכנת חיים, מזרק אפיפן צמוד אבל, כאמור, בגלל החום לא אישרו לנו.
מה שכן יכול להיות שזה גם לפי אזורים מאחלת לכם שבאזור שלכם פחות נאכסים.
אם אתם במאוחדת ובאזור י-ם אנחנו הלכנו לאלרגולוגית מדהימה בשם נטלי דניאל. מקבלת במרכז העיר
אנחנו הלכנו למרפאת אלרגיה בבית חולים ולא לאלרגולוג מסוים, כתבו בהמלצה שיש אלרגיה מסכנת חיים וציידו במרשם למזרק.כן
אלרגולוג אנטיפת שלא הסכים לתת שום אישור כי הגעתי כשהוא לא היה בהתקפה.
יש לך אלרגולוג מומלץ?
עד כמה שידוע לי יש סייעים גברים, כך שבאמת חבל לא לסדר לילד השגחה צמודה כשהוא זקוק לה.תודה
כמעט בן 4
אלרגי רק לחלב ולמוצריו, לא לפס ייצור ב"ה!
האלרגיה גורמת לו להתקף אסטמה, שעלול להגיע לסכנת חיים, לא מחייב, פעם אחת הייתה לו סיטורציה 20
לאחר חשיפה לחלבי עולה לו החום תוך כמה שעות, והוא עם התקף אסטמה וקוצר נשימה
לגבי סייעת צמודה- זו בעיה בגלל שהוא בחיידר
אבל אנחנו מזכירים לרבה כל הזמן
וגם לו יש מודעות גבוהה מאד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: