איך קוראים לה בכלל?
טוב, לפחות זה פותר את הבעיה הזאת.. :קוראים לה תימיה.
והוא קוראים אותו אלכס.
אלכס & תימיה & לאהוב.
אני חושבת שיש טעות גדולה בבחירה של הכותבת הכשרונית לכתוב בכותרת את האבחון שלה, זה בערך כמו לקרוא סיפור בשם "הילדה שהלכה לאיבוד ובסוף מצאו אותה ואז גילו שהיא אוהבת לברוח ובכלל לא מפחדת"
יתכן בכלל שאולי השורשים לא חלקים ואז ממילא זה יהיה מקח טעות?קוראים לה תימיה.
והוא קוראים אותו אלכס.
אלכס & תימיה & לאהוב.
נאיבית.................ודווקא אני מכולם זכיתי בו.
גם לי...אוי
הקפצת לי את הלב..
בלי זה
צותתת להם?אולי נכתוב במקומה...
פרק י"ג - פגישה אחרונה
הלכתי לחנות 'גבריאל' לחפש מתנה מתאימה. היו שם כל מיני שעונים מודפסים במודעות אירוסים, וחפתים ועניבות וספלים למברשות שיניים עם כיתובים. שום דבר לא נראה לי מספיק מתאים לחתן. עברתי לחנות הבאה.
כולם אמרו שפגישה אחרונה היא דבר מרגש. החברות שלי שוטטו שש ושמונה שעות עם בעליהן לעתיד, בפגישה האחרונה. אמרו לי שמדברים על כל הרגשות הכמוסים. סיפרו בעיניים מעפעפות על רגש הומה ולב מתפוצץ מאושר ומכמיהה. תכננתי על מה אדבר אני. אספתי רעיונות. אבא ביקש שלא נשכח את עצמנו. שעתיים זה די והותר, הוא אמר.
קבענו בגן העצמאות. הלכתי לשם, עקבים ופן וחליפה ומתנה. הוא הגיע. אמרתי שלום נבוך. הוא אמר שלום. שתקנו. אמרתי שאני מחכה מאד לחתונה. הוא אמר וורט על בית של תורה. אמרתי שבוודאי. שתקנו עוד קצת. הלכנו. יפה שם בגן העצמאות. ירדנו לכיוון רחוב אגרון. הוא אמר עוד וורט, על 'נשים במאי זכיין'. אמרתי שכן. שתקנו עוד.
לא היה לי כיף.
הסתכלתי בשעון אולי עברו שעתיים. אבל עברו רק 20 דקות.
מה פתאוםאצלם קרה משהו מענין ובונה.
מבטיחה לך!
זה הכי חזק!הסתכלתי בשעון אולי עברו שעתיים. אבל עברו רק 20 דקות.
במקרה הזה, המשטרה בטוח יכולה להתבלבל...הוא אוטיסט!
אוטיסט!!!
תקחו אותו כבר לשיח סוד!!!!!!
(אני בהתקף זעם...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: