השאלה אם לא מידי מאוחר... מי מתכתב עם במוכר בכלל? אני ישר פותחת דיספוטללילי 1. מה זה דיספיוט. אני חייבת פירוט, אני די טירונית בנושא.
ותודה לכל מי שמנסה לעזור. תזכו למצוות!!
מרוב עצות, אני לא יודעת מאיפה להתחיל. אשמח אם תכוונו אותי.
השאלה אם לא מידי מאוחר... מי מתכתב עם במוכר בכלל? אני ישר פותחת דיספוטללילי 1. מה זה דיספיוט. אני חייבת פירוט, אני די טירונית בנושא.
ותודה לכל מי שמנסה לעזור. תזכו למצוות!!
מרוב עצות, אני לא יודעת מאיפה להתחיל. אשמח אם תכוונו אותי.
הכונה לפתיחת תלונהלכן כתבתי שאני טירונית ואשמח לכל עזרה. מה הכוונה לפתוח דיספוט?
איך מגיעים לנציג האנושי?פנה שם לשרות לקוחות, תאלץ להתכתב קצת עם EVA הרובוטית המעצבנת ואז תגיע לנציג אנושי
במידה ועדיין אתם יכולים לפתוח סכסוך, זה אמור להיות בקלות,לכן כתבתי שאני טירונית ואשמח לכל עזרה. מה הכוונה לפתוח דיספוט?
בעיה מוכרת!איך מגיעים לנציג האנושי?
ניסיתי רבות ו- EVA הנחמדת נשארה כל הזמן.
איך מגיעים לנציג האנושי?
ניסיתי רבות ו- EVA הנחמדת נשארה כל הזמן.
אצלי לא עבד.כותבים להם באנגלית שוב ושוב
אני רוצה לדבר עם נציג אנושי
כלומר
I want to talk to a human representative
לפעמים זה בלתי ניתן להשגה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: