אחת מהעולם הגדול...
משתמש מקצוען
הרב גולדנטל ממש מבין- התייעצות חינם
039409000
039409000
אחיינית שלי יש לה אלרגיה לחלב, התייעצנו עם הרב גולדנטל והוא אמר לנו שכמעט כיום אין הרבה אופציות, היה לו איזה רעיון שאני אישית מפחד להעלות אותו על הכתב, הרעיון שלו היה ללכת לבנין משרדי הביטוח לאומי ולתת לילדה חלבי במינון נמוך שהם יראו בעצמם את תהליך הפינוי והתגובה האלרגית, כל זה כמובן בדגש על חיי אדם שלא ח"ו יהיה פגיעה בילדה...הרב גולדנטל ממש מבין- התייעצות חינם
039409000
חס ושלום!!!אחיינית שלי יש לה אלרגיה לחלב, התייעצנו עם הרב גולדנטל והוא אמר לנו שכמעט כיום אין הרבה אופציות, היה לו איזה רעיון שאני אישית מפחד להעלות אותו על הכתב, הרעיון שלו היה ללכת לבנין משרדי הביטוח לאומי ולתת לילדה חלבי במינון נמוך שהם יראו בעצמם את תהליך הפינוי והתגובה האלרגית, כל זה כמובן בדגש על חיי אדם שלא ח"ו יהיה פגיעה בילדה...
זו גם הייתה התגובה שלי, אבל יתכן ובגלל שהמקרה אצלנו היה קל הוא הציע הצעה טיפשית שכזו, יתכן ויהיה לו בשבילכם הצעה יותר רלוונטית...חס ושלום!!!
גם אני קיבלתי סייעת צמודה בלי קצבהאני מכירה מישהי שקיבלה סייעת צמודה, אבל לא קצבה. אין בהכרח קשר.
רק לא לשכוח להביא מזרק בתוקף לועדהלמישהו יש נסיון עם זה?
מה הפרוצדורה המתבקשת מהם?/הולך בקלות?
תודה למגיבים
הגעתם איתו לבית חולים?לא קל לקבל קצבה.
הגענו עם ילד שעבר התקף ברמה מסכנת חיים,
היה לנו מזרק אפיפן צמוד,
מסמכים רפואיים מד"ר בר סלע
ושום דבר לא עזר..
לא קבלנו שקל....
טרםהגעתם איתו לבית חולים?
לענ"ד עדיף לקבוע תור בבית חולים ולא אצל אלרגולוג פרטיאז ב"ה מאז שעלינו על זה שזה חלבי, אנחנו נזהרים מאד והוא לא טועם חלבי בכלל!
הוא גם מאד מודע, וכל דבר שואל אם זה חלבי ואם מותר לו.
ונכון, באמת הזוי..
אלך לבר סלע
טסטים- אפשר לעשות אצל הרופא עצמולענ"ד עדיף לקבוע תור בבית חולים ולא אצל אלרגולוג פרטי
בבית חולים יש את האפשרות לעשות טסטים - ומעבר לכך גם תגר לחלב (נותנים בהשגחה מינון קטן של חלב מעובד / אפוי - ובודקים את ההשפעה) - תגר הוא דבר שמותר שיעשה רק בקירבת מקום לטיפול נמרץ! (יש רופאים חסרי אחריות שעושים זאת במרפאות פרטיות, וחושבים שאם יש עגלת החיאה - זה מספיק)
ביטוח לאומי אגב - בדרך כלל לא מאשר על סמך אלרגולוג פרטי שאינו במסגרת בי"ח ציבורי
(יש להם יותר אמון באלרגולוגים ציבוריים)
אני מאד מרוצה מהמרפאה בשניידר - אבל התורים............
בעקרון חייבים תיעוד ממיון.יש למשיהו מידע אם טיפול המרפאה מספיק או שחייבים דוקא פינוי למיון?
יש לך תיעוד מהמקרה של הסיטורציה 20?תודה
כמעט בן 4
אלרגי רק לחלב ולמוצריו, לא לפס ייצור ב"ה!
האלרגיה גורמת לו להתקף אסטמה, שעלול להגיע לסכנת חיים, לא מחייב, פעם אחת הייתה לו סיטורציה 20
לאחר חשיפה לחלבי עולה לו החום תוך כמה שעות, והוא עם התקף אסטמה וקוצר נשימה
בעקרון לא.קופץ על האשכול-
ילדים עם אטופיק דרמטיטיס חריף
זכאים לקצבה כל שהיא מביטוח לאומי?
יש לי תיעוד מהמיקרה של הסיטורציה 20 בעין כרםיש לך תיעוד מהמקרה של הסיטורציה 20?
אם כן, ואם יש לך אישור מאלרגולוג + מלצה על אפיפן- לכאורה יאשרו לך 50% בלי בעיה,
ואם יש לו גם אסטמה- זה 100% נכות, וגם לא אמור להיות מידי בעייתי.
לא לוותר בשום פנים ואופןלנסות תמיד כדאי!! במיוחד שמדובר באזור אחר.
ולא לבוא בגישה של 'שאם לא יועיל לא יזיק' כי בתת מודע הם קולטים את זה.
תבואו בגישה שאתם רוצים להלחם ע"כ. אולי זה ישפיע.(אנחנו גם הגענו לערעור ונכשלנו)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: